Seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben de 60'lı rakamları görünce bayılırım herhalde
İnanıyorum ben, mutlaka olacak
Günaydin takim arkadaslarim !!! Herkese mükemmel gececek bir gün diliyorum
tünaydın kızlar sabah hastaneye gittim
şok oldum 121 olmuşum inanamıyorum
dr da gıcıklık yaptı vermedi raporlu ilacımı 2,5kg ver gel dedi of yaaaaa
canım sıkkın
bu arada su olayına bnde başladım sabahtan beri 2lt su içtim
saat 3 te kavitasyonum var en az 3lt içmem lazım
bundan sonrada hergün içecem inşallah
ve hastane oalrak da başka bir hastaneye gidecem
canım limonata diyetinden mi bahsediyosun?
ay valla hayran kaldım diyebilirim etraxcım takip ettiğim kadarıyla bol meyveli.. yoğurtlu... ve su içerek geçiriyorsun diyetini bravo valla alkışlıyorumBugünkü menüm
Sabah ( 206 kcal.)
200 gr. yogurt
100 gr. Aktiva yogurt yulafli
Ara (320k.cal )
500 gr. Yogurt
Ögle ( 364 kcal )
1 tabak lahana yemegi
100 gr. yogurt
Aksam ( 350 kcal )
4 büyük bisküvi
2 kupa limonlu cay
Toplam 1240 kcal
Disarda oldugum icin ara olayini pek yapamadim. Simdi farkettim de ne cok yogurt yemisim meger
evt galiba aynı şey ama limon detox diye yzmışlar yalnız açıklaması yoktu acaba bir bilen varmıdır diiye sizlere sorayım dedim
Gülşencim dün hastaydım ve canım hiç birşey istemedi o yüzden biraz az kalorili oldu,gerçi bugünde hastayım ama almışım alacağımı :))
Kızlar bende bugün kaç yıldır göremediğim o başında 6 olan kiloyu gördüm aynen Xetrax senin de dediğin gibi inanamadım bir kaç kez inip çıktım tartıya..böyle olunca daha bir azim geldi hedefe doğru koşturcam bu kez bu yaz o giyemediğim tüm giysilerimi giyeceğim size söz(hiç birini atmadım,atamadım..)
Bu arada evet suyun gerçekten çok faydası var ben de ne zaman su içimine dikkat etsem hem midem şişiyor yemek istemiyorum,hem de kilo kaybım oluyor..ödem falan ne varsa gidiyor
bir de metabolizmayı sürekli hareket halinde tutmak gerekiyor (ben her ne kadar beceremesem de) az az sık sık olayı kesinlikle doğru ara öğünleri atlamamak gerekiyor çünkü ne kadar süre aç kalınırsa o açlık anında metabolizma çalışmıyor sürekli ufak ufak bir şeyler atıştırarak çalıştırmak gerekiyormuş o yüzden yemek yememezlik asla yapmayın kızlar metabolizma duruyor..(dediğimi yap yaptığımı yapma oldu benimki)
spor yapamıyorum yaaa offff bari gidip biraz mekik çekiyim gece gece başka birşey yapılmaz heralde..
canım sıkkın
canım sıkkın
günaydın cnm
öncelikle şu su olayı için teş. edeirm sana
unuttuğum içmeyi bıraktığım suyu tekrr için zamanında yaz ,kış çok su içerdim bn özellikel yazın günde5lt felan
şimdi 5 içmesemde en az 3 içecem
extraxcım şunu sorcaktım sana saf su yazıyorsun yaa o nedir
tebrik ederim insallah devami gelir
üzülme canim onuda hemencik verirsin
ama bencede baska bir hastaneye git giciklik yapip hapini vermemekte ne oluyormus
su icmeye baslamanada sevindim su kavitasyonu halen anlamadim ama hep soruyorum ama cevap alamadim bir türlü
tebrik ederim insallah devami gelir
üzülme canim onuda hemencik verirsin
ama bencede baska bir hastaneye git giciklik yapip hapini vermemekte ne oluyormus
su icmeye baslamanada sevindim su kavitasyonu halen anlamadim ama hep soruyorum ama cevap alamadim bir türlü
ay valla hayran kaldım diyebilirim etraxcım takip ettiğim kadarıyla bol meyveli.. yoğurtlu... ve su içerek geçiriyorsun diyetini bravo valla alkışlıyorumben u kadar yoğurdu yesem bilemiyorum yani halim ne olurdu :89::89:meyveyi bi sene yemesem aramam ama şekerli şylerden ve ekmekten vazgeçemiorum yaaaaa
ay valla hayran kaldım diyebilirim etraxcım takip ettiğim kadarıyla bol meyveli.. yoğurtlu... ve su içerek geçiriyorsun diyetini bravo valla alkışlıyorumben u kadar yoğurdu yesem bilemiyorum yani halim ne olurdu :89::89:meyveyi bi sene yemesem aramam ama şekerli şylerden ve ekmekten vazgeçemiorum yaaaaa
bozma moralini azracım nasıl vermez raporlu ilaçı dr a bak ne gıcık
bende kendimle savaşıyorum canım çikolata cips istiyo özellikle akşamları direniyorum artık 55 olmam lazım
tesekkür ederim tatlim.. dedigin gibi yapmaya calisiyorumekmek ya da o dedigin sekerli seyleri eve sokmuyorum su an evimde tatli olarak sadece bal cikar bir de bir kac meyve.. ekmek olarak da yiyebilecegim kadar 1 ya da iki dilim siyah ekmek aliyorum günlük misafir gittigim yerlerde ayip olmasin diye az da olsa yiyebiliyorum senin oldugun kiloya bir gelsem ne cok sevinecegim benden sanslisin su an kiymetini bil hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?