Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cnm.benim hamileliğim kolay geçti son dönemleri hariç asıl zorluk doğumdan sonra başlıyor.benim kızımda 20 aylık olacak bu ayın 24 ünde.hastalık konusunda sanslıyız çok şükür kolay kolay hastalanmaz.ama yeme problmimiz var bişey yemiyo o da yaşından sonra başladı.bide gece çok sık kalkar saat başı süt içer o yüzden benim gece uykum yok denecek kadar az.tek başımayım gurbetteyim eşim hafta 1 gün eve gelebiliyo tüm yükü benim üzerimde o yüzden 2. ye hiç cesaretim kalmadı benimdeayyy canım allah yardımcın olsun çok üzülüyorum böyle çocuklar huzursuz olunca benim prensi 6 yaşında hem hamileliğim hem bebekliğimiz çok zor geçti o yüzden bi daha cesaretde edemiyorum zaten birazda ben pimpirikliyim ilk grip aşısı yaptırdığımda 4 gün hiç uyumadan başında beklemiştim korkudansen üzülme hepsi gelip geçiyor çocuklar daha kolay atlatıyor hastalıkları allah devasız dert vermesin bu arada eşinlede allah kavuştursun
Evet tatlim kasintidan ölsem de durulandim sonunda viyanda ögrenciyim canim sen nerede yasiyorsun ?
ben istanbul dayım canım :) ama yurt dışını çok merak ediyorum..görmek istediğim birsürü ülke var ...
ooo kızlar haberler müthiş
hem takımımı hemde senaygünergül arkadaşımızı canıgönülden kutluyorum
senaygünergül tebrikler
Evet tatlim kasintidan ölsem de durulandim sonunda viyanda ögrenciyim canim sen nerede yasiyorsun ?
Ayrica senaygünergülü ve 3. olan takimimi kutluyorum .. Basarilarimizin devamini diliyorum :87:
batuhanım teşekkür ederim senin yavruna da geçmiş olsun cnm
kızlar hepiniz tebrik ederim 3. olmuş takımımız.senay seni ayrıca tebrik ederim cnm
yapma etme kaptanım gitme bizi garip bırakma valla bende etrax katılıyorum hepiiz nerdeyse yeniyiz wingi e iyisi gibi ama tabi en iyisini sen bilirsingünaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
arkadaşlar bn sizlere birşey söylemek isityorum
kızkardeşimin düğün tarihi belli oldu 24 nisan ALLAH nasip ederse
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
2 ay gibi bir süre var önümüzde ve sizden ricam kaptanlığı bırakmak isitiyorum
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
öncelikle gönüllü arayacağım,gönüllü çıkmazsa bn mecburi birinizi seçecem
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş
kısacası bir gönüllü var mı?
günaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş
Bende gezmeyi cok seviyorum, avrupada bir iki ülke kaldi görmedigim . gel beraber gezelim
ama en cok gitmek istedigim yer uzak doguda ki ülkeler...
azracım çok güzel bir telaş içindesiniz ama kaptanlığı bırakmana üzüldüm hallderdin sen cnm ya keşke bırakmasan.ben sen gelene kadar bakardım ama yardımcılığı anca yapıyordum zamanında artk ceylin bana fırsat vermiyor buraya bile zor yazıyorum çoğu zamangünaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
ahh keşke gezebilsem tüm dünyayı ama nerdeee (
peki gezdiğin ülkeler içinde ençok nereyi beğendin ?? şöyle hem doğal güzellikleri hemde tarihi mimarisi etkileyici olan biyere gitmeyi isterdim :93:
canım ılık ıhlamur.pekmez iyi gelir yumusatırselam kızlar...takımız üçüncü olmuş...şenay arkadaşımız da dereceye girmiş...tebrikler...
benim üç gündür sesim kısık..hiç konuşamıyorum...ne iyi gelir acaba...