Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bana kalsa bende eve sokmazdım şu tatlıları filan ama evde 2 çocuk olunca ister istemez görüyo gözüm

bana kalsa bende eve sokmazdım şu tatlıları filan ama evde 2 çocuk olunca ister istemez görüyo gözüm

aynen aynen bende çok yerdim tabi ay öncesine kadar şimdi eşim bile şaşırıyo niye yemiyosun diye soruor zayıflamak istediğim söyleyemedim dalga geçiyolar sonra yaa 5 kilo verdim nie kimse farketmiyooooooo

Ben de burdayım
Oh ohh takımımız bugün coşmuş :)
Ben de güzel haberlerle geldim, bu sabah tartı 77.9 ile 78 arasında gidip geldi
Ben 78 olarak kabul ettim tabii, çok mutluyum

Bugün takim kalabalik ne güzel
Senaygunergül
Gülsenbasak
Azrasilam
Ayseceylin
Batuhanim ve tabiki ben..:87::87: herkesler burada wingcigim nerde acaba..o da olsa ne balli olurdu simdi

Sen kendinde farkı görüyorsundur mutlaka :)
Hem kıyafetlerinde de değişikliği hissedersin.
Belki görüyorlar ama seni şımartmak istemiyorlar

aynen aynen bende çok yerdim tabi ay öncesine kadar şimdi eşim bile şaşırıyo niye yemiyosun diye soruor zayıflamak istediğim söyleyemedim dalga geçiyolar sonra yaa 5 kilo verdim nie kimse farketmiyooooooo

sen bu gidişle ooooooo benii geçersin zaten nasıl 70 li kilolara çıktın halaaa anlamış değilim

Ben de burdayım

Canim benim ne cok sevindim bu 78 haberini okudugumda.. dün gece gördüm müjdeyi.. Cok sükür tatlim inan senin kadar sevindim bu habere insallah yakinda 70 li sayilari da geride birakacaksin

Azracım yazdığın mesajı okudum canım.
Sanırım 2,5 kg almışsın.
Kaçamaklı bir akşamın ardından mı tartıya çıktın?
Eğer kaçamak yaptığın bir günün ardından sabah tartıya çıkarsan fazla gösterir canım.
1-2 gün dikkat ettikten sonra tartıya çıkarsan en doğru rakamı görürsün :)
Ben 2,5 kg aldığına inanmıyorum bu kadar zamanda, bir yanlışlık olmalı

Ben de burdayım

Umarim artik cuma günleri bize katiliyorsun wingcigim ??? bu sayilarla takimimizi arenaya cikartmak gerek artik dimi ?

Canım ben de senin güzel haberlerini alıyorum ve çok mutlu oluyorum
Umarım takımızdaki herkes hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşır, en büyük dileğim bu :)

Cuma günü Azracım da kabul ederse kilo bildiriminde bulunucam :)
Sanırım sadece 1 hafta kilo bildiriminde bulunmadım, belki 2 hafta da olabilir, emin değilim.
Verdiğim kiloyu eğer 1 hafta bildirimde bulunmadıysam bu haftayı de ilave ederek ikiye, eğer 2 hafta bildirimde bulunmadıysam bu haftayı da ilave ederek üçe bölebiliriz.
Yarışta adil olmak için iyi bir yöntem bence.

Hanımlar siz ne dersiniz?
Azracım sen ne dersin?

Ayşecim gelmiş, artık paylaşımlarına devam ediyor.
Çok sevindim tekrar aramızda olmana, gerçekten özlettin kendini

Canim benim ne cok sevindim bu 78 haberini okudugumda.. dün gece gördüm müjdeyi.. Cok sükür tatlim inan senin kadar sevindim bu habere insallah yakinda 70 li sayilari da geride birakacaksin

Umarim artik cuma günleri bize katiliyorsun wingcigim ??? bu sayilarla takimimizi arenaya cikartmak gerek artik dimi ?

sen bu gidişle ooooooo benii geçersin zaten nasıl 70 li kilolara çıktın halaaa anlamış değilim

Hersey 70 sayisini tartida görmekle basladi zaten hayatim.. kendimi bildim bileli 66 -69 arasi oldum diyebilirim.. kac yildir bu sayilar disinda bir sayi görmedim. bir kac yil önce bir kez 65 i görür gibi olmustum diyet yapmaya calisiyordum ama motivasyonum eksiliyordu birakiyordum hemen. bir de herkes aaa hic ihtiyacin yok senin basenin göbegin yok kilo alma sadece, vermene gerek yok diye beni kandiriyorlardi hersey 70 sayisi ve cok begendigim ama 38 disinda numarasini bulamadigim gece kiyafetini satin alip eve getirmekle basladi diyete karar verdim basladim bir kac hafta sonra da burayi kesfettim motivasyon eksikligim yok artik.. kalorili seyler yesem de birakmiyorum diyetimi. ertesi gün daha az kalori alip devam ediyorum yoluma bu kez bu is olacak inaniyorum kendime

Son düzenleme:

Azracım cuma yarışma sayfasına baktım.
2 hafta önce 80,6 kilo ile bırakmışım yarışı.
Cuma günü kaç kilo olurum bilmiyorum, şimdiden 2,6 kg fark var bıraktığım yerle şu an arasında.
Sanırım bu farkı üçe bölmek yarışmada adil olmak için iyi olur :)
Ne dersin kaptanım?
Sen ne dersen o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…