- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.958
- 723
Güne 78.2 kilo başladım, hayatımda ilk defa bu rakamı gördüm, çok mutluyum :)
Hanımlar bugün fazla vaktim olmadı, önümüzdeki birkaç gün de fazla vaktim olmayacak gibi, misafirlerimiz var.
Hemen listemi paylaşayım.
bugün yediklerim
2 adet yağda yumurta (çok az yağla)
3 dilim çavdar ekmeği
10 tane zeytin
80 gr peynir
1 kg yoğurt
2 porsiyon lahana salatası
1 dilim ev keki
1 tane şekersiz kahve
1 elma
toplam: 1600-1650 kalori
Misafirlere hizmt ederken hareket ediyorum, o da sporum olsun :)
merhaba kızlar!
valla özledim sizibu arada geç oldu ama kandiliniz kutlu olsun hepinizin...
biraz anlatıyım günlerim nasıl geçiyor. çünkü sık giremiyorum okul başladığı için. belki çok yanlış ama kaçamaklı dukan diyeti yapıyorum ben. çünkü karbonhidrat almadığım zaman çoooooooooooook mutsuz ve çoooooooook sinirlioluyorum. annemle babama yazık. zaten sevgilim benim sinirimden hep çekiyor garibim
bugün atak evresinin 5. gününü bitiricem ama bugün 800 gr almışım dün kaçamak yaptığım için. bugün de çikolata yedim ama pişman değilim. sadece et yediğimde bağırsaklarımın ağrısından neler çekiyorum bilemezsiniz. yarın seyir evresine başlayacağım. yani 1 gün protein ve sebze, 1 gün sadece protein. et yemekten gına geldi.
xetrax, canım birlikte callanetics yapalımbahsetmişsin gözümden kaçmadı. ben sadece 6 gün yapabildim bir gün ara verdim ve devam edemedim çünkü hemen arkasından hasta oldum gripten baya bir yattım. şimdi de motive olmayı bekliyorum tekrar başlayacağım.
bugünkü menümü de yazayım;
sabah
1 kaşık yulaf kepeği ile yoğurt.
öğlen
5 adet tekirdağ köfte.
az önce bi tane crunch çikolata yedim.
akşam
tavuk döşü ve yoğurt yerim sanırım.
ayyyy bütün gün bekledim kimsecikler yok eeeee ben gidiyom artık yarın görüşürüz inşalllah herkeze iii akşamlarrr:79::79::79::79::79:
bn geldim kızlar
dikkatimi çektide xetrax nerde o bol paylaşımlar yok
ve wing sen nerdesn canım yaaaa
Bugünkü menüm
Sabah ( 206 kcal.)
200 gr. yogurt
100 gr. Aktiva yogurt yulafli
Ara (320k.cal )
500 gr. Yogurt
Ögle ( 364 kcal )
1 tabak lahana yemegi
100 gr. yogurt
Aksam ( 350 kcal )
4 büyük bisküvi
2 kupa limonlu cay
Toplam 1240 kcal
Disarda oldugum icin ara olayini pek yapamadim. Simdi farkettim de ne cok yogurt yemisim meger
ben bu kadar yoğurdu ölsem yiyemem zaten tek başına yiyince midem kalkıyo :26: ayrıca verdiğin kilolar içinde tebrik ederim
bn geldim kızlar
dikkatimi çektide xetrax nerde o bol paylaşımlar yok
ve wing sen nerdesn canım yaaaa
ya sorma bende bugün nasıl abarttım. çok mutsuzum kesin bir kilo kalcak üstüme.. verirken gram gram alırken hoop...1 kilo.
sabah bir elma yedim. sabah dediğimde 12 idi. geç kalktım bugün.
4 gibi kaşarlı köfte ayran salata yarım paçanga böreği birazda turşu
5 bçktada 7-8 tane çifte kavrulmuş lokumlardan yedim çok byük olmayanlardan.. ve üstüne de bir tane ek yedim küçüklerden.. neden böle oldu gözüm döndü bilmiyorum....
o yemekleri yemek şu anki sıkıntıma değermiydi tartışılır... kaç kalori aldım hesaplayabilcek birileri varmı arkadaşlar??
tebrik ederim canım. inşallah daha vericez. ne zamndır göremiyorum seni zaten.. sen yokken buralar öksüz kalıyor. ihmal etme bizi.
Ayrica süpriz haberimi vereyim sana hemen hayatim. bugün 63.6 gördüm tartida65 in altinda sayilar görüyorum ya artik ölsem gam yemem işin sırrı su icmekteymis galiba.. son 3 gündür günde 2 bucuk -3 litre saf su ictim.. bunun yaninda bol bol yesil cay, yasemin cayi , papatya cayi , form cayi ictim... sık sık ama az az yedim mesela portakalin yarisini yedim diger yarisini yarim saat 1 saat sonra yedim.. 2 günde 400 gr. gitti bile :87:
En son su icmenin faydalarini yazmistim buraya.. gercekten öyleymis ! özellikle kabizlik problemi olanlara tavsiye ederim bol su icmeyi. önceden günlük 1 litre saf su iciyorsam geri kalan su ihtiyacimi cay gibi iceceklerden aliyordum, yeterli saniyordum ama gördüm ki kesinlikle degilmis !!
Bugünkü menüm
Sabah ( 206 kcal.)
200 gr. yogurt
100 gr. Aktiva yogurt yulafli
Ara (320k.cal )
500 gr. Yogurt
Ögle ( 364 kcal )
1 tabak lahana yemegi
100 gr. yogurt
Aksam ( 350 kcal )
4 büyük bisküvi
2 kupa limonlu cay
Toplam 1240 kcal
Disarda oldugum icin ara olayini pek yapamadim. Simdi farkettim de ne cok yogurt yemisim meger
normalde benimde yoktu aram yogurtla sütlekahvalti yapma firsatim olmayinca en kolayi yogurt yemek oldu.. bir de gecenlerde yogurdun karin ve bel bölgesindeki yaglari erittigini iddia eden bir yazi okumustum.. o gün bugündür daha bir istahli yiyorum yogurdu
Azracım ben burayı aksatmıyorum :)
Her fırsatta burdayım, sizi ve paylaşımlarınızı çok seviyorum
Gözüne kestirdiğin tüm tatlıları yemişsin anlaşılan
Olsun, sen yeterince iradeli birisin, birkaç gün içinde telafisini yaparsın :)
Çok teşekkür ederim canım
Her fırsatta burdayım, inşallah hep birlikte daha çok kilolar vericez :)
Etracım çok tebrik ediyorum seni :)
Sonunda 63'lü rakamları görmüşsün, senin adına çok çok sevindim
Sen de benim gibi çok fazla yoğurt yemişsin
Bugün ben de 1 kg yoğurt yedim :)
İnanıyorum, bunun faydasını görücez.
Sorma tatlim yaa ne cok sevindim.. sevincten öyle kalakaldim tartinin üstünde..inanamadim bir kac dk öyle baktim durdum50 li sayilari görünce sevincten aglarim herhalde
merhaba kizlar bugunki menum:
[1] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[2] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[3] Yoğurt (yağsız) 60 GRAM 30
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[7] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[8] Lifalif Müsli 40 GRAM 144.4
[9] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[10] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
toplam:1198kalori
Hanımlar bugün fazla vaktim olmadı, önümüzdeki birkaç gün de fazla vaktim olmayacak gibi, misafirlerimiz var.
bugün yediklerim
3 dilim çavdar ekmeği
10 tane zeytin
80 gr peynir
1 kg yoğurt
1 dilim ev keki
1 tane şekersiz kahve
1 elma
Merhaba Melinacigim.. dukan diyetinin atak evresini tamamlamissan gerisi kolay olurBu cuma yine bize süpriz rakamlar söyleyeceginden süphem yok Callanetics e yarin baslayalim hadi bende ne gündür ara verdim.. diyet güzel devam ediyor ama spor yapmaya firsatim olmuyor. cok sükür 28 subata kadar bosum artik Aslinda bos degilim sinavima calisacagim da en azindan evde olacagim Yarindan itibaren tek tek sayalim callanetics günlerimizi ne dersin ??
Canimcim sabah 8 de cikmistim evden, yeni geldimayaklarima kara sular indi resmen. bir dolu resmi is vardi hallettim hepsini kurtuldum cok sükür yarin tüm gün buralardayim insallah sende gel de cene yapalim beraber
Azrasilam canim kaptanim.. evet haklisin giremiyorum eskisi gibi . Diyetimi bozmus, burdan sıkılmıs filan degilim.. cok yogun oluyorum bazi günlersöyle söyleyeyim pazar ve pazartesi günleri cok yogun olurum ben. Her pazar günü bir yerde kasada calisiyorum. Pazar günleri burada cok gec saatlerde olabilirim.. yorgun oldugum zamanlar hic acamiyorum. Diger günler eger bir isim yoksa internete girerim mutlaka . Pasaport ve vizemin uzatilmasi isleriyle ugrastim son 1 haftadir.. Cok sükür hallettim büyük bir kismini.
Ayrica süpriz haberimi vereyim sana hemen hayatim. bugün 63.6 gördüm tartida65 in altinda sayilar görüyorum ya artik ölsem gam yemem işin sırrı su icmekteymis galiba.. son 3 gündür günde 2 bucuk -3 litre saf su ictim.. bunun yaninda bol bol yesil cay, yasemin cayi , papatya cayi , form cayi ictim... sık sık ama az az yedim mesela portakalin yarisini yedim diger yarisini yarim saat 1 saat sonra yedim.. 2 günde 400 gr. gitti bile :87:
En son su icmenin faydalarini yazmistim buraya.. gercekten öyleymis ! özellikle kabizlik problemi olanlara tavsiye ederim bol su icmeyi. önceden günlük 1 litre saf su iciyorsam geri kalan su ihtiyacimi cay gibi iceceklerden aliyordum, yeterli saniyordum ama gördüm ki kesinlikle degilmis !!
bugün yediklerim
3 dilim çavdar ekmeği
10 tane zeytin
80 gr peynir
1 kg yoğurt
1 dilim ev keki
1 tane şekersiz kahve
1 elma
sanada günaydın ayşeceylin
sabah kahvaltım biraz komik ama napim çok canım çekti
3 tane eti puf
meyveli yoğurt(yağsız)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?