Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım nasılda elmalı kurabiye istiyodu kaç gündür ama yapmaya korkuyorum çünkü ben öyle 2-3 tane ile duramam ,mahfolurum bu arada toplam 795 kalori az bence umarım herzaman böyle değildir :44:

Son düzenleme:
herkeze günaydııın süper bir gün diliyorum hepimize çok yorucu bi gece geçirdim ooğluşum gece kötü kötü rüyalar görüp sık sık uyandı tabi sabah zorla kalkabildik oğluşumu okula eşimi işe gönderdikten sonra biraz kestiriyim dedim 1.5 saat uyumuşum eşimin telefonuyla uyandım ve 10 dk sonra işteyim bugün yürüyemedim arabayla geldim kahvaltıda yapamadım 1.5 çokoprens 1 küçük kase puding yedim şimdide şekersiz bi çay içiyorum öğen ne yiyeceğime karar veremedim fikri olan varmı

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

selam güzel bir gün olur hepimiz adina insallah [/FONT][/FONT]

cok gecmis olsun acil sifalar

off mahvoldum ben yaa dün hem puding hem yaş pasta hemde kandil simidi yedim bugün telafi etmeliyim ama nasıl ??

bugün muhakkak telafi edeceksin yada et ne olur
hedefine odaklan ozaman muhakkak bulursun telafi edecek biseyler

kavitasyon seansımı yarın aldım
gidecem deneyecem bakalım:18:

o yukarda hani kandil simitleri,yaş pastalar yiyen arkadaş

azracim bi anlatsan su kavitasyon nasil bisey
dünde sordum ama sanirim kacirdin

sende şehir fırsatı gibi birşeyden mi faydalandın canım
peki incelme mevcutmu
bn özellikel göbek bölgemde isityorum

evet fırsat bu fırsattan aldım 2 tane.önce bende senin gibi göbeğe gidiyorum sonra basen için denicem.regl dönemindeyim ne su içiyorum ne de yağsız diyete uyuyorum yani anlayacağın irade istiyor :26:

ara süt koymadan kuru kuru müsli ÖĞLEN:ezo gelin çorba bir dilim ekmek
(ya ben çorbayı yemekten saymazdım bi dilim ekmek hayatta yetmezdi şimdi karnım şişti hayret ettim)

merhaba kızlar!
valla özledim sizi bu arada geç oldu ama kandiliniz kutlu olsun hepinizin...
biraz anlatıyım günlerim nasıl geçiyor. çünkü sık giremiyorum okul başladığı için. belki çok yanlış ama kaçamaklı dukan diyeti yapıyorum ben. çünkü karbonhidrat almadığım zaman çoooooooooooook mutsuz ve çoooooooook sinirli oluyorum. annemle babama yazık. zaten sevgilim benim sinirimden hep çekiyor garibim

bugün atak evresinin 5. gününü bitiricem ama bugün 800 gr almışım dün kaçamak yaptığım için. bugün de çikolata yedim ama pişman değilim. sadece et yediğimde bağırsaklarımın ağrısından neler çekiyorum bilemezsiniz. yarın seyir evresine başlayacağım. yani 1 gün protein ve sebze, 1 gün sadece protein. et yemekten gına geldi.

xetrax, canım birlikte callanetics yapalım bahsetmişsin gözümden kaçmadı. ben sadece 6 gün yapabildim bir gün ara verdim ve devam edemedim çünkü hemen arkasından hasta oldum gripten baya bir yattım. şimdi de motive olmayı bekliyorum tekrar başlayacağım.

bugünkü menümü de yazayım;

sabah
1 kaşık yulaf kepeği ile yoğurt.

öğlen
5 adet tekirdağ köfte.

az önce bi tane crunch çikolata yedim.

akşam
tavuk döşü ve yoğurt yerim sanırım.

off mahvoldum ben yaa dün hem puding hem yaş pasta hemde kandil simidi yedim bugün telafi etmeliyim ama nasıl ??

ya sorma bende bugün nasıl abarttım. çok mutsuzum kesin bir kilo kalcak üstüme.. verirken gram gram alırken hoop...1 kilo.

sabah bir elma yedim. sabah dediğimde 12 idi. geç kalktım bugün.

4 gibi kaşarlı köfte ayran salata yarım paçanga böreği birazda turşu

5 bçktada 7-8 tane çifte kavrulmuş lokumlardan yedim çok byük olmayanlardan.. ve üstüne de bir tane ek yedim küçüklerden.. neden böle oldu gözüm döndü bilmiyorum....

o yemekleri yemek şu anki sıkıntıma değermiydi tartışılır... kaç kalori aldım hesaplayabilcek birileri varmı arkadaşlar??

Son düzenleme:
Güne 78.2 kilo başladım, hayatımda ilk defa bu rakamı gördüm, çok mutluyum :)
Hanımlar bugün fazla vaktim olmadı, önümüzdeki birkaç gün de fazla vaktim olmayacak gibi, misafirlerimiz var.
Hemen listemi paylaşayım.

bugün yediklerim

2 adet yağda yumurta (çok az yağla)
3 dilim çavdar ekmeği
10 tane zeytin
80 gr peynir
1 kg yoğurt
2 porsiyon lahana salatası
1 dilim ev keki
1 tane şekersiz kahve
1 elma

toplam: 1600-1650 kalori

Misafirlere hizmt ederken hareket ediyorum, o da sporum olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…