• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kizlar menum:

sabah:
Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80

Ara:
Portakal 1 ADET 50

Ogle:
Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291

Ara:
Mandalina 1 ADET 50

Aksam:
keskek 1 porsiyon 400 kalori (zorla yedirdiler)
yesil fasulye yumurtali yagsiz yaptim:) 200kaloride onu desek

Toplam:1296 kalori:17::16:

günaydın hepinize fıstıklarım çok güzel bir gün diliyorum hepimize.....:66::66::66::66:yarın için süper bir süprizim olucak sanırım tabi bu sabah gördüğüm rakamı yarın sabah ta görürsem :61::52::52::52::52:

cok sevindim adina insallah yarinda yüzün güler böyle
ben rgl dönemimdeyim kilo verdigimi sanmiyorum ama almamisimdir insallah
gerci tartim eksi gösteriyor ama bakalim hayirlisi

menümüde hemencik paylasim

KAHVALTI

çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.
menemen (1 adet yumurtalı) 1 por. 190 cal.
bal 15 gr. 42 cal.

1. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ

yoğurt (az yağlı) 300 gr. 189 cal.

2. ARA ÖĞÜN

muz 1 ad. 100 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

karnabahar (karnıbahar) 200 gr. 64 cal.
brokoli 100 gr. 35 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
göbek salata - mısırlı 1 por. 182 cal.

3 litre su ictim
2 bardak ayran
1 kupa dogadan form cayi

spor sabah 60 dakika pump it up bide aksam
yani bu hafta toplam spor dakikam 500 dakika

menümüde hemencik paylasim

KAHVALTI

çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
menemen (1 adet yumurtalı) 1 por. 190 cal.
bal 15 gr. 42 cal.

1. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ

yoğurt (az yağlı) 300 gr. 189 cal.

2. ARA ÖĞÜN

muz 1 ad. 100 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

karnabahar (karnıbahar) 200 gr. 64 cal.
brokoli 100 gr. 35 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
göbek salata - mısırlı 1 por. 182 cal.

3 litre su ictim
2 bardak ayran
1 kupa dogadan form cayi

spor sabah 60 dakika pump it up bide aksam
yani bu hafta toplam spor dakikam 500 dakika

menün çok güzel :nazar: birşey sorucam spor olarak pump it up demişsin ya nasıl yapıyorsun bunun videosu falan mı var :66:

menün çok güzel :nazar: birşey sorucam spor olarak pump it up demişsin ya nasıl yapıyorsun bunun videosu falan mı var :66:

tesekkür ederim canim senin mende gayet düzgün
pump it up diye youtubede aratirsan cikar canim videolari var 8 part halinde
ve 60 dakika sürüyor
benim hosuma gidiyor iyi terletiyor lesli yaptim 5 ay boyunca sykildim simdi bunu yapiyorum
bide clubland airobic diye yazarsan o hatununda cok güzel videolari var
hadi kolay gelsin

Gün boyu yediklerimi sirasina göre yazayim. Bugün de yine degisik bir gündü ,dolu dolu ögünlerim yoktu.. Az az yedim ama her yarim saat bir saatte birseyler agzima attim :1:

- 1 bardak balli ,sirkeli su

- 15sapli maydonoz ,1 limon

- 1 haslanmis yumurta , yarim dilim ekmek

- 1 bardak yesil cay

- 15 gr findik

- 1 porsiyon lahana yemegi

- 1 kiwi

- 1 portakal

- 10-15 beyaz leblebi

- 300 gr. mezgit , salata

-2 kupa sekersiz limonlu siyah cay

- 1 bardak form cayi

Ayrica yarim saat leslie ile yürüyüs yaptim ,3 litre su ictim

Günaydınnn kızlarrr..

hemen kilo bildirimimi yapıyım..güldencim bu hafta senin de tahmin ettiğin gibi 6 lı hanelere adım attım nihayet:64: yıllardır (yani evlendikten sonra görmez olmuştum) hafta içi daha iyi rakamlar görmüş olsam da dün biraz fazla kaçırdığım için bugün itibarıyle 69.7olsun başında 6 sı olsun bu hafta bana yeter..

kaç gündür düğün alışverişi vs uğraşıyorum elbise seçemedim hala..yani elimde var 2-3 elbise ama yakıştıramadım bir türlü içime sinmedi belki resim ekleyip sizden de yorum alırım:37:

Güldencim xenicalı hala kullanıyormusun bi faydası var mı merak ettim.. o bahsettiğim kullanan arkadaşım veremedi(tabi boğazını tutmamış o ayrı) sen de durumlar nasıl? şimdi golden mix diye bi ilaç almış 3 günde 2 kilo gitti diyor..ben ilaç taraftarı değilim ama merak da ettim açıkcası..

Günaydınnn kızlarrr..

hemen kilo bildirimimi yapıyım..güldencim bu hafta senin de tahmin ettiğin gibi 6 lı hanelere adım attım nihayet:64: yıllardır (yani evlendikten sonra görmez olmuştum) hafta içi daha iyi rakamlar görmüş olsam da dün biraz fazla kaçırdığım için bugün itibarıyle 69.7olsun başında 6 sı olsun bu hafta bana yeter..

kaç gündür düğün alışverişi vs uğraşıyorum elbise seçemedim hala..yani elimde var 2-3 elbise ama yakıştıramadım bir türlü içime sinmedi belki resim ekleyip sizden de yorum alırım:37:

Güldencim xenicalı hala kullanıyormusun bi faydası var mı merak ettim.. o bahsettiğim kullanan arkadaşım veremedi(tabi boğazını tutmamış o ayrı) sen de durumlar nasıl? şimdi golden mix diye bi ilaç almış 3 günde 2 kilo gitti diyor..ben ilaç taraftarı değilim ama merak da ettim açıkcası..

tebrk ederim cnm süpersin başaracağını biliyordum eminim düğünde de çok çok güzel olacaksın

xenicali şuan kullanmıyorum ama kullandığım dönemede 10 kilo vermiştim
tekrr xenicali alamaya çalışlacam

tekrr tebk ederim cnm bnm seni:71:

günaydın kızlar...bu hastalık beni perişan etti...hergün daha iyi olacağım ümidiyle uyanıyorum daha kötü oluyorum...dün yine dr.a gittim keçi gribi olmuşum...15 gün sürer dedi dr..aman çevremnizde grip olanlar varsa uzak durun...o kadar kötü bir hastalık ki...bir türlü geçmiyor...

bu haftaki kilom 55.6...

günaydın kızlar...bu hastalık beni perişan etti...hergün daha iyi olacağım ümidiyle uyanıyorum daha kötü oluyorum...dün yine dr.a gittim keçi gribi olmuşum...15 gün sürer dedi dr..aman çevremnizde grip olanlar varsa uzak durun...o kadar kötü bir hastalık ki...bir türlü geçmiyor...

bu haftaki kilom 55.6...

öncelikle çok çok geçmiş olsun çokocum bu sene ki gripler böyle
bn daha olmadım olmam da inşallah

kilo olarakta tebrk ederim

tebrk ederim cnm süpersin başaracağını biliyordum eminim düğünde de çok çok güzel olacaksın

xenicali şuan kullanmıyorum ama kullandığım dönemede 10 kilo vermiştim
tekrr xenicali alamaya çalışlacam

tekrr tebk ederim cnm bnm seni:71:

tsk ederim canım..umarım hepimizin mezun olacağı günler de gelir..ilk topiğe geldiğimde bir arkadaş mezun olmuştu nasıl özenmiştim ona..darısı hepimize! senin kilo ne alemde hafta içi kilo artışı var demiştin bugün nasıl,ödemdir bence canım dikkat ediyorsan o kadar almış olamazsın

tsk ederim canım..umarım hepimizin mezun olacağı günler de gelir..ilk topiğe geldiğimde bir arkadaş mezun olmuştu nasıl özenmiştim ona..darısı hepimize! senin kilo ne alemde hafta içi kilo artışı var demiştin bugün nasıl,ödemdir bence canım dikkat ediyorsan o kadar almış olamazsın

almışım cnm 122,5 değilm ama 121 im :((((
çok üzgünm anlatamam listeye bakarak belki yansıtmayadabilirim

Günaydin takim arkadaslarim :66::66: Handerya'yi ve kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ederim..

64 olan kilom bu hafta 63,6 :87: eskisi gibi haftada 1 kilo verme günlerimi göremeyecegim galiba :44: canim sagolsun deyip gramlarla idare edecegim.. gec olsun da güc olmasin :34: takimimiza bol basarilar diliyorum !!! :16::16:

Back