• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tünaydın kızlar sabah hastaneye gittim
şok oldum 121 olmuşum inanamıyorum
dr da gıcıklık yaptı vermedi raporlu ilacımı 2,5kg ver gel dedi of yaaaaa
canım sıkkın
bu arada su olayına bnde başladım sabahtan beri 2lt su içtim
saat 3 te kavitasyonum var en az 3lt içmem lazım
bundan sonrada hergün içecem inşallah
ve hastane oalrak da başka bir hastaneye gidecem

Seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben de 60'lı rakamları görünce bayılırım herhalde :1:
İnanıyorum ben, mutlaka olacak :70:

oooo süpeeer bu gidişle bu haftanın birinci takımı biz oluruz heralde herkezler kilo vermeye hızla devam ediyolar allahım inşallh bende şu 50 li rakamları görürüm bu sabah 60 tım :66::66::66::66:

Günaydin takim arkadaslarim !!! Herkese mükemmel gececek bir gün diliyorum :66::66::66:

günaydın cnm
öncelikle şu su olayı için teş. edeirm sana
unuttuğum içmeyi bıraktığım suyu tekrr için zamanında yaz ,kış çok su içerdim bn özellikel yazın günde5lt felan
şimdi 5 içmesemde en az 3 içecem
extraxcım şunu sorcaktım sana saf su yazıyorsun yaa o nedir

canım sıkkın

günaydın caım kaptancım moralini bozma 2.5 kilo neki oda gider merak etme allahım nasıl bu kadar çok su içebiliyorsunuz yaa ne güzel ben günde bi bardak zor içiyorum oda aklıma gelirse şu kavitasyon nasıl bişey bizede anlatırmısınz:61::61::61::61::61::17::17::17:

Bugünkü menüm

Sabah ( 206 kcal.)

200 gr. yogurt
100 gr. Aktiva yogurt yulafli

Ara (320k.cal )
500 gr. Yogurt

Ögle ( 364 kcal )
1 tabak lahana yemegi
100 gr. yogurt

Aksam ( 350 kcal )

4 büyük bisküvi
2 kupa limonlu cay

Toplam 1240 kcal

Disarda oldugum icin ara olayini pek yapamadim. Simdi farkettim de ne cok yogurt yemisim meger :1::1:
ay valla hayran kaldım diyebilirim etraxcım takip ettiğim kadarıyla bol meyveli.. yoğurtlu... ve su içerek geçiriyorsun diyetini bravo valla alkışlıyorum:46::46::46: ben u kadar yoğurdu yesem bilemiyorum yani halim ne olurdu :89::89:meyveyi bi sene yemesem aramam ama şekerli şylerden ve ekmekten vazgeçemiorum yaaaaa:59::59::59::59:

Gülşencim dün hastaydım ve canım hiç birşey istemedi o yüzden biraz az kalorili oldu,gerçi bugünde hastayım ama almışım alacağımı :))

Kızlar bende bugün kaç yıldır göremediğim o başında 6 olan kiloyu gördüm aynen Xetrax senin de dediğin gibi inanamadım bir kaç kez inip çıktım tartıya..böyle olunca daha bir azim geldi hedefe doğru koşturcam bu kez bu yaz o giyemediğim tüm giysilerimi giyeceğim size söz(hiç birini atmadım,atamadım..:60: )

Bu arada evet suyun gerçekten çok faydası var ben de ne zaman su içimine dikkat etsem hem midem şişiyor yemek istemiyorum,hem de kilo kaybım oluyor..ödem falan ne varsa gidiyor

bir de metabolizmayı sürekli hareket halinde tutmak gerekiyor (ben her ne kadar beceremesem de) az az sık sık olayı kesinlikle doğru ara öğünleri atlamamak gerekiyor çünkü ne kadar süre aç kalınırsa o açlık anında metabolizma çalışmıyor sürekli ufak ufak bir şeyler atıştırarak çalıştırmak gerekiyormuş o yüzden yemek yememezlik asla yapmayın kızlar metabolizma duruyor..(dediğimi yap yaptığımı yapma oldu benimki :37: )
spor yapamıyorum yaaa offff bari gidip biraz mekik çekiyim gece gece başka birşey yapılmaz heralde..

tebrik ederim insallah devami gelir

canım sıkkın

üzülme canim onuda hemencik verirsin
ama bencede baska bir hastaneye git giciklik yapip hapini vermemekte ne oluyormus
su icmeye baslamanada sevindim su kavitasyonu halen anlamadim ama hep soruyorum ama cevap alamadim bir türlü

canım sıkkın

Canimcim üzme kendini.. Nietsche'nin dedigi gibi.. "Beni öldürmeyen aci güclendirir " :41: Doktor giciklik yapmis moralini bozmus..:63: ama sen kendine bir iyilik yap ,ayaga kalk ve diyetine daha sıkı daha azimli devam et !! 2 bucuk kilo ne ki daha fazlasini vereceksin sen !! :34::66::66:

günaydın cnm
öncelikle şu su olayı için teş. edeirm sana
unuttuğum içmeyi bıraktığım suyu tekrr için zamanında yaz ,kış çok su içerdim bn özellikel yazın günde5lt felan
şimdi 5 içmesemde en az 3 içecem
extraxcım şunu sorcaktım sana saf su yazıyorsun yaa o nedir

Saf su dan kastim maden suyu ya da caylarla (sekersiz bile olsa ) aldigimiz suyun olmadigi canim.. bildigimiz cesme suyu :61: gerci türkiyede cesme su lari ne kadar tavsiye edilir bilmiyorum ama..:61: bana katildigin icin tesekkür ederim ayrica :34: ne kadar gec kalmisim su icmekte diyorum.. cok kuru bir cildim var benim malesef. Nemlendirici kremlere döktügüm para aylik 50 euronun üstündeydi düne kadar.. 3-4 gündür krem kullanmiyorum. Dün aksam banyo yaptiktan sonra unuttum krem kullanmayi 1 saat sonra farkettim ki cildim pamuk gibi hic kuru degil :1::1: bir de kendimi daha canli daha aktif hissediyorum artik :66::66: su hayattir diyorlardi cidden öyleymis :1::1:

Son düzenleme:

ama bencede baska bir hastaneye git giciklik yapip hapini vermemekte ne oluyormus
su icmeye baslamanada sevindim su kavitasyonu halen anlamadim ama hep soruyorum ama cevap alamadim bir türlü

cnm saol teş. ederim desteğin için
kavitasyon kilo verme değil de anladığım kadarıyla incelemeye yarıyormuş daha da çok
ultrason dalgaları mı ne yolluyorlarmış yağlı bölgeye o da yağ parçöalıyormuş bol su şart
dur bakim bir netten açıkcası bnde tam oalrak nedir bilmemekteyim

Canimcim su topic den oku istersen.. bende bilmiyordum buldum :1: Kadinlarkulübünde yok yok.. bu konu da konusulmus :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/bolgesel-incelme-yontemler-urunler/348981-bolgesel-zayiflama-yontemi-kavitasyon-nedir.html

ay valla hayran kaldım diyebilirim etraxcım takip ettiğim kadarıyla bol meyveli.. yoğurtlu... ve su içerek geçiriyorsun diyetini bravo valla alkışlıyorum:46::46::46: ben u kadar yoğurdu yesem bilemiyorum yani halim ne olurdu :89::89:meyveyi bi sene yemesem aramam ama şekerli şylerden ve ekmekten vazgeçemiorum yaaaaa:59::59::59::59:

tesekkür ederim tatlim.. dedigin gibi yapmaya calisiyorum :34: ekmek ya da o dedigin sekerli seyleri eve sokmuyorum :1: su an evimde tatli olarak sadece bal cikar bir de bir kac meyve.. ekmek olarak da yiyebilecegim kadar 1 ya da iki dilim siyah ekmek aliyorum günlük :34: misafir gittigim yerlerde ayip olmasin diye az da olsa yiyebiliyorum :61: senin oldugun kiloya bir gelsem ne cok sevinecegim:16::16: benden sanslisin su an kiymetini bil hayatim:54:

Son düzenleme:

tesekkür ederim tatlim.. dedigin gibi yapmaya calisiyorum :34: ekmek ya da o dedigin sekerli seyleri eve sokmuyorum :1: su an evimde tatli olarak sadece bal cikar bir de bir kac meyve.. ekmek olarak da yiyebilecegim kadar 1 ya da iki dilim siyah ekmek aliyorum günlük :34: misafir gittigim yerlerde ayip olmasin diye az da olsa yiyebiliyorum :61: senin oldugun kiloya bir gelsem ne cok sevinecegim :16::16: benden sanslisin su an kiymetini bil hayatim :54:

bozma moralini azracım nasıl vermez raporlu ilaçı dr a bak ne gıcık
bende kendimle savaşıyorum canım çikolata cips istiyo özellikle akşamları direniyorum artık 55 olmam lazım

Canim yaa seni az taniyabilirmiyiz :61: azrasilamin yardimcisi ayseceylin olarak biliyorum sadece.. bu takimda ne zamandan beri varsin ? toplamda kac kilo verdin ? nasil bir diyet programi uyguladin ? kac kiloyla basladin ... ?

tesekkür ederim tatlim.. dedigin gibi yapmaya calisiyorum :34: ekmek ya da o dedigin sekerli seyleri eve sokmuyorum :1: su an evimde tatli olarak sadece bal cikar bir de bir kac meyve.. ekmek olarak da yiyebilecegim kadar 1 ya da iki dilim siyah ekmek aliyorum günlük :34: misafir gittigim yerlerde ayip olmasin diye az da olsa yiyebiliyorum :61: senin oldugun kiloya bir gelsem ne cok sevinecegim :16::16: benden sanslisin su an kiymetini bil hayatim :54:

bana kalsa bende eve sokmazdım şu tatlıları filan ama evde 2 çocuk olunca ister istemez görüyo gözüm :(

Back