ay bu gün ne çok gevezelik yapmışım daha ne yediğimide yazmamışım bu gün oğluşumu okula gönderdikten sonra uyumadım evimi biraz toparladıktan sonra saat 10 gibi kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek az yağlı bir omlet ve az şekerli çay ara leblebi aldı 90gr lık bi paket yarısını kardeşime bıraktım şimdide yanımda getirdiğim müsliyi yiyecem gündüz iyide akşamları zor duruyorum bişeyler atıştırmadan
günaydın hepinize fıstıklarım çok güzel bir gün diliyorum hepimize.....yarın için süper bir süprizim olucak sanırım tabi bu sabah gördüğüm rakamı yarın sabah ta görürsem
cnm bana dedin herhalde inan görmedim msj.çok şükür 3 yılımız bitiyo aşka devam...Günaydin canim... Masallah evlenince aski tüketmeyenlerdensiniz demek.. ne mutlu sizegözünaydin ayrica...
dün sana bir soru sormustum ama cevaplamadin sanirim görmedin o mesajimi...
Seni taniyabilirmiyiz diye sormustum. Ne zamandir bu takimdasin , kac kilo verdin simdiye kadar gibi..
günaydın hepinize fıstıklarım çok güzel bir gün diliyorum hepimize.....yarın için süper bir süprizim olucak sanırım tabi bu sabah gördüğüm rakamı yarın sabah ta görürsem
bende sabah bir fincan kahve ictim kepek ekmek yoktu evdenormal ekmek yemek istemedim kahvaltida kahve ictim simdide canim bisi istemio tikadi kahve
1 dilimde olsa yeseydin birkereden bişey olmaz :) benimde genelde sabahları iştahım olmuyo ama akşama doğru felaket :18:
cnm bana dedin herhalde inan görmedim msj.çok şükür 3 yılımız bitiyo aşka devam...
ben doğumdan sonra katıldım takıma 60 kg ile hamile kalmıştım 21-22 kg kadar aldım.doğumdan 3 ay sonra kendiğinden 15 kg verdim
65 kg iken takıma girdim 60 a kadar düştüm ama iştahlı abur cubur sevince hedefime 55 e düşemedim bir türlü.1 sene oldu herhalde takımda olalı
ne güzel gözün aydınben yarın nasıl tartılıcam bilmiyorum bu haftam hiç güzel geçmedi
merhaba kızlar dün bensiz baya bir koyu muhabbet olmuş
kıskandım amaben yarın tartıda eksili değil artılı rakam görücem bu bir gerçek ama yarından itibaren reglim bitiyor bunun için seviniyorum
sabah:
1 bardak yeşil çay
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
5 ceviz
ara:
4 tane kurabiye
merhaba kızlar dün bensiz baya bir koyu muhabbet olmuş
kıskandım amaben yarın tartıda eksili değil artılı rakam görücem bu bir gerçek ama yarından itibaren reglim bitiyor bunun için seviniyorum
sabah:
1 bardak yeşil çay
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
5 ceviz
ara:
4 tane kurabiye
Canimcim regl döneminde kilo bildiriminde bulunmasan oluyor.. benimde öyle olmustu kilo vermemistim bir kac yüz gram aldigim görünüyordu. O hafta bildirim yapmadim . bir önceki haftanin kilosunu söyledim. Takimin genel siralamada puan ortalamasi düssün istemiyorum
nekadar guzel tatlim ins ellileri gorursun darisi basima
ne güzel gözün aydınben yarın nasıl tartılıcam bilmiyorum bu haftam hiç güzel geçmedi
Cok sevindim canim.. yani takimin 50 li sayilarini söylen kisisi olacaksin öylemiihadi bakalim yarini sabirsizlikla bekliyorum.. bu hafta takimimiz cok güclü görünecek eminim
sende aynı benim gibisin bende duramıyorum abur cubur olmadan işkence sankiinşallah yaa darısı bütün takımımızın başına ama dikkat etmekten ölecem abur cubur yememek için zor duruyorum
Herkese iyi akşamlar hanımlar
bugün yediklerim
2 dilim kepekli ekmek (normalden daha küçük dlim)
90
10 zeytin (orta irilikte)
90
5 bardak tek şekerli çay
100
300 gr yağsız yoğurt
150
elmalı turta (2 ufak ısırık)
50
sütlü az şekerli kahve
100
karnabahar pane (1,5 porsiyon)
375
400 gr yağsız yoğurt (isotlu)
200
2 çiğ köfte
110
1 portakal
50
karışık turşu (birkaç parça)
70
1/2 çikolatalı yaş pasta
200
toplam: 1585 kalori
Günü kapattım :)
Benim gibi pisboğaz da az bulunur, canım her şeyi çekiyor.
Gördüklerimin hepsini değil ama birçoğunu tattım
iyisin yine wingcim 1580 kl.ben 2000-2500 leri buluyorum ağzımı açtığım zamanasıl pisboğaz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?