slm kızlar hepinize...
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun..
lafta sevgililer günü ama bizden geçmiş sanırım eskiden ne şaşalı kutlardık şimdi sadece lafı var işte canı elmalı kurabiye istedi diye ona kurabiye yaptım işte hediyem :)))
bugün çok hastayım tüm vücudum kırgın,ağrıyor vs..canım hiç birşey yapmak istemiyor
az önce nihayet sziler gibi kalori hesapladım (öyle siteler varmış meğer yeni keşfettim :26: )
hemen yazıyım menümü gerçi çok saçma sapan ama olsun yazıyım alışkanlık yapsın
sabah uyanınca ballı,sirkeli ılık su ...35 kalori
yarım saat sonra beyaz peynir 40 gram.....100kalori
siyah zeytin 15gr ...31kalori
yarım domates...7kalori
yeşil biber...5kalori
1dilim kepekli ekmek...55kalori
öğlen
zeytinyağlı pırasa ..225kalori
1dilim kepekli ekmek ...55kalori
akşam daaaa
3adet elmalı kurabiye:78: ...276kalori
şimdide form+yeşil çay
toplam kalori 795
hayırlı olsun sen benden de zayıfmışsın
Arkadaşlar bi arkadaş bi adres yolladı,
Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ) RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…
MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN Almanyada resmi DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN
Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau
ULAŞAĞINIZ SİTEDE
-
Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
hassaiyetiniz için teşekkürler ve TANIDIKLARIMIZA da DUYURALIM..
Özellikle Almanyada yaşayan akraba,eş dost ve vatandaşlarımız için ben kullanılması gerek diye
düşündüm,ekledim,umarım sorun olmaz...
günayın kızlar...sonunda gelebildim...
güzel başlayan tatilimiz hastalıkla sona erdi...ailecek grip olduk..5 gündür hepimiz yatıyoruz...rapor aldık eşimle...yavaş yavaş atlatıyoruz...ama küçük oğlum hala hasta...dün geceyi de uyumadan gçirdik..
umarım herkes iyidir..hepinizi çok özledim...
gelelim güzel habere...15 gün yediklerimi yazsam destan olur, hiç dikkat etmedim, hatta abarttım, kıtlıktan çıkmış gibi yedim...ama çok gezdim, yürüdüm..
tartıya çıkmaya korkuyordum...dün sabah tartıldım...kilom aynı...sadece 100 gr almışım...o da regl dönemindeyim...çok ama çok mutluyum...şu hastalğım da geçsin spora başlıyorm bu sefer hedefim 53 bakalım olacak mı...
off mahvoldum ben yaadün hem puding hem yaş pasta hemde kandil simidi yedim bugün telafi etmeliyim ama nasıl ??
kavitasyon seansımı yarın aldım
gidecem deneyecem bakalım:18:
o yukarda hani kandil simitleri,yaş pastalar yiyen arkadaş
arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.
sende şehir fırsatı gibi birşeyden mi faydalandın canım
peki incelme mevcutmu
bn özellikel göbek bölgemde isityorum
herkeze günaydııın süper bir gün diliyorum hepimize çok yorucu bi gece geçirdim ooğluşum gece kötü kötü rüyalar görüp sık sık uyandı tabi sabah zorla kalkabildik oğluşumu okula eşimi işe gönderdikten sonra biraz kestiriyim dedim 1.5 saat uyumuşum eşimin telefonuyla uyandım ve 10 dk sonra işteyim bugün yürüyemedim arabayla geldim kahvaltıda yapamadım 1.5 çokoprens 1 küçük kase puding yedim şimdide şekersiz bi çay içiyorum öğen ne yiyeceğime karar veremedim fikri olan varmı
off mahvoldum ben yaadün hem puding hem yaş pasta hemde kandil simidi yedim bugün telafi etmeliyim ama nasıl ??
limondetox diye bişey varmış haberi olan varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?