Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off yapamadım şu cetveli ..bide üstüne kk sayfası küçüldü minnacık oldu okuyamıyorum yazıları ne yanlış yaptımki acep
xetraks cnm sayfa sorununu hallettim sayende cetvelegelince bütün işlemleri yaptım ama yapıştıracağım yeri bulamadım :26:
Azrasılam ve takım arkadaşlarım destekleriniz için teşekkür ederim
bugün 1 şubat va kavitasyona başladımmmmmm
sabah aç karnına gittim ve inşallah işe yarar
bu dönemde yağsız yemem lazımmış. hemen markete gidip yağsız meyveli yoğurt ve yağsız süt falan aldım
__12:30__
1 bardak yeşil çay
1 dilim kızarmış ekmek
1 kaşık bal
5 tane fındık
__14:30__
yağsız meyveli yoğurt
cadi o yenir mi yeme yemee bir parca tadina bakip biraksan.. verdigin 600 gr. mi yarin alirsan diye korkuyorum
Kafamda olmak istedigim bir sekil var. Kilo vermemi engelleyecek hersey o güne ulasmami ,o sekle sahip olmami geciktiriyor diye bakiyorum... 7 nisan dogum günüm. O güne kadar tüm kilolarimdan kurtulup istedigim vücut ölcülerine sahip olmayi planliyorum. Dogum günümde yanimda kimse olmayacak ne sevdigim ne ailem ne de arkadaslarim.. Ama kendime güzel bir dogum günü yasatacagim. Istedigim kiyafetlerden alacagim ,istedigim yemeklerden yiyecegim... en güzeli de istedigim bir ülkeye gezmeye gidecegim insallah
Bu hayalim istahimi azaltiyor ,azmimi arttiriyor
selam kizlar nasilsiniz bakalim ???
ben bugün biraz disari cikacam ve yürüyüs yapacam böyle evde olamuyor sanki
kaytariyorum gibi geliyor bana ama disarda mecbur yürüyecem kaytaramayacam
ayrica grip felan basim dertte cocuklarda yni sekilde anlayacaginiz ben bugüne pek iyi baslamadim
insallah saglikli beslenme seklimi bozmadan bugünüüde iyi bir sekilde bitiririm
öpüyorum hepinizi
gelince görüsürüz insallah aksama burdayim
Hadi hayırlısı olsun, sonuçları heyecanla bekliyorum
kızlar geldim ama ki eve misafr gelcek k.bakmayın
wingim anlaştığımz gibi listede yoksun ama burda varsın
tmm çağır bn sordum püsküüt cvp verdi olabilir diye ama takibi zor oluyor bilesin
xetraks cnm sayfa sorununu hallettim sayende cetvelegelince bütün işlemleri yaptım ama yapıştıracağım yeri bulamadım :26:
Canım kim grip oldu, çocuklar mı? :26:
Çok çok geçmiş olsun, aman dikkat edin kendinize, dört bir yanda hastalık kol geziyor.
Kilo verirken hareket çok önemli, ben de bayağı bir gezindim dışarıda :)
Sen de biraz hareket et, metabolizmanı hareketlendir, akşama görüşürüz
Akşam misafirler vardı, diyeti bozdun mu merak ediyorum, onu da anlatırsın bir zahmet :)
Cadının sayın takım arkadaşııı, yerim ben
Bende yemek konusunda kısıtlama yok, günlük kalori limitimi aşmadığım sürece pasta da profiterol de yerim, sen de çatlaa
Bir hedefin var, insanın hedefi olunca doğal olarak daha azimli oluyor, tıpkı senin gibi
Benim de bir sürü hedefim var o yüzden bir an önce kilo veriyim diye diyet diyet gezmeye bıraktım, kalori diyetine devam ediyorum, az ama tam vericem Ayda 4-5 kilo gitsin ama tam gitsin :)
kızlar bende 3e çeyrek varken evden çıktım 4 çeyrek geçe eve girdim 1 buçuk saat yürüdüm sabahda yarım saat yürümüştüm 2 saat etti erisin artıkkkk bu kilolarrr şubatın sonunda uzun zamandır görmediğim bir okul arkadaşımın yanına gidicemmm incecik gitmek istiorummm inş ozamana kadar elli rakamanını görürüm doya doyaaa
hareket ettim 1 saat yrüdüm ve kendime ip aldim ip atlayacam
yok bozmadim daha bozmayida pek düsünmüyorum bakalim nezamana kadar dayanacam
__16:00__
1 portakal
__19:00__
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
1\2 bardak ayran
__19:30__
1 bardak yeşil çay
2 kuru kayısı
1 incir
ve toplamda 2 litre su
süperim bugün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aksam bir ara girdim ama sana cevap yazma firsatim olmadi cikmak zorunda kaldim canim... insallah sende bende bu kilolardan kurtuluruz kisa zamanda.. dedigin gibi gec olsun da güc olmasin insallah
Bugünkü yediklerim
sabah uyaninca 2 su bardagi su
1 saat sonra 1 kivi (34calori)
Kahvalti :
1 saat sonrasinda 1 yumurta ve 1 yumurta sarisi ( 80+60)
1 tabak marul,kirmizi lahana salatasi (80)
5 cheryy domates 25
1 dilim ekmek siyah ekmek 60
Ögle : 200 gr. haslanmis yagsiz sigir eti ( 400)
Salata ( 100)
Ara : 1 bardak mate cayi
Aksam : yarim tabak pirasa yemegi (150 )
yarim kase tursu 50
Ara :1 bardak yesil cay
Ara : 1 bardak zayiflama cayi
toplam 1039calori
Spor : yarim saat leslie sansore yürüyüs
1 saat callanetics