• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayyy canım allah yardımcın olsun çok üzülüyorum böyle çocuklar huzursuz olunca benim prensi 6 yaşında hem hamileliğim hem bebekliğimiz çok zor geçti o yüzden bi daha cesaretde edemiyorum zaten birazda ben pimpirikliyim ilk grip aşısı yaptırdığımda 4 gün hiç uyumadan başında beklemiştim korkudan:17::17:sen üzülme hepsi gelip geçiyor çocuklar daha kolay atlatıyor hastalıkları allah devasız dert vermesin bu arada eşinlede allah kavuştursun:38:
teşekkür ederim cnm.benim hamileliğim kolay geçti son dönemleri hariç asıl zorluk doğumdan sonra başlıyor.benim kızımda 20 aylık olacak bu ayın 24 ünde.hastalık konusunda sanslıyız çok şükür kolay kolay hastalanmaz.ama yeme problmimiz var bişey yemiyo o da yaşından sonra başladı.bide gece çok sık kalkar saat başı süt içer o yüzden benim gece uykum yok denecek kadar az.tek başımayım gurbetteyim eşim hafta 1 gün eve gelebiliyo tüm yükü benim üzerimde o yüzden 2. ye hiç cesaretim kalmadı benimde

iste menüm

sabah

1 kepek ekmeginden yapilmis tost
1 sekersiz cay
domates
salatalik
kk peynir

ara

yogurt yagsiz
1 cavdar ekmegi

öglen

tarhana corbasi 1 kase
bol yagsiz yesil salata

ara

portakal

aksam
1 tane pogca
firinda yagsiz türlü ( kabak, patlican,patates,karnibahar, ve brokoli )
2 kasik yagsiz haslanmis makarna

su 3 litre
spor 60 dakika pump it up

günaydın canlarım hepinize iyi güzel az kalorili bir h.sonu dilerim
arkadaşlar bn sizlere birşey söylemek isityorum
kızkardeşimin düğün tarihi belli oldu 24 nisan ALLAH nasip ederse
anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
2 ay gibi bir süre var önümüzde ve sizden ricam kaptanlığı bırakmak isitiyorum
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
öncelikle gönüllü arayacağım,gönüllü çıkmazsa bn mecburi birinizi seçecem
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş

kısacası bir gönüllü var mı?

Kaptanimiz degisecek mi :59: cok alismistik sana azrasilam kendini eksik etme buradan lütfen...

Yerine gececek en iyi kisiyi sen belirlersin ama benim gönlümde nightwinglower var.. eger o kabul ederse güzel bir baskan olur bize :61: bir cogumuz daha yeniyiz.. daha eski üyelerden en düzenli paylasim yapan nightwinglover..kendisine de cok yakisir :44:

ooo kızlar haberler müthiş :52: :64:
hem takımımı hemde senaygünergül arkadaşımızı canıgönülden kutluyorum :16:

senaygünergül tebrikler :71::65:

Evet tatlim kasintidan ölsem de durulandim sonunda :21: viyanda ögrenciyim canim :68: sen nerede yasiyorsun ?

Ayrica senaygünergülü ve 3. olan takimimi kutluyorum :54::nazar:.. Basarilarimizin devamini diliyorum :87:

batuhanım teşekkür ederim senin yavruna da geçmiş olsun cnm
kızlar hepiniz tebrik ederim 3. olmuş takımımız.senay seni ayrıca tebrik ederim cnm

herkeze teşekkürler:54::54::54::54::54::nazar::nazar::kkk:

anlıyacağınız yakın bir tarih ve ve bn aşırı yoğun olacam düğüne de yakın misafirler felan
tabii aranızdan birini tayin edeceğim (çok zor değil belirtim biraz excel bilmesi yeterli)
hıı şunuda söleyim tamamiyle sizi bıraktığım yok yine müsait oldukça özellikle cumaları yardıma gelemye çalıcam
anlıayacağınız arzuhalim budur bn yaklaşık 2 yıldır kaptanım emekliliğim gelmişde geçmiş

yapma etme kaptanım gitme bizi garip bırakma :59::59:valla bende etrax katılıyorum hepiiz nerdeyse yeniyiz wingi e iyisi gibi ama tabi en iyisini sen bilirsin:38:

canım bu düğün işinden sonra geri dönecekmisin peki ? :59: umarım tamamen ayrılmazsın aramızdan :(

Bende gezmeyi cok seviyorum, avrupada bir iki ülke kaldi görmedigim . gel beraber gezelim :66::66:
ama en cok gitmek istedigim yer uzak doguda ki ülkeler...:61:

ahh keşke gezebilsem tüm dünyayı ama nerdeee :((
peki gezdiğin ülkeler içinde ençok nereyi beğendin ?? şöyle hem doğal güzellikleri hemde tarihi mimarisi etkileyici olan biyere gitmeyi isterdim :93:

azracım çok güzel bir telaş içindesiniz ama kaptanlığı bırakmana üzüldüm hallderdin sen cnm ya keşke bırakmasan.ben sen gelene kadar bakardım ama yardımcılığı anca yapıyordum zamanında:1: artk ceylin bana fırsat vermiyor buraya bile zor yazıyorum çoğu zaman:1:
bugün sabah
2 dilim kızarmış ç.ekmeği 90 kl
beyaz peynir 87 kl
kiri peynir 1 adet 40 kl
1 yumurta 80kl
çay 60 kl toplam 357 kl

öğlen
yarım dili ç.ekmeği 31 kl.
knor tutmaç çorbası 105 kl.
közlenmiş kırmızı biber 16 kl
3 tane fırında mantar 9 kl toplam161 kl

ahh keşke gezebilsem tüm dünyayı ama nerdeee :((
peki gezdiğin ülkeler içinde ençok nereyi beğendin ?? şöyle hem doğal güzellikleri hemde tarihi mimarisi etkileyici olan biyere gitmeyi isterdim :93:

bir cok kisinin söyledigi seyi söyleyecegim galiba Paris :44: ilk opera ,sinema ,tiyatro ve müzelere sahip olan baroc binalarin arasinda gezerken tarihte geziyormussun gibi hissedersin.. tarihi barindiran tam bir metropol avrupa sehri , istanbulla boy ölcüsebilecek bir sehir..

Mutlaka gidilesi görülesi sehirlerden biri de saraybosna .. Türkleri avrupada kendi vataninda hissetirebilecek tek sehir .. yemekleri , turistik yerleri , türklere karsi sempatik halkiyla avrupada dini bayrami gecirebilecegin en güzel yer diyebilirim :61:

Son düzenleme:
Hayat cok güzel yaa... özel bir sebebi yok ama icim icime sigmiyor cok mutluyum :66::66::66::66::64:

Sükredecek cok seyim var.. istedigim herseyi yapabilecek güce ve iradeye sahibim..kilo verme konusunu bile cözmüssem hepsini halledebilirim :24::16: ailemi ,arkadaslarimi ,kendimi ve elbette buradaki takim arkadaslarimin hepsini cook seviyorum :54: ( bugün icimden geldigi gibi hareket etmeyi seciyorum ! )

everything will be okay in the End. If it's not okay it's not the end.. :66:

Back