ii akşamlar kızlarr bugün kötü geçti günüm sabah kepekli kaşarlı tost 4 zeytin ve süt içtim sonra saat 11 buçukda kardesimle gezmeye gittik abimde üniversitede okuo onun yanına gittik 1 saat sürdü gitmemiz gittik elbise ayakkabı ffelan alcaktık ikinci mağzadan çıktıkki karnım ağrımaya başladı regl oldum kırk yılda bir gitmediğim biyeri doya doya geziyim dedim öldüm karın ağrısından gezdim ama nasıl gezdim tahmin edemessiniz elim karnımda bastırıorum ağrımasın die ama süper pantolonlar vardı kott renkli kotlar kırmızı renkte kirlenmiş kırmızı kot yeşil kahve tonunda süperdiiii yaa renkleri fiyatlarıda çok uygundu %70indirim vardı bütün bayan kotlar 9.99 euro 10euro işte süperdi benim durduğum yerde 20den aşağı bulmak mümkün deil ama bedenleri S M L vardı L sadece kahvede vardı giydim popomada sığdı ama düğmesi kapanmadı
anam küçücük pantlonlar hele S beden bacam girmez öle olsam daha ne isterim canım kaldı valla ahhh zayıf olsam giysem çıtır çıtır çıksam aynanın karşısına üzerinede 4euroya süper badi vardı üzerinede onu giysem anammmmmmmmm fıstık gibi olurum ama şuanki halimle berbat olurummm tabiii ahh o günleri görebilsem
karnımın ağrısıyla dolaştım saat 5 buçuğa kadar çarşıdaydım mağlum detoxsum 1 gün sürdü çarşıda küçük hamburger aldık içinde küçük köfteyle turşu vardı ben iki tane yedim kalorisine baktım birinde 2tanesi 716 çıkıo diğerinde 500 anlamadım sizce kaç kalorisi küçük küçük hamburgerlerden di eve geldim attım hemen kendimi yatağa ilacımı içtim şuan çok iim allaha şükür hastalık çok kötü insanın gözü hiç bişi görmüoo allah kimseye vermesinnnn
accık uyudum uyandımki abim ayakkabı almaya gitmişti geri başka yerden almış başka mağzaya girmiş pant almak için kasiyerin yanına bırakmış ayakkabıyı çıkınca bakmışki yok çalmişlar ayakkabısını kamerada yokmuş dükkanda ona üzüldü bide kalkınca
onuda biriktirip almıştı kışlık ayakkabı die garibim 21 yaşında ama ağlayarak geldii korkmuş üzülmüş bide pahalıydı aldığı ayakkabı 100 euro yakın bişimiş napalım sağlık olsun cana gelmesinde mala gelsin dedik rahatladıkkk