• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay bu gün ne çok gevezelik yapmışım daha ne yediğimide yazmamışım bu gün oğluşumu okula gönderdikten sonra uyumadım evimi biraz toparladıktan sonra saat 10 gibi kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek az yağlı bir omlet ve az şekerli çay ara leblebi aldı 90gr lık bi paket yarısını kardeşime bıraktım şimdide yanımda getirdiğim müsliyi yiyecem gündüz iyide akşamları zor duruyorum bişeyler atıştırmadan:56::56::56::56::56:

eweeeeeeeeeeet akşamla devam ediyorum domates ve salatalık 4 tane iri yeşil zeytin 1 haşlanmış patates 1 dilim ekmek daha sonra ağzım durmadı tabi 1 muz 10-15 çekirdek 1lokma kınder süt dilimi:26::26::26::26:

Günaydin canim... Masallah evlenince aski tüketmeyenlerdensiniz demek.. ne mutlu size :34: gözünaydin ayrica...

dün sana bir soru sormustum ama cevaplamadin sanirim görmedin o mesajimi...

Seni taniyabilirmiyiz diye sormustum. Ne zamandir bu takimdasin , kac kilo verdin simdiye kadar gibi..
cnm bana dedin herhalde inan görmedim msj.çok şükür 3 yılımız bitiyo aşka devam...:69:
ben doğumdan sonra katıldım takıma 60 kg ile hamile kalmıştım 21-22 kg kadar aldım.doğumdan 3 ay sonra kendiğinden 15 kg verdim
65 kg iken takıma girdim 60 a kadar düştüm ama iştahlı abur cubur sevince hedefime 55 e düşemedim bir türlü.1 sene oldu herhalde takımda olalı

günaydın hepinize fıstıklarım çok güzel bir gün diliyorum hepimize.....:66::66::66::66:yarın için süper bir süprizim olucak sanırım tabi bu sabah gördüğüm rakamı yarın sabah ta görürsem :61::52::52::52::52:

ne güzel gözün aydın :34: ben yarın nasıl tartılıcam bilmiyorum bu haftam hiç güzel geçmedi :(

merhaba kızlar dün bensiz baya bir koyu muhabbet olmuş :66:
kıskandım ama :38: ben yarın tartıda eksili değil artılı rakam görücem bu bir gerçek ama yarından itibaren reglim bitiyor bunun için seviniyorum :62:

sabah:
1 bardak yeşil çay
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
5 ceviz

ara:
4 tane kurabiye

günaydın hepinize fıstıklarım çok güzel bir gün diliyorum hepimize.....:66::66::66::66:yarın için süper bir süprizim olucak sanırım tabi bu sabah gördüğüm rakamı yarın sabah ta görürsem :61::52::52::52::52:

Cok sevindim canim.. yani takimin 50 li sayilarini söylen kisisi olacaksin öylemii :8: hadi bakalim yarini sabirsizlikla bekliyorum.. bu hafta takimimiz cok güclü görünecek eminim :16::16:

cnm bana dedin herhalde inan görmedim msj.çok şükür 3 yılımız bitiyo aşka devam...:69:
ben doğumdan sonra katıldım takıma 60 kg ile hamile kalmıştım 21-22 kg kadar aldım.doğumdan 3 ay sonra kendiğinden 15 kg verdim
65 kg iken takıma girdim 60 a kadar düştüm ama iştahlı abur cubur sevince hedefime 55 e düşemedim bir türlü.1 sene oldu herhalde takımda olalı

Evet sana sormustum canim.. masallah ne güzel darisi benim de basima olur insallah... Umarim istedigin kiloya inebilirsin.. kendini buradan eksik etme ,motivasyonun da eksilmez o zaman hedefine daha kisa sürede varacagindan eminim :87:

ne güzel gözün aydın :34: ben yarın nasıl tartılıcam bilmiyorum bu haftam hiç güzel geçmedi :(

diyetin ilk haftasi her zaman hizli kilo veriliyor ama bazilarinda 2 bazilarinda 3. hafta daha zor kilo verilebiliyor canim. Vücut kendini diyet modunu fakedip daha az kalori harcamaya basliyor ! Sakin moralini motivasyonunu bozma.. Diyetine devam et ,elinden geleni yapmaya calis.. göreceksin tarti seni her gecen gün sevindirecek o zaman :34:

kıskandım ama :38: ben yarın tartıda eksili değil artılı rakam görücem bu bir gerçek ama yarından itibaren reglim bitiyor bunun için seviniyorum :62:

sabah:
1 bardak yeşil çay
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
5 ceviz

ara:
4 tane kurabiye

Canimcim regl döneminde kilo bildiriminde bulunmasan oluyor.. benimde öyle olmustu kilo vermemistim bir kac yüz gram aldigim görünüyordu. O hafta bildirim yapmadim . bir önceki haftanin kilosunu söyledim. Takimin genel siralamada puan ortalamasi düssün istemiyorum :61:

sabah:
1 bardak yeşil çay
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
5 ceviz

ara:
4 tane kurabiye

Canimcim regl döneminde kilo bildiriminde bulunmasan oluyor.. benimde öyle olmustu kilo vermemistim bir kac yüz gram aldigim görünüyordu. O hafta bildirim yapmadim . bir önceki haftanin kilosunu söyledim. Takimin genel siralamada puan ortalamasi düssün istemiyorum :61:

peki öyle yaparım :38:

nekadar guzel tatlim ins ellileri gorursun darisi basima:46:

Cok sevindim canim.. yani takimin 50 li sayilarini söylen kisisi olacaksin öylemii :8: hadi bakalim yarini sabirsizlikla bekliyorum.. bu hafta takimimiz cok güclü görünecek eminim :16:

inşallah yaa darısı bütün takımımızın başına ama dikkat etmekten ölecem abur cubur yememek için zor duruyorum:56::56::56:

merhaba kizlar ben bugun kahvalti yapamadim zaten 10da kalktim kahve ictim oda tikadi bisi yiyemedim ogle yemegimi 12 de yedim

menum:

sabah:
Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80

Ara:
Portakal 1 ADET 50

Ogle:
Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291

Ara:
Mandalina 1 ADET 50

Toplam:696 kalori

Herkese iyi akşamlar hanımlar :16:

bugün yediklerim
2 dilim kepekli ekmek (normalden daha küçük dlim)
90

10 zeytin (orta irilikte)
90

5 bardak tek şekerli çay
100

300 gr yağsız yoğurt
150

elmalı turta (2 ufak ısırık :9: )
50

sütlü az şekerli kahve
100

karnabahar pane (1,5 porsiyon)
375

400 gr yağsız yoğurt (isotlu)
200

2 çiğ köfte
110

1 portakal
50

karışık turşu (birkaç parça)
70

1/2 çikolatalı yaş pasta
200

toplam: 1585 kalori

Günü kapattım :)

Benim gibi pisboğaz da az bulunur, canım her şeyi çekiyor.

Gördüklerimin hepsini değil ama birçoğunu tattım :9:

Herkese iyi akşamlar hanımlar :16:

bugün yediklerim
2 dilim kepekli ekmek (normalden daha küçük dlim)
90

10 zeytin (orta irilikte)
90

5 bardak tek şekerli çay
100

300 gr yağsız yoğurt
150

elmalı turta (2 ufak ısırık :9: )
50

sütlü az şekerli kahve
100

karnabahar pane (1,5 porsiyon)
375

400 gr yağsız yoğurt (isotlu)
200

2 çiğ köfte
110

1 portakal
50

karışık turşu (birkaç parça)
70

1/2 çikolatalı yaş pasta
200

toplam: 1585 kalori

Günü kapattım :)

Benim gibi pisboğaz da az bulunur, canım her şeyi çekiyor.

Gördüklerimin hepsini değil ama birçoğunu tattım :9:

iyisin yine wingcim 1580 kl.ben 2000-2500 leri buluyorum ağzımı açtığım zaman:30: asıl pisboğaz benim:1:

Back