• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar hepinizin kandili mübarek olsun
umarim dualariniz kabul olur
bende birazdan disari cikacam hava yine güzel cok sükür
evde durmaktan sykildim artik

azra silam ben bu kavitasyiyon denilen seyi bilmiyorum ya
acaba anlatabilirmisin ????
ayrica fiyat olarak baya düsmüs neden acaba??

selam kizlar hepinizin kandili mübarek olsun
umarim dualariniz kabul olur
bende birazdan disari cikacam hava yine güzel cok sükür
evde durmaktan sykildim artik

azra silam ben bu kavitasyiyon denilen seyi bilmiyorum ya
acaba anlatabilirmisin ????
ayrica fiyat olarak baya düsmüs neden acaba??

seninde kandilin mübarek olsun canım :71:

iyi akşamlar vede iyi kandiller hepinize..2 gündür uğrayamadım yoğundum baya :35: ama bu yoğunluk içinde diyetimde zorlanmalar yaşadım , kendime hakim olmaya çalışıyorum bazen aşırı sinirleniyorum boş şeylere, etrafımdakileri kırıyorum istemeden :( Allah'ım güç ve sabır versin bana bu hayırlı gecede bu yönde dua edicem...hepinizin duaları kabul olsun inşallah ....

merhabalar kizlar herkesin kanlidili mubarek sevgililer gunu kutlu olsunn:3: bugunki menum::42::56:

SAbah:
kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
Reçel 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

Ara:
Çay 1 ADET 5
Lifalif Müsli 30 GRAM 108.3

Ogle:
Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5

Ara:
Yoğurt (yağsız) 30 GRAM 15
Portakal 1 ADET 50
Kivi (76gr) 1 adet 46

Aksam:
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Zeytinyağlı Biber Dolma 1 PORSİYON 26

Ara:
Elma 1 ADET 60

Toplam: 1253kalori

Spor: 1.5 saat yuruyus:16:

Hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun, Allah dualarınız kabul etsin :16:

seninde kandilin mübarek olsun canım ne zamndır göremiyorum seni.. neler yapıosun nerdesin?

kızlar ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun. bende bugün yediklerimi yazıyım hemen

sabah azcık peynir dometes bir dilim kepek ekmeği yedim

öğlen bir mandalina yedim

akşam da tavuk yeşil salata biraz da pilav yanına 2 kaşık yoğurt yedim yarım dilim de ekmek.

yarın geliyor inşallah şurubum!!:52:

selam herkese menümü paylasim hemen

sabah

domates
salatalik
kk peynir
sekersiz cay
1 yumurta haslanmis
2 kepek ekmegi

ara

yesil elma

öglen

1 kase tarhana corbasi
bol yesil salata

ara

portakal
mandalina

aksam

3 kasik kuru fasulye
3 kasik pilav
1 kase yogurt az yagli

2 litre su
60 dakika pump it up
30 dakkika ip atlama
toplam spor 210 dakikka

slm kızlar hepinize...
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun..
lafta sevgililer günü ama bizden geçmiş sanırım eskiden ne şaşalı kutlardık şimdi sadece lafı var işte canı elmalı kurabiye istedi diye ona kurabiye yaptım işte hediyem :)))

bugün çok hastayım tüm vücudum kırgın,ağrıyor vs..canım hiç birşey yapmak istemiyor
az önce nihayet sziler gibi kalori hesapladım (öyle siteler varmış meğer yeni keşfettim :26: )

hemen yazıyım menümü gerçi çok saçma sapan ama olsun yazıyım alışkanlık yapsın:32:

sabah uyanınca ballı,sirkeli ılık su ...35 kalori
yarım saat sonra beyaz peynir 40 gram.....100kalori
siyah zeytin 15gr ...31kalori
yarım domates...7kalori
yeşil biber...5kalori
1dilim kepekli ekmek...55kalori

öğlen
zeytinyağlı pırasa ..225kalori
1dilim kepekli ekmek ...55kalori

akşam daaaa
3adet elmalı kurabiye:78: ...276kalori

şimdide form+yeşil çay
toplam kalori 795

güldencim nişanınız hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin..
kavitasyon bence de olumlu ama denilenlere uyulursa ben o ay 4 kilo vermiştim biliyorsunuz ve 6 cm göbiş incelmişti (diyete de çok dikkat etmemiştim aslında ama suyumu içmiştim )
iyi bir fırsatmış al dene bence..

düğünümüze az kaldı 3 hafta kadar..(bu arada benim düğünüm değil kayınbiraderin düğünü yanlış anlaşılmasın :60: ) ben de hep düğüne kadar şu kiloda olcam diye kendimi motive ettiğimden düğün takıntı oldu yani..
zaten elbise konusunda kararsızım teoyu bırakıp gezemiyorum bir türlü bakalım fırsat bulursam bakacağım birşeyler..ama oğluşuma çok güzel damatlık aldım küçük damat olcek..:37:

günayın kızlar...sonunda gelebildim...

güzel başlayan tatilimiz hastalıkla sona erdi...ailecek grip olduk..5 gündür hepimiz yatıyoruz...rapor aldık eşimle...yavaş yavaş atlatıyoruz...ama küçük oğlum hala hasta...dün geceyi de uyumadan gçirdik..

umarım herkes iyidir..hepinizi çok özledim...

gelelim güzel habere...15 gün yediklerimi yazsam destan olur, hiç dikkat etmedim, hatta abarttım, kıtlıktan çıkmış gibi yedim...ama çok gezdim, yürüdüm..

tartıya çıkmaya korkuyordum...dün sabah tartıldım...kilom aynı...sadece 100 gr almışım...o da regl dönemindeyim...çok ama çok mutluyum...şu hastalğım da geçsin spora başlıyorm bu sefer hedefim 53 bakalım olacak mı...

günaydın kızlar....
sanada günaydın azrasılam ,günün güzel geçsin :3:
günayın kızlar...sonunda gelebildim...

güzel başlayan tatilimiz hastalıkla sona erdi...ailecek grip olduk..5 gündür hepimiz yatıyoruz...rapor aldık eşimle...yavaş yavaş atlatıyoruz...ama küçük oğlum hala hasta...dün geceyi de uyumadan gçirdik..

umarım herkes iyidir..hepinizi çok özledim...

gelelim güzel habere...15 gün yediklerimi yazsam destan olur, hiç dikkat etmedim, hatta abarttım, kıtlıktan çıkmış gibi yedim...ama çok gezdim, yürüdüm..

tartıya çıkmaya korkuyordum...dün sabah tartıldım...kilom aynı...sadece 100 gr almışım...o da regl dönemindeyim...çok ama çok mutluyum...şu hastalğım da geçsin spora başlıyorm bu sefer hedefim 53 bakalım olacak mı...

ailenize ve size geçmiş olsun ...kilo almamış olmanız sevindirici :52: spor eşliğinde diyet iyi sonuçlar verecektir:) hedefim 53 demişsin şimdi kaç kilosun ??

Back