• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayat cok güzel yaa... özel bir sebebi yok ama icim icime sigmiyor cok mutluyum :66::66::66::66::64:

Sükredecek cok seyim var.. istedigim herseyi yapabilecek güce ve iradeye sahibim..kilo verme konusunu bile cözmüssem hepsini halledebilirim :24::16: ailemi ,arkadaslarimi ,kendimi ve elbette buradaki takim arkadaslarimin hepsini cook seviyorum :54: ( bugün icimden geldigi gibi hareket etmeyi seciyorum ! )

everything will be okay in the End. If it's not okay it's not the end.. :66:

wwwwwooooooouuuuuwwww süpersinnnnn:66::66::66::66::66:

bir cok kisinin söyledigi seyi söyleyecegim galiba Paris :44: ilk opera ,sinema ,tiyatro ve müzelere sahip olan baroc binalarin arasinda gezerken tarihte geziyormussun gibi hissedersin.. tarihi barindiran tam bir metropol avrupa sehri , istanbulla boy ölcüsebilecek bir sehir..

Mutlaka gidilesi görülesi sehirlerden biri de saraybosna .. Türkleri avrupada kendi vataninda hissetirebilecek tek sehir .. yemekleri , turistik yerleri , türklere karsi sempatik halkiyla avrupada dini bayrami gecirebilecegin en güzel yer diyebilirim :61:

cevabın için çok teşekkür ederim tatlım ..:54: inşallah nasip olurda görürüm oraları :)

Hayat cok güzel yaa... özel bir sebebi yok ama icim icime sigmiyor cok mutluyum :66::66::66::66::64:

Sükredecek cok seyim var.. istedigim herseyi yapabilecek güce ve iradeye sahibim..kilo verme konusunu bile cözmüssem hepsini halledebilirim :24::16: ailemi ,arkadaslarimi ,kendimi ve elbette buradaki takim arkadaslarimin hepsini cook seviyorum :54: ( bugün icimden geldigi gibi hareket etmeyi seciyorum ! )

everything will be okay in the End. If it's not okay it's not the end.. :66:

heer günün böyle mutlu olsum canım , şükredecek şeylerin her daim bol olsun :16:

kaçgündür menümü yazmıyodum :) bukadar kaçaklık yeter ...

1 dilim kepekli ekmek
2 bardak çay (yarımşar şekerli)
3 zeytin
2 lokma peynir
1'er çaykaşığı tereyağı-bal

36 gr lık kek
20 adet fındık
6-7 ince çubuk kraker

1 portakal

1 kepçe az yağlı yayla çorbsı
1 tabak diet lahana yemeği (bulgurlu)

acaba kaç kalori oldu ?? akşama ne yesem bilemedim :18: bi yorum yapında ona gör karar vereyim :56:

wwwwwooooooouuuuuwwww süpersinnnnn:66::66::66::66::66:

xetrax böyle hissetmen ne güzel cnm.:24:

cevabın için çok teşekkür ederim tatlım ..:54: inşallah nasip olurda görürüm oraları :)

heer günün böyle mutlu olsum canım , şükredecek şeylerin her daim bol olsun :16:

Cok tesekkür ederim canim arkadaslarim.. sizinde yüzünüz hep gülsün ve istediginiz hersey gönlünüzce olsun insallah :54::54::54:

kaçgündür menümü yazmıyodum :) bukadar kaçaklık yeter ...

1 dilim kepekli ekmek
2 bardak çay (yarımşar şekerli)
3 zeytin
2 lokma peynir
1'er çaykaşığı tereyağı-bal

36 gr lık kek
20 adet fındık
6-7 ince çubuk kraker

1 portakal

1 kepçe az yağlı yayla çorbsı
1 tabak diet lahana yemeği (bulgurlu)

acaba kaç kalori oldu ?? akşama ne yesem bilemedim :18: bi yorum yapında ona gör karar vereyim :56:

Bende bu kalori olayinda acemiyim hayatim.. wingcigim bu isin uzmani resmen.. keske o cevaplasa.. cok istahin yoksa olabildigince salata ,meyve gibi hafif yiyeceklerle gecirmeye calis aksami . her durumda karda olursun hayatim :34:

iyi akşamlar pazartesi görüşmek üzere:64::64::64::64::64::64::64::64:

bende yarin yokum.. pazartesi görüsürüz senaycim :54:

Uyaninca 1 bardak balli sirkeli su

Sabah:
200 gr. yogurt
200 gr. salatalik
1 yumurta

Ara : 1 bardak yesil cay

Ara : 1 bardak tarcinli ,zencefilli cay

Ara : 1 kivi

Ögle :
2 bardak cafe latte

Aksam :
Yarim tabak yagsiz fasulye piyazi

Ara : 1 bardak tarcinli ,elma cayi

Ara : 1 bardak tarcinli papatya cayi

3 litre su ve yarim saat aerobic

Uyaninca 1 bardak balli sirkeli su

Sabah:
200 gr. yogurt
200 gr. salatalik
1 yumurta

Ara : 1 bardak tarcinli ,zencefilli cay

Ara : 1 kivi

Ögle :
2 bardak cafe latte

Aksam :
Yarim tabak yagsiz fasulye piyazi

Ara : 1 bardak tarcinli ,elma cayi

Ara : 1 bardak tarcinli papatya cayi

3 litre su ve yarim saat aerobic
canım bişey yemiyorsun sen hep sıvı menün brova vallahi

Herkese iyi akşamlar.

Benim listem bugün 1400 kalori, yine yoğurt yedim 800 gram kadar.

Misafirler olduğu için yazmaya fazla vaktim olmuyor ama sizleri takip ediyorum :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar 3. olmuş grubumuz. hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

bende bugün limonata diyetime başladım. ilk gün güzel geçti genel olarak. evde en sevdiğim yemekler vardı... bugün bozmadıysam daha da hiç bozmam eminim. framboğazlı pasta bile vardı:43:

tüm gün sadece sıvı tüketmiş olmama rağmen enerjiğim inşallah geriye kalan 9 gün boyuncada devam eder. bugün 64.9 la başladım. hergün yazıcam kızlar. hepinizi öpüyorum.:69:

merhaba kızlar 3. olmuş grubumuz. hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

bende bugün limonata diyetime başladım. ilk gün güzel geçti genel olarak. evde en sevdiğim yemekler vardı... bugün bozmadıysam daha da hiç bozmam eminim. framboğazlı pasta bile vardı:43:

tüm gün sadece sıvı tüketmiş olmama rağmen enerjiğim inşallah geriye kalan 9 gün boyuncada devam eder. bugün 64.9 la başladım. hergün yazıcam kızlar. hepinizi öpüyorum.:69:
canım 9 gün boyunca sıvı mı tüketeceksin:52:

canım 9 gün boyunca sıvı mı tüketeceksin:52:

evet cnm. daha öncede anlatmıştım. ama karbonhidratrım vitaminlerim günlük tüm ihtiyacım limonatamın içine attığım akçaağaç şurubunda mevcut. yabancı diyetisyenler öneriyor. uzun süre araştırdm çok vidyo izledim çok yazı okudum ve ikna oldm. işe yararsa hepinize zorla yaptırcam:27:

evet cnm. daha öncede anlatmıştım. ama karbonhidratrım vitaminlerim günlük tüm ihtiyacım limonatamın içine attığım akçaağaç şurubunda mevcut. yabancı diyetisyenler öneriyor. uzun süre araştırdm çok vidyo izledim çok yazı okudum ve ikna oldm. işe yararsa hepinize zorla yaptırcam:27:
yok ben hayatta yapamam canım:50:

tüm gün yediklerim:

1 kase mercimek çorbası
2 çatal kavurmalı yumurta
2 tane beyaz lahana sarma
3 dilim ekmek
salata

ince bir dilim pasta
2 bardak şekersiz çay

1 bardak cola
biraz kestane
kalorili şeyleri az az yiyerek dengemişsin canım. böyle lezzetli şeylerde insanın kendini durdurması zor bravo

Back