Hayat cok güzel yaa... özel bir sebebi yok ama icim icime sigmiyor cok mutluyum
Sükredecek cok seyim var.. istedigim herseyi yapabilecek güce ve iradeye sahibim..kilo verme konusunu bile cözmüssem hepsini halledebilirimailemi ,arkadaslarimi ,kendimi ve elbette buradaki takim arkadaslarimin hepsini cook seviyorum ( bugün icimden geldigi gibi hareket etmeyi seciyorum ! )
everything will be okay in the End. If it's not okay it's not the end..
bir cok kisinin söyledigi seyi söyleyecegim galiba Paris :44: ilk opera ,sinema ,tiyatro ve müzelere sahip olan baroc binalarin arasinda gezerken tarihte geziyormussun gibi hissedersin.. tarihi barindiran tam bir metropol avrupa sehri , istanbulla boy ölcüsebilecek bir sehir..
Mutlaka gidilesi görülesi sehirlerden biri de saraybosna .. Türkleri avrupada kendi vataninda hissetirebilecek tek sehir .. yemekleri , turistik yerleri , türklere karsi sempatik halkiyla avrupada dini bayrami gecirebilecegin en güzel yer diyebilirim
Hayat cok güzel yaa... özel bir sebebi yok ama icim icime sigmiyor cok mutluyum
Sükredecek cok seyim var.. istedigim herseyi yapabilecek güce ve iradeye sahibim..kilo verme konusunu bile cözmüssem hepsini halledebilirimailemi ,arkadaslarimi ,kendimi ve elbette buradaki takim arkadaslarimin hepsini cook seviyorum ( bugün icimden geldigi gibi hareket etmeyi seciyorum ! )
everything will be okay in the End. If it's not okay it's not the end..
wwwwwooooooouuuuuwwww süpersinnnnn
xetrax böyle hissetmen ne güzel cnm.
cevabın için çok teşekkür ederim tatlım ..inşallah nasip olurda görürüm oraları :)
heer günün böyle mutlu olsum canım , şükredecek şeylerin her daim bol olsun
kaçgündür menümü yazmıyodum :) bukadar kaçaklık yeter ...
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak çay (yarımşar şekerli)
3 zeytin
2 lokma peynir
1'er çaykaşığı tereyağı-bal
36 gr lık kek
20 adet fındık
6-7 ince çubuk kraker
1 portakal
1 kepçe az yağlı yayla çorbsı
1 tabak diet lahana yemeği (bulgurlu)
acaba kaç kalori oldu ?? akşama ne yesem bilemedim :18: bi yorum yapında ona gör karar vereyim
iyi akşamlar pazartesi görüşmek üzere
canım bişey yemiyorsun sen hep sıvı menün brova vallahiUyaninca 1 bardak balli sirkeli su
Sabah:
200 gr. yogurt
200 gr. salatalik
1 yumurta
Ara : 1 bardak yesil cay
Ara : 1 bardak tarcinli ,zencefilli cay
Ara : 1 kivi
Ögle :
2 bardak cafe latte
Aksam :
Yarim tabak yagsiz fasulye piyazi
Ara : 1 bardak tarcinli ,elma cayi
Ara : 1 bardak tarcinli papatya cayi
Ara : 1 bardak yesil cay
3 litre su ve yarim saat aerobic
canım 9 gün boyunca sıvı mı tüketeceksinmerhaba kızlar 3. olmuş grubumuz. hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
bende bugün limonata diyetime başladım. ilk gün güzel geçti genel olarak. evde en sevdiğim yemekler vardı... bugün bozmadıysam daha da hiç bozmam eminim. framboğazlı pasta bile vardı
tüm gün sadece sıvı tüketmiş olmama rağmen enerjiğim inşallah geriye kalan 9 gün boyuncada devam eder. bugün 64.9 la başladım. hergün yazıcam kızlar. hepinizi öpüyorum.
canım 9 gün boyunca sıvı mı tüketeceksin
yok ben hayatta yapamam canımevet cnm. daha öncede anlatmıştım. ama karbonhidratrım vitaminlerim günlük tüm ihtiyacım limonatamın içine attığım akçaağaç şurubunda mevcut. yabancı diyetisyenler öneriyor. uzun süre araştırdm çok vidyo izledim çok yazı okudum ve ikna oldm. işe yararsa hepinize zorla yaptırcam
yok ben hayatta yapamam canım
eğer uygulayabilrsen amacına kesinlikle ulaşırsın canım çok iyi sonuçlar alacağına eminim.peki o zaman. en güzli senin yaptığn gibi az az yemek. bakılm bitireyim şu diyeti bende koruma yöntemine geçcem inşallah. ilk amacım bu hafta grubumuzu brinci etmek
kalorili şeyleri az az yiyerek dengemişsin canım. böyle lezzetli şeylerde insanın kendini durdurması zor bravotüm gün yediklerim:
1 kase mercimek çorbası
2 çatal kavurmalı yumurta
2 tane beyaz lahana sarma
3 dilim ekmek
salata
ince bir dilim pasta
2 bardak şekersiz çay
1 bardak cola
biraz kestane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?