Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimcim su topic den oku istersen.. bende bilmiyordum buldum Kadinlarkulübünde yok yok.. bu konu da konusulmus
http://www.kadinlarkulubu.com/bolgesel-incelme-yontemler-urunler/348981-bolgesel-zayiflama-yontemi-kavitasyon-nedir.html
Canım ben de senin güzel haberlerini alıyorum ve çok mutlu oluyorum
Umarım takımızdaki herkes hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşır, en büyük dileğim bu :)
Cuma günü Azracım da kabul ederse kilo bildiriminde bulunucam :)
Sanırım sadece 1 hafta kilo bildiriminde bulunmadım, belki 2 hafta da olabilir, emin değilim.
Verdiğim kiloyu eğer 1 hafta bildirimde bulunmadıysam bu haftayı de ilave ederek ikiye, eğer 2 hafta bildirimde bulunmadıysam bu haftayı da ilave ederek üçe bölebiliriz.
Yarışta adil olmak için iyi bir yöntem bence.
Hanımlar siz ne dersiniz?
Azracım sen ne dersin?
Ayşecim gelmiş, artık paylaşımlarına devam ediyor.
Çok sevindim tekrar aramızda olmana, gerçekten özlettin kendini
Hersey 70 sayisini tartida görmekle basladi zaten hayatim.. kendimi bildim bileli 66 -69 arasi oldum diyebilirim.. kac yildir bu sayilar disinda bir sayi görmedim. bir kac yil önce bir kez 65 i görür gibi olmustum diyet yapmaya calisiyordum ama motivasyonum eksiliyordu birakiyordum hemen. bir de herkes aaa hic ihtiyacin yok senin basenin göbegin yok kilo alma sadece, vermene gerek yok diye beni kandiriyorlardi hersey 70 sayisi ve cok begendigim ama 38 disinda numarasini bulamadigim gece kiyafetini satin alip eve getirmekle basladi diyete karar verdim basladim bir kac hafta sonra da burayi kesfettim motivasyon eksikligim yok artik.. kalorili seyler yesem de birakmiyorum diyetimi. ertesi gün daha az kalori alip devam ediyorum yoluma bu kez bu is olacak inaniyorum kendime
tesekkür ederim kizlar
seni tebrik ediyorum canim insallah bizde görürüz o rakamlari
ayrica yöntem baya adil olmus insallah azracimda begenir ve kabul eder
masallah sana valla banada lazim biraz daha motive
öyle deme canım cım herkez veriyor sende verirsin benim görümcemde 97 kiloydu şimdi65 kilo olmaz diye bişey yok yani sende başaracaksın ve bizde burda kutluyacaz inşalah
* Bugün isteyerek protein ağırlıklı beslendim.
bugün yediklerim
200 gr light ton balığı
220
650 gr yağsız yoğurt
325
ev keki
225
çeyrek porsiyon kebap
225
kıtır ekmekli akdeniz salatası (biraz yağlı gibiydi, kalorisini fazla tuttum o yüzden)
200
tek şekerli 3 bardak çay
60
2 portakal
100
akşam son olarak
1 kase yayla çorbası
115
çoban salatası
100
toplam: 1570 kalori
cok tesekkür ederim destegin icin
insan hemen olsun istiyor valla ama olmayacagini bildigi zamanda azda olsa motive düsüyor
ama burda umarim hepimizin basarisini kutlayacagiz allahin izniyle
ama ben nedense hep kendimi bitkin ve yorgun hissediyorum nedenini bilmiyorum ama
gec kalkmaya basladim uykumu alsamda uykum varmis gibi bütün gün yorgunluk hssediyorum
yarin bir doktora gitmeyi düsünüyorum bakalim
kan verecem insallah bisey cikmaz ve benim sadece piskolojimden kaynaklaniyordur
afiyet olsun canim ben begendim menünü
cok tesekkür ederim destegin icin
insan hemen olsun istiyor valla ama olmayacagini bildigi zamanda azda olsa motive düsüyor
ama burda umarim hepimizin basarisini kutlayacagiz allahin izniyle
ama ben nedense hep kendimi bitkin ve yorgun hissediyorum nedenini bilmiyorum ama
gec kalkmaya basladim uykumu alsamda uykum varmis gibi bütün gün yorgunluk hssediyorum
yarin bir doktora gitmeyi düsünüyorum bakalim
kan verecem insallah bisey cikmaz ve benim sadece piskolojimden kaynaklaniyordur
gün boyu az kolori tüketmişsin cnm balığın kızatrma olması çokta önemli değil o yüzden üzülmeBugün biraz degisik seyler yedim :44: kalori sınırımı asmis olabilirim hesaplamaktan korktum findiklari yerken ..
Uyaninca 1 bardak Balli ,sirkeli su
Sabah :
ispanakli yumurta , 2 dilim ekmek , 1 bardak yesil cay
Ara : 1 portakal
Ara : 1 kiwi
Ara : 4,5 tane findik
Ara : 1 dilim siyah ekmek
Aksam : 200 gr. balik fileto kizartma ( bu kez izgara yemek istemedim kizarttim az yagda )
yagsiz bol limonlu roka salatasi
Ara : 100 gr. findik
slmmmmmmm
akşam
20 dk bisiklet
1 tane közlenmiş kırmızı biber,2 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim salam ve yogurt yedim
şimdi de cnm cips istiyo 3 gündür istiyoda durduruyorum kendimi off ne yapsam ki
Doktora gitmekte, bir test yaptırmakta fayda var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Uzun zamandır böyle bir problemi yok ama ilk zamanlar her fırsatta uyumak istiyordum.
Zaman bir an önce geçsin, açlığımı unutayım diye.
Vücut bazen farkında olmadan uyumaya yönlendiriyor insanı
Umarım bir sorun çıkmaz canım :)
Çok teşekkürler canım
enerji düşüklüğü karbonhidrat eksikliğinden olur canım. öğlenleri tavuk köfte vs biraz ekmek arada biraz pilav yemende fayda var. yada sabah kalkınca bi tatlı kaşığı bal atarsan ağzına enerjin düşmez.