Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tebrik ederim canım. inşallah daha vericez. ne zamndır göremiyorum seni zaten.. sen yokken buralar öksüz kalıyor. ihmal etme bizi.

Merhaba Melinacigim.. dukan diyetinin atak evresini tamamlamissan gerisi kolay olur Bu cuma yine bize süpriz rakamlar söyleyeceginden süphem yok Callanetics e yarin baslayalim hadi bende ne gündür ara verdim.. diyet güzel devam ediyor ama spor yapmaya firsatim olmuyor. cok sükür 28 subata kadar bosum artik Aslinda bos degilim sinavima calisacagim da en azindan evde olacagim Yarindan itibaren tek tek sayalim callanetics günlerimizi ne dersin ??

ayyyy bütün gün bekledim kimsecikler yok eeeee ben gidiyom artık yarın görüşürüz inşalllah herkeze iii akşamlarrr:79::79::79::79::79:

Canimcim sabah 8 de cikmistim evden, yeni geldim ayaklarima kara sular indi resmen. bir dolu resmi is vardi hallettim hepsini kurtuldum cok sükür yarin tüm gün buralardayim insallah sende gel de cene yapalim beraber

bn geldim kızlar
dikkatimi çektide xetrax nerde o bol paylaşımlar yok
ve wing sen nerdesn canım yaaaa

Azrasilam canim kaptanim.. evet haklisin giremiyorum eskisi gibi . Diyetimi bozmus, burdan sıkılmıs filan degilim.. cok yogun oluyorum bazi günler söyle söyleyeyim pazar ve pazartesi günleri cok yogun olurum ben. Her pazar günü bir yerde kasada calisiyorum. Pazar günleri burada cok gec saatlerde olabilirim.. yorgun oldugum zamanlar hic acamiyorum. Diger günler eger bir isim yoksa internete girerim mutlaka . Pasaport ve vizemin uzatilmasi isleriyle ugrastim son 1 haftadir.. Cok sükür hallettim büyük bir kismini.

Ayrica süpriz haberimi vereyim sana hemen hayatim. bugün 63.6 gördüm tartida 65 in altinda sayilar görüyorum ya artik ölsem gam yemem işin sırrı su icmekteymis galiba.. son 3 gündür günde 2 bucuk -3 litre saf su ictim.. bunun yaninda bol bol yesil cay, yasemin cayi , papatya cayi , form cayi ictim... sık sık ama az az yedim mesela portakalin yarisini yedim diger yarisini yarim saat 1 saat sonra yedim.. 2 günde 400 gr. gitti bile :87:

En son su icmenin faydalarini yazmistim buraya.. gercekten öyleymis ! özellikle kabizlik problemi olanlara tavsiye ederim bol su icmeyi. önceden günlük 1 litre saf su iciyorsam geri kalan su ihtiyacimi cay gibi iceceklerden aliyordum, yeterli saniyordum ama gördüm ki kesinlikle degilmis !!

Bugünkü menüm

Sabah ( 206 kcal.)

200 gr. yogurt
100 gr. Aktiva yogurt yulafli

Ara (320k.cal )
500 gr. Yogurt

Ögle ( 364 kcal )
1 tabak lahana yemegi
100 gr. yogurt

Aksam ( 350 kcal )

4 büyük bisküvi
2 kupa limonlu cay

Toplam 1240 kcal

Disarda oldugum icin ara olayini pek yapamadim. Simdi farkettim de ne cok yogurt yemisim meger

ben bu kadar yoğurdu ölsem yiyemem zaten tek başına yiyince midem kalkıyo :26: ayrıca verdiğin kilolar içinde tebrik ederim

ben bu kadar yoğurdu ölsem yiyemem zaten tek başına yiyince midem kalkıyo :26: ayrıca verdiğin kilolar içinde tebrik ederim

normalde benimde yoktu aram yogurtla sütle kahvalti yapma firsatim olmayinca en kolayi yogurt yemek oldu.. bir de gecenlerde yogurdun karin ve bel bölgesindeki yaglari erittigini iddia eden bir yazi okumustum.. o gün bugündür daha bir istahli yiyorum yogurdu

bn geldim kızlar
dikkatimi çektide xetrax nerde o bol paylaşımlar yok
ve wing sen nerdesn canım yaaaa

Azracım ben burayı aksatmıyorum :)
Her fırsatta burdayım, sizi ve paylaşımlarınızı çok seviyorum

Gözüne kestirdiğin tüm tatlıları yemişsin anlaşılan
Olsun, sen yeterince iradeli birisin, birkaç gün içinde telafisini yaparsın :)

tebrik ederim canım. inşallah daha vericez. ne zamndır göremiyorum seni zaten.. sen yokken buralar öksüz kalıyor. ihmal etme bizi.

Çok teşekkür ederim canım
Her fırsatta burdayım, inşallah hep birlikte daha çok kilolar vericez :)

Etracım çok tebrik ediyorum seni :)
Sonunda 63'lü rakamları görmüşsün, senin adına çok çok sevindim

Sen de benim gibi çok fazla yoğurt yemişsin
Bugün ben de 1 kg yoğurt yedim :)
İnanıyorum, bunun faydasını görücez.

Sorma tatlim yaa ne cok sevindim.. sevincten öyle kalakaldim tartinin üstünde..inanamadim bir kac dk öyle baktim durdum 50 li sayilari görünce sevincten aglarim herhalde

merhaba kizlar bugunki menum:

[1] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[2] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[3] Yoğurt (yağsız) 60 GRAM 30
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[7] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[8] Lifalif Müsli 40 GRAM 144.4
[9] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[10] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5

toplam:1198kalori

Seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben de 60'lı rakamları görünce bayılırım herhalde
İnanıyorum ben, mutlaka olacak

Sorma tatlim yaa ne cok sevindim.. sevincten öyle kalakaldim tartinin üstünde..inanamadim bir kac dk öyle baktim durdum 50 li sayilari görünce sevincten aglarim herhalde

Bugün alınan kalori miktarı da besin kombinasyonları da çok güzel

Slm kızlarrr
hemen menü yazıyım..

sabah
sirkeli,ballı su..35kalori
patatesli az yağlı omlet...tahminen 250kalori
peynir(30gr)...75kalori
zeytin(20gr)...41 kalori
yarım salatalık..5.5 kalori
yeşil biber...2.5 kalori
1dilim kepekli ekmek..55kalori

ara neskafe 2si bir arada ..48kalori

öğlen
pırasa..225kalori
1dilim kepekli ekmek..55 kalori

akşam

1ızgara tavuk pirzola(derisiz)...100kalori
4-5 kaşık bulgur pilavı...145 kalori
1 bardak ayran...92 kalori
1dilim ekmek...65 kalori
ve şimdi form+yeşil çayım

toplam....1194 kalori

tebrik ediyorum sizi kizlar insallah devami gelir
masallah size

Gülşencim dün hastaydım ve canım hiç birşey istemedi o yüzden biraz az kalorili oldu,gerçi bugünde hastayım ama almışım alacağımı :))

Kızlar bende bugün kaç yıldır göremediğim o başında 6 olan kiloyu gördüm aynen Xetrax senin de dediğin gibi inanamadım bir kaç kez inip çıktım tartıya..böyle olunca daha bir azim geldi hedefe doğru koşturcam bu kez bu yaz o giyemediğim tüm giysilerimi giyeceğim size söz(hiç birini atmadım,atamadım.. )

Bu arada evet suyun gerçekten çok faydası var ben de ne zaman su içimine dikkat etsem hem midem şişiyor yemek istemiyorum,hem de kilo kaybım oluyor..ödem falan ne varsa gidiyor

bir de metabolizmayı sürekli hareket halinde tutmak gerekiyor (ben her ne kadar beceremesem de) az az sık sık olayı kesinlikle doğru ara öğünleri atlamamak gerekiyor çünkü ne kadar süre aç kalınırsa o açlık anında metabolizma çalışmıyor sürekli ufak ufak bir şeyler atıştırarak çalıştırmak gerekiyormuş o yüzden yemek yememezlik asla yapmayın kızlar metabolizma duruyor..(dediğimi yap yaptığımı yapma oldu benimki )
spor yapamıyorum yaaa offff bari gidip biraz mekik çekiyim gece gece başka birşey yapılmaz heralde..

Wingcigim bu yazdigin nasil gözümden kacmis inanamiyorum kendimeee Batuhanimin alintisi sayesinde gördüm coook sevindim canimmm.. ne mutlu sana !! sen bu isi biliyorsun hayatim yaa daha düne kadar 80 li sayilar diyordun bak 78 i görmüssün gece gece ne cok sevindim wallahi.. tebrik ediyorum sariliyorum ve öpüyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…