• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nasıl bir çorba içtin ki bu kadar kalorili :)
Kremalı mıydı yoksa?
Kremalı çorbaların bir kasesi bir dilim pasta kadar kalorili oluyor da :53:

wingim keşke kremalı olsaydı
aslında bir nevi mantı
ama ki bizim buralarda mantı yoğurtlu olur
çorbasına da yüksük çorbası denir
nete yüksük çorbası yaz resme bak anlarsın
şimdi diyet topiğine öyle bir resim koyarsam kesin asarlar bni burda

birde 2 gündür akşama kaddar süper akşam bozuyorum of yaaa
wingim aynn misafr geldi durrum kaçtı bnde:50::50:

kızlar menülerinz süper
bn bakıp utancımdan yazamıyorum bile

o
wingim keşke kremalı olsaydı
aslında bir nevi mantı
ama ki bizim buralarda mantı yoğurtlu olur
çorbasına da yüksük çorbası denir
nete yüksük çorbası yaz resme bak anlarsın
şimdi diyet topiğine öyle bir resim koyarsam kesin asarlar bni burda

birde 2 gündür akşama kaddar süper akşam bozuyorum of yaaa
wingim aynn misafr geldi durrum kaçtı bnde:50::50:

kızlar menülerinz süper
bn bakıp utancımdan yazamıyorum bile

Yüksük çorbasını bilmez miyim :)

Ohh oh ne lezzetlidir o :52:
1 tabaktan fazla yemedin inş !

Canım cetveli hazırladığında karşına 3 tane ayrı link çıkar.
En sonuncusunu, .png uzantılı olanı alacaksın.
Sadece http ile başlayan kısmından .png nin sonuna kadar olan kısmı kopyalayıp yapıştır.
Son linkin tamamını kopyalama :16:

yaa kızlar fazla oluyorum biliyorum ama ben şu cetveli yapamadım gitti ...aslında cetveli hazırladım linki yapıştırdım ama olmuyo karşıma bir yazı çıkıyo programınız uygun değildir diye ...

yaa kızlar fazla oluyorum biliyorum ama ben şu cetveli yapamadım gitti ...aslında cetveli hazırladım linki yapıştırdım ama olmuyo karşıma bir yazı çıkıyo programınız uygun değildir diye ...

yapistirdigin linki buraya da koyarmisin canim.. bir bkalim dogru mu yapiyorsun

Wingcigim... kendimi sanki 10 kg fazla hissediyorum.. regl dönemim geldi gelecek iyice afakanlar basti vücuduma :59:

Yarin ve persembe günü degisik bir diyet deneyecegim.. bulgar bir arkadastan duymustum . 2 gün boyunca sadece süt iciyorsun istedigin kadar... vücut temizleniyormus kilo vermen durduysa verme asamasina hizli geciriyormus seni.. bu hafta bir türlü yapamadim protein diyetimi. Tartiya cikmaktan da korkuyorum.

Sen bir kac gün önce 1 gün meyvesuyu ile detox yapmistin dimi ? Kendini yorgun hissetmedin dimi ? yarin bir deneyecegim senin de fikrini almak istiyorum canim ne dersin ?

Son düzenleme:

yapmışsın sonunda gözünaydın ve hoşgeldin

günaydın kızlar nasılsınız
bn heyecanlıyım bugün kursumun ilkgünü

günaydın herkese nasılsınız bakalım bu sabah...?azrasıla hoşbulduk cnm teşekkür ederim mutluyum aranızda olmaktan :61:
bugün hava güneşli birazdan kendimi dışarı atacağım hem biraz yürüyüş yaparım hemde elektronik bir terazi alırım diyorum...

günaydın cnnm
k.bakma tekrr yazdırcam belki sana ama
yaş kaç kaç kilosun kaça düşmek istiyorsun
kurallardan haberin varmnıydı,

kızlar bu arada defne joy foster ölmüş
çok üzüldüm allah rahmet eylesin
küçücükde oğlu var
ölüm hep yanımızda

vall cnm kuralları tam bilmiyorum şu anda bende araştırıyodum forumda ...kime bildirim yapıcam nasıl olacak bakalım..
bu arada yaşım 28 boyumda 1.60
hedefim 60 kilo olmak şu anda 75 görünüyorum ama elektronil terazi alınca göreceğim gerçeği :17:
2 çocuklu bir evhanımıyım....

Herkese günaydın :)

Wingcigim... kendimi sanki 10 kg fazla hissediyorum.. regl dönemim geldi gelecek iyice afakanlar basti vücuduma :59:

Yarin ve persembe günü degisik bir diyet deneyecegim.. bulgar bir arkadastan duymustum . 2 gün boyunca sadece süt iciyorsun istedigin kadar... vücut temizleniyormus kilo vermen durduysa verme asamasina hizli geciriyormus seni.. bu hafta bir türlü yapamadim protein diyetimi. Tartiya cikmaktan da korkuyorum.

Sen bir kac gün önce 1 gün meyvesuyu ile detox yapmistin dimi ? Kendini yorgun hissetmedin dimi ? yarin bir deneyecegim senin de fikrini almak istiyorum canim ne dersin ?

Adet dönemindeki genel sıkıntılar, bilmez miyim :31:
Bu dönemde vücutta zaten bir şişkinlik oluyor ister istemez ama sakın tartıya çıkma hatasına düşme.
İnsanın diyet yapma hevesi filan kalmıyor o zaman :59:
Reglin bittikten en erken 2 gün sonra tartıl çünkü ancak o zaman normale dönebiliyorsun.
Ben meyve suyu detoksu yaptım canım.
2 günlük bir programdı ama sadece 1 gün yapabildim çünkü pek dayanamadım.
Gündüz pek sorun olmadı ama akşam vakti üşüme, şiddetli baş ağrısı gibi şikayetlerim oldu benim.
Detoksu bozmadım, 1 günü kazasız belasız atlattım ama bir daha aynı detoksu yapmayı düşünmüyorum, yaramadı bana.
1 günde 600 gr gitti detoks sayesinde, sudur büyük ihtimalle.
Dün normal beslenme düzenine geçtim.
Normal beslenince detoksta verilen kilolar geri alnıyor derler.
Ben de şu birkaç gün o kiloların geri gelip gelmediğini kontrol edicem.
Bugün tartıldım, 600 gramı geri almadığım gibi üstüne 200 gr daha az çıktım bugün, çok mutluyum :66:
Detoks konusunda fazla bilgim yok maalesef o yüzden tereddütle yaklaşıyorum :26:
Sana yarar mı yaramaz mı bilemiyorum ama bana yaramadı o yüzden sana da önermem canım ama yine de sen bilirsin :)

ohhh be yaptım sonunda :1: yardımlarınız için çok teşekür ederim kızlar ..yarın son gaz geliyorum inşallah :52:

Çok da güzel olmuş canım :) Hadi şimdi azmini de görelim :66:

Azracım bu kurs senin için inanılmaz güzel bir fırsat :)
Hem eğlenecek hem de kilo vereceksin, üstelik fark etmeden :66:
Her şeyin en güzeli senin olsun canım :71:

günaydın herkese nasılsınız bakalım bu sabah...?azrasıla hoşbulduk cnm teşekkür ederim mutluyum aranızda olmaktan :61:
bugün hava güneşli birazdan kendimi dışarı atacağım hem biraz yürüyüş yaparım hemde elektronik bir terazi alırım diyorum...

Şimdiden hızlı bir giriş yapılmış :)
Nerde hareket orda bereket :1:
Gerçekten iyi yapıyorsun, benim de hareketlenmem lazım :61:

günaydın cnnm
k.bakma tekrr yazdırcam belki sana ama
yaş kaç kaç kilosun kaça düşmek istiyorsun
kurallardan haberin varmnıydı,

kızlar bu arada defne joy foster ölmüş
çok üzüldüm allah rahmet eylesin
küçücükde oğlu var
ölüm hep yanımızda

Uyanır uyanmaz haberlerde gördüm, çok garip oldum :26:
O kadar da neşe dolu bir kadındı, hala inanamıyorum.

vall cnm kuralları tam bilmiyorum şu anda bende araştırıyodum forumda ...kime bildirim yapıcam nasıl olacak bakalım..
bu arada yaşım 28 boyumda 1.60
hedefim 60 kilo olmak şu anda 75 görünüyorum ama elektronil terazi alınca göreceğim gerçeği :17:
2 çocuklu bir evhanımıyım....

şöyle söyleyim ozmn
burası 8.takım ve bnde takım kaptanı
burda tüm takımlar (10 adet takım var) ve içindeki takım arkadaşlarıdadahil yarış içindeler
hedef kiloya ulaştığımızda mezun oluyorsun

herhafta cuma günleri buraya en geç saat 12 ye kadar
geçen hafta ve son kilonu(sabah kalkıp wc ye girip çıktıktansonra aç halin)yazıyorsun
bu ilk kural bu
2. ise diet spor yapmak su bnzeri bitki çayları

3 ise önemli olan hergün burda düzenli paylkaşım yapmak

bnm ise en çok dikkat ettiğim 1-3
çünkü2. kuralı kendin için yaparsın ama 1-3 .kural bi kaptan için önmlidir
tekrardan hoşgeldin

Günaydin azrasilam..hadi hayirli olsun kursunun ilk günü :66: senden iyi haberler duymayi bekliyoruz artik :54:

Herkese günaydın :)

Adet dönemindeki genel sıkıntılar, bilmez miyim :31:
Bu dönemde vücutta zaten bir şişkinlik oluyor ister istemez ama sakın tartıya çıkma hatasına düşme.
İnsanın diyet yapma hevesi filan kalmıyor o zaman :59:
Reglin bittikten en erken 2 gün sonra tartıl çünkü ancak o zaman normale dönebiliyorsun.
Ben meyve suyu detoksu yaptım canım.
2 günlük bir programdı ama sadece 1 gün yapabildim çünkü pek dayanamadım.
Gündüz pek sorun olmadı ama akşam vakti üşüme, şiddetli baş ağrısı gibi şikayetlerim oldu benim.
Detoksu bozmadım, 1 günü kazasız belasız atlattım ama bir daha aynı detoksu yapmayı düşünmüyorum, yaramadı bana.
1 günde 600 gr gitti detoks sayesinde, sudur büyük ihtimalle.
Dün normal beslenme düzenine geçtim.
Normal beslenince detoksta verilen kilolar geri alnıyor derler.
Ben de şu birkaç gün o kiloların geri gelip gelmediğini kontrol edicem.
Bugün tartıldım, 600 gramı geri almadığım gibi üstüne 200 gr daha az çıktım bugün, çok mutluyum :66:
Detoks konusunda fazla bilgim yok maalesef o yüzden tereddütle yaklaşıyorum :26:
Sana yarar mı yaramaz mı bilemiyorum ama bana yaramadı o yüzden sana da önermem canım ama yine de sen bilirsin :)

Günaydin canim...sagol yorumun icin..tartiya hic bir kuvvet cikaramaz beni su an :63: her an patlamaya hazir bomba gibi hissediyorum kendimi.. bir baslamadi yaa offf:41: sütle olan detoxu deneyecegim bugün.. Bakalim cok ac hissettirecek mi kendimi. gelismeleri yazarim :34:

Çok da güzel olmuş canım :) Hadi şimdi azmini de görelim :66:

Azracım bu kurs senin için inanılmaz güzel bir fırsat :)
Hem eğlenecek hem de kilo vereceksin, üstelik fark etmeden :66:
Her şeyin en güzeli senin olsun canım :71:

Şimdiden hızlı bir giriş yapılmış :)
Nerde hareket orda bereket :1:
Gerçekten iyi yapıyorsun, benim de hareketlenmem lazım :61:

Back