Merhaba Melinacigim.. dukan diyetinin atak evresini tamamlamissan gerisi kolay olur
Bu cuma yine bize süpriz rakamlar söyleyeceginden süphem yok
Callanetics e yarin baslayalim hadi
bende ne gündür ara verdim.. diyet güzel devam ediyor ama spor yapmaya firsatim olmuyor. cok sükür 28 subata kadar bosum artik
Aslinda bos degilim sinavima calisacagim da en azindan evde olacagim
Yarindan itibaren tek tek sayalim callanetics günlerimizi ne dersin ??
Canimcim sabah 8 de cikmistim evden, yeni geldim
ayaklarima kara sular indi resmen. bir dolu resmi is vardi hallettim hepsini kurtuldum cok sükür
yarin tüm gün buralardayim insallah sende gel de cene yapalim beraber
Azrasilam canim kaptanim.. evet haklisin giremiyorum eskisi gibi . Diyetimi bozmus, burdan sıkılmıs filan degilim.. cok yogun oluyorum bazi günler
söyle söyleyeyim pazar ve pazartesi günleri cok yogun olurum ben. Her pazar günü bir yerde kasada calisiyorum. Pazar günleri burada cok gec saatlerde olabilirim.. yorgun oldugum zamanlar hic acamiyorum. Diger günler eger bir isim yoksa internete girerim mutlaka . Pasaport ve vizemin uzatilmasi isleriyle ugrastim son 1 haftadir.. Cok sükür hallettim büyük bir kismini.
Ayrica süpriz haberimi vereyim sana hemen hayatim. bugün 63.6 gördüm tartida
65 in altinda sayilar görüyorum ya artik ölsem gam yemem
işin sırrı su icmekteymis galiba.. son 3 gündür günde 2 bucuk -3 litre saf su ictim.. bunun yaninda bol bol yesil cay, yasemin cayi , papatya cayi , form cayi ictim... sık sık ama az az yedim mesela portakalin yarisini yedim diger yarisini yarim saat 1 saat sonra yedim.. 2 günde 400 gr. gitti bile :87:
En son su icmenin faydalarini yazmistim buraya.. gercekten öyleymis ! özellikle kabizlik problemi olanlara tavsiye ederim bol su icmeyi. önceden günlük 1 litre saf su iciyorsam geri kalan su ihtiyacimi cay gibi iceceklerden aliyordum, yeterli saniyordum ama gördüm ki kesinlikle degilmis !!