Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hadi bakalım takipteyiz o zaman

sagol canimcim düzenli su icmeye basladigim günden beri kendimi daha enerjik hissediyorum bir de tok tutuyor cidden.. canim hic birsey yemek istemiyor.. tavsiye ederim herkese bol bol yesil cay ve su icin :87:

bende başlayabilsem şu su içme olayına çok iyi olacak :44: birgün içsem ertesi gün unutuyorum

slm kızlar bugün
sabah
2 dilim salam 1 tane kiri peynir, biraz beyaz peynir, 2 diim kızarmış ç. ekmeği
arada
1 kupa yeşil çay
1 elma
öğlen
1 kase çorba,1 tane közlenmiş kırmızı biber yarım dilim ç. ekmeği yogurt
akşam
bardak çorba 2 yumurtdan menemen, 2dilim ç.ekmeği yoğurt
ilerleyen saatlerde de yeşil çay biraz fıstık belki bide portakal yerim

2. günüm bitiyor ve hala bozmadım. kendimi hala enerjik hissediyorum. açlık neredeyse hiç yok tek sorun gözüm aç.. aklımı sürekli iskenderlerden cipslerden soyutlamaya çalışıyorum

bu sabah 64.7 kalktım. genelde bağırsak sorunları yaşayan biriyim. baya yumuşattı bağırsaklarımı. karnım buruluyo tuvalete koşuyorum sürekli

hergün tartılmasam iyi olcak aslında ama tutamıyorum kendimi. tartıldıkça size belirticem kızlar. kaldı 8 gün.

vay be süpersin ben olsam tansiyon yerlerdeydi şimdi tebrik ediyorum seni
şimdi tam olarak nasıl ve kaç öğün besleniyorsun?

vay be süpersin ben olsam tansiyon yerlerdeydi şimdi tebrik ediyorum seni
şimdi tam olarak nasıl ve kaç öğün besleniyorsun?

bugün 6 bardak yaptığım karışımdan içtim. dün de öyle.. o hariç çay içtim, yeşil çay su falan.. sabahlarıda bir bardak deniz tuzu içiyorm. geçiyo gidiyo bakalım neler olcak sonucu bende merk ediyorm. kendimi kesnlkle aç hissetmiyorm. canım tabiiki bi sürü şey çekiyor ama motive kaynağım var sizler...

ayrıca ne zamndır içine giremediğim bir pantolonumun dar da olsa içine girmeyi ve başarıyla fermuarını çekmeyi başardım. diyet bittiğinde o pantolonu rahat biçimde giyebiliyorsam benm için tmmdır

sonra da gelsin koruma faslı!

süpersin canım sonucunu merakla bekliyorum peki bu içtiklerin günde toplam kaç kalori yapıyor.enerjini kaybetbediğine göre enerjini alman gereken kalori miktarını karşıyor demektir

selam kizlar insallah güzel bir hafta sonu gesirmisinizdir
benim net sorunlu ondan giremedim kusura bakmaiyn

cok üzüldm canim umarim dügünden sonra dönersin aramiza
en iyi kisiyi bulacagindan eminim

arkadaşlar selam olsun herkese
bir kaç kişi wingi önermiş
wingcim sen ne diyorsun
biraz daha online süreni uzatsan birde en önemlisi cumaları unutmazsan
süper bir kaptan olur senden eminim

Herkese iyi akşamlar hanımlar :)

Bugün yediklerim

900 gr tam yağlı yoğurt
630

500 gr havuç
175

10 tane salatalık
100

1/2 poğaça
150

3 portakal
150

1 dilim ekmek
80

toplam: 1285 kalori

spor:
400 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…