- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.958
- 723
eğer uygulayabilrsen amacına kesinlikle ulaşırsın canım çok iyi sonuçlar alacağına eminim.
kalorili şeyleri az az yiyerek dengemişsin canım. böyle lezzetli şeylerde insanın kendini durdurması zor bravo
canım bişey yemiyorsun sen hep sıvı menün brova vallahi
evet cnm. daha öncede anlatmıştım. ama karbonhidratrım vitaminlerim günlük tüm ihtiyacım limonatamın içine attığım akçaağaç şurubunda mevcut. yabancı diyetisyenler öneriyor. uzun süre araştırdm çok vidyo izledim çok yazı okudum ve ikna oldm. işe yararsa hepinize zorla yaptırcam
teşekkür ederimevet iradeyi çok zorluyor haklısın ama bugün 38 beden eteğin içindeki mutluluğumu hiç bir duygu ifade edemez
sagol canimcimdüzenli su icmeye basladigim günden beri kendimi daha enerjik hissediyorum bir de tok tutuyor cidden.. canim hic birsey yemek istemiyor.. tavsiye ederim herkese bol bol yesil cay ve su icin :87:
sagol canimcimdüzenli su icmeye basladigim günden beri kendimi daha enerjik hissediyorum bir de tok tutuyor cidden.. canim hic birsey yemek istemiyor.. tavsiye ederim herkese bol bol yesil cay ve su icin :87:
bende 38 beden istiyorum ....
günaydın fıstıklar
Tünaydın, herkese iyi pazarlar
Papatyacım o eteğin içinde kendini güze hissetmen harika :)
Aynı duyguyu bir gün ben ve diğer kilo vermek isteyen arkadaşlar da yaşar umarım
2. günüm bitiyor ve hala bozmadım. kendimi hala enerjik hissediyorum. açlık neredeyse hiç yok tek sorun gözüm aç.. aklımı sürekli iskenderlerden cipslerden soyutlamaya çalışıyorum
bu sabah 64.7 kalktım. genelde bağırsak sorunları yaşayan biriyim. baya yumuşattı bağırsaklarımı. karnım buruluyo tuvalete koşuyorum sürekli
hergün tartılmasam iyi olcak aslında ama tutamıyorum kendimi. tartıldıkça size belirticem kızlar. kaldı 8 gün.
vay be süpersin ben olsam tansiyon yerlerdeydi şimditebrik ediyorum seni
şimdi tam olarak nasıl ve kaç öğün besleniyorsun?
süpersin canım sonucunu merakla bekliyorum peki bu içtiklerin günde toplam kaç kalori yapıyor.enerjini kaybetbediğine göre enerjini alman gereken kalori miktarını karşıyor demektir2. günüm bitiyor ve hala bozmadım. kendimi hala enerjik hissediyorum. açlık neredeyse hiç yok tek sorun gözüm aç.. aklımı sürekli iskenderlerden cipslerden soyutlamaya çalışıyorum
bu sabah 64.7 kalktım. genelde bağırsak sorunları yaşayan biriyim. baya yumuşattı bağırsaklarımı. karnım buruluyo tuvalete koşuyorum sürekli
hergün tartılmasam iyi olcak aslında ama tutamıyorum kendimi. tartıldıkça size belirticem kızlar. kaldı 8 gün.
günaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
arkadaşlar bn sizlere birşey söylemek isityorum
kızkardeşimin düğün tarihi belli oldu 24 nisan ALLAH nasip ederse
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
2 ay gibi bir süre var önümüzde ve sizden ricam kaptanlığı bırakmak isitiyorum
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
öncelikle gönüllü arayacağım,gönüllü çıkmazsa bn mecburi birinizi seçecem
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş
kısacası bir gönüllü var mı?
günaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
arkadaşlar bn sizlere birşey söylemek isityorum
kızkardeşimin düğün tarihi belli oldu 24 nisan ALLAH nasip ederse
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
2 ay gibi bir süre var önümüzde ve sizden ricam kaptanlığı bırakmak isitiyorum
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
öncelikle gönüllü arayacağım,gönüllü çıkmazsa bn mecburi birinizi seçecem
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş
kısacası bir gönüllü var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?