Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay bu gün ne çok gevezelik yapmışım daha ne yediğimide yazmamışım bu gün oğluşumu okula gönderdikten sonra uyumadım evimi biraz toparladıktan sonra saat 10 gibi kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek az yağlı bir omlet ve az şekerli çay ara leblebi aldı 90gr lık bi paket yarısını kardeşime bıraktım şimdide yanımda getirdiğim müsliyi yiyecem gündüz iyide akşamları zor duruyorum bişeyler atıştırmadan

teşekkür ederim wingcim içten sözlerin için bende özledim. senin adına çok sevindim ayrıca 78 lere düşmüşsün azminden dolayı tebrik ederim canım harikasın biraz bende tutabilsem kendimi 3 gündür iyiyim dikkatediyorum en azından ekmeğe ve tatlıya

öğlen 1 tabak makarna yoğurt ve soda
şimdi 1 nescafe
akşamda bardak çorba ve yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece 1 dilim ekmek 2 salamla

Canimcim su topic den oku istersen.. bende bilmiyordum buldum Kadinlarkulübünde yok yok.. bu konu da konusulmus

http://www.kadinlarkulubu.com/bolgesel-incelme-yontemler-urunler/348981-bolgesel-zayiflama-yontemi-kavitasyon-nedir.html

tesekkür ederim kizlar

seni tebrik ediyorum canim insallah bizde görürüz o rakamlari
ayrica yöntem baya adil olmus insallah azracimda begenir ve kabul eder

masallah sana valla banada lazim biraz daha motive

tesekkür ederim kizlar

seni tebrik ediyorum canim insallah bizde görürüz o rakamlari
ayrica yöntem baya adil olmus insallah azracimda begenir ve kabul eder

masallah sana valla banada lazim biraz daha motive

öyle deme canım cım herkez veriyor sende verirsin benim görümcemde 97 kiloydu şimdi65 kilo olmaz diye bişey yok yani sende başaracaksın ve bizde burda kutluyacaz inşalah

* Bugün isteyerek protein ağırlıklı beslendim.

bugün yediklerim

200 gr light ton balığı
220

650 gr yağsız yoğurt
325

ev keki
225

çeyrek porsiyon kebap
225

kıtır ekmekli akdeniz salatası (biraz yağlı gibiydi, kalorisini fazla tuttum o yüzden)
200

tek şekerli 3 bardak çay
60

2 portakal
100

akşam son olarak
1 kase yayla çorbası
115

çoban salatası
100

toplam: 1570 kalori

öyle deme canım cım herkez veriyor sende verirsin benim görümcemde 97 kiloydu şimdi65 kilo olmaz diye bişey yok yani sende başaracaksın ve bizde burda kutluyacaz inşalah

cok tesekkür ederim destegin icin
insan hemen olsun istiyor valla ama olmayacagini bildigi zamanda azda olsa motive düsüyor
ama burda umarim hepimizin basarisini kutlayacagiz allahin izniyle
ama ben nedense hep kendimi bitkin ve yorgun hissediyorum nedenini bilmiyorum ama
gec kalkmaya basladim uykumu alsamda uykum varmis gibi bütün gün yorgunluk hssediyorum
yarin bir doktora gitmeyi düsünüyorum bakalim
kan verecem insallah bisey cikmaz ve benim sadece piskolojimden kaynaklaniyordur

afiyet olsun canim ben begendim menünü

Doktora gitmekte, bir test yaptırmakta fayda var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Uzun zamandır böyle bir problemi yok ama ilk zamanlar her fırsatta uyumak istiyordum.
Zaman bir an önce geçsin, açlığımı unutayım diye.
Vücut bazen farkında olmadan uyumaya yönlendiriyor insanı
Umarım bir sorun çıkmaz canım :)

afiyet olsun canim ben begendim menünü

Çok teşekkürler canım

selam kızlar! hepinizi ayrı ayrı tebrike diyorum mükemmelsiniz. herkes bir hız kazanmış sanki

ben dün lokumları gümlettikten sonra bunalıma girdim yarım saat yüksek tempoda kanter içinde kalana kadar dans ettim. 2-3 litre su içtim aldığım kalorileri atıyım die. bide ne göriim sabah tartıda. fazla çıkmak bi yana dursun 64.7 yi gördüm. şok oldum bakalım artık tüm gerekli malzemeleri de aldım yarında limonata diyetime başlıyorum 10 günlük. umarım etkisi görürümde hepinize öneririm.

bugün ne yediğimi yazıyım hemen,

sabah(sabah dediğim 1 gibi. yine geç kalktım) kaşarlı tost 1 domates bir bardak süt.(süt içmeyi hala seviyorum)

4 e doğruda şintzel biraz pilav, yeşil salata ve ayran.

akşam da çorba içerim sadece büyük ihtimal kendimi çok şiş hissediyorum. yada bir meyve.

enerji düşüklüğü karbonhidrat eksikliğinden olur canım. öğlenleri tavuk köfte vs biraz ekmek arada biraz pilav yemende fayda var. yada sabah kalkınca bi tatlı kaşığı bal atarsan ağzına enerjin düşmez.

Bugün biraz degisik seyler yedim :44: kalori sınırımı asmis olabilirim hesaplamaktan korktum findiklari yerken ..

Uyaninca 1 bardak Balli ,sirkeli su

Sabah :
ispanakli yumurta , 2 dilim ekmek , 1 bardak yesil cay

Ara : 1 portakal

Ara : 1 kiwi

Ara : 4,5 tane findik

Ara : 1 dilim siyah ekmek

Aksam : 200 gr. balik fileto kizartma ( bu kez izgara yemek istemedim kizarttim az yagda )
yagsiz bol limonlu roka salatasi

Ara : 100 gr. findik

gün boyu az kolori tüketmişsin cnm balığın kızatrma olması çokta önemli değil o yüzden üzülme

cok tesekkür ederim kizlar bakalim kanda neler cikacak
ama beslenmemede sizin dediginizin dorultusunda yapacam umarim basarili olurum ve bu yorgun halimden kurtulutum artik cünki cok sykildim
her gec kalkisimda kendime kiziyorum

menümüde yazim hemencik yatim :))

sabah
1 tost kasarli
sekersiz cay
domates
salatalik
3 siyah zeytin

ara

3 kayisi
2 ceviz

öglen
1 kase mercimek corbasi
yogurt

ara

yesil elma

aksam

1 tabak taze fasulye
bol yagsiz yesil salata

su 3 litre
spor 60 dakika pump it up sabah aksamda 60 dakika
haftalik sorum 380 dakika

Günaydin canim... Masallah evlenince aski tüketmeyenlerdensiniz demek.. ne mutlu size gözünaydin ayrica...

dün sana bir soru sormustum ama cevaplamadin sanirim görmedin o mesajimi...

Seni taniyabilirmiyiz diye sormustum. Ne zamandir bu takimdasin , kac kilo verdin simdiye kadar gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…