Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

off yapamadım şu cetveli ..bide üstüne kk sayfası küçüldü minnacık oldu okuyamıyorum yazıları ne yanlış yaptımki acep

tamam yardimci olmaya calisayim canim öncelikle kk sayfasinin kücülmesini düzeltebilirsin. CTRL ve _( alt tire) olan tusa beraber basmis olmandan kaynaklaniyor bu sorun... cözümü ise : CTRL ve * isareti olan tuslara beraber basmak... bunlar zoom tuslaridir CTRL ile beraber kullanildiginda sayfa kücülür ya da büyür !!

Kalori Cetvelinde nereye kadar gelebildin ? cetveli olusturdun ama siteye ekleyemedin mi ? yoksa hic mi baslayamadin ?

Son düzenleme:
Azrasılam ve takım arkadaşlarım destekleriniz için teşekkür ederim
bugün 1 şubat va kavitasyona başladımmmmmm
sabah aç karnına gittim ve inşallah işe yarar
bu dönemde yağsız yemem lazımmış. hemen markete gidip yağsız meyveli yoğurt ve yağsız süt falan aldım

__12:30__
1 bardak yeşil çay
1 dilim kızarmış ekmek
1 kaşık bal
5 tane fındık

__14:30__
yağsız meyveli yoğurt

Akşam yemeği hariç yemem gereken her şeyi yedim :)
Ama akşam yemeği niyetine ne yiyeceğime de karar verdim o yüzden listemi tam haliyle yazıyorum.

1.GÜN

1 dilim beyaz ekmek ~ 65 cal (20 grlık)

25 gr beyaz peynir ~ 65 cal

3 adet iri zeytin ~ 50 cal

1 adet meyveli yoğurt ~ 125 cal

2 adet simit ~ 550 cal ( 2. simidin tamamını yemedim, yanımdakilerle paylaştım ama yine de 2 simit kalorisini sayıyorum )

1 kupa çay ~ 50 cal ( 2 küp şekerli )

1 fincan kahve ~ 20 cal ( 1 çay kaşığı şekerle )

Akşam yemeği niyetine

1 kase yoğurt ( 200 gr kadar ) ~ 190 cal

6 adet salatalık ~ 70 cal

toplam: 1185 cal

Spor:
400 cal

xetraks cnm sayfa sorununu hallettim sayende cetvelegelince bütün işlemleri yaptım ama yapıştıracağım yeri bulamadım :26:

Canım en üst kısımda kontrol paneli kısmı var, oraya tıkladıktan sonra karşına çıkan sayfada sol tarafta profili düzenle seçeneği var, oraya tıklayacaksın. Karşına yine bir sayfa çıkacak, orada da çizelge kısmını bulup oraya yapıştıracaksın ve sayfanın en alt kısmına gelip yaptığın değişikliği onaylayacaksın

Hadi hayırlısı olsun, sonuçları heyecanla bekliyorum

selam kizlar nasilsiniz bakalim ???
ben bugün biraz disari cikacam ve yürüyüs yapacam böyle evde olamuyor sanki
kaytariyorum gibi geliyor bana ama disarda mecbur yürüyecem kaytaramayacam
ayrica grip felan basim dertte cocuklarda yni sekilde anlayacaginiz ben bugüne pek iyi baslamadim
insallah saglikli beslenme seklimi bozmadan bugünüüde iyi bir sekilde bitiririm
öpüyorum hepinizi
gelince görüsürüz insallah aksama burdayim

cadi o yenir mi yeme yemee bir parca tadina bakip biraksan.. verdigin 600 gr. mi yarin alirsan diye korkuyorum

Cadının sayın takım arkadaşııı, yerim ben
Bende yemek konusunda kısıtlama yok, günlük kalori limitimi aşmadığım sürece pasta da profiterol de yerim, sen de çatlaa

Bir hedefin var, insanın hedefi olunca doğal olarak daha azimli oluyor, tıpkı senin gibi
Benim de bir sürü hedefim var o yüzden bir an önce kilo veriyim diye diyet diyet gezmeye bıraktım, kalori diyetine devam ediyorum, az ama tam vericem Ayda 4-5 kilo gitsin ama tam gitsin :)

Canım kim grip oldu, çocuklar mı? :26:
Çok çok geçmiş olsun, aman dikkat edin kendinize, dört bir yanda hastalık kol geziyor.

Kilo verirken hareket çok önemli, ben de bayağı bir gezindim dışarıda :)

Sen de biraz hareket et, metabolizmanı hareketlendir, akşama görüşürüz

Akşam misafirler vardı, diyeti bozdun mu merak ediyorum, onu da anlatırsın bir zahmet :)

Azracım bizim grubun kontenjanı çoktan dolmuştur değil mi?

Takımımıza bu forumdan tanıdığım diğer arkadaşları davet edebilir miyim diye soruyorum, 3-5 kişi kadar

Diğer takımlara göre biraz kalabalığız galiba, kurallar bu kadar kalabalık olmaya izin veriyor mu

kızlar bende 3e çeyrek varken evden çıktım 4 çeyrek geçe eve girdim 1 buçuk saat yürüdüm sabahda yarım saat yürümüştüm 2 saat etti erisin artıkkkk bu kilolarrr şubatın sonunda uzun zamandır görmediğim bir okul arkadaşımın yanına gidicemmm incecik gitmek istiorummm inş ozamana kadar elli rakamanını görürüm doya doyaaa

xetraks cnm sayfa sorununu hallettim sayende cetvelegelince bütün işlemleri yaptım ama yapıştıracağım yeri bulamadım :26:

Detayli birsekilde anlatayim o zaman canim..

Cetveli olusturduktan sonra resmin alt kisminda iki bölüm olur bbCode ve HTML diye.. Senin isine yarayacak kisim bbCode bölümünün icinde bulunan

kodlarinin arasinda kalan http. diye baslayan kisim. yani

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wLllVew/weight.png

Bunun gibi kendi resim url kodunu olusturduktan sonra kopyaliyorsun... sonra sitede kontrol paneli ve profilimi düzenle kismina gelip Cizelge yazan bölüme kopyaldigin resim urlsini yapistiriyorsun ve kaydediyorsun... !

hepsi bu kadar

yaptigim örnek kodun resmine bakarsan daha iyi anlarsin sanirim !

hareket ettim 1 saat yrüdüm ve kendime ip aldim ip atlayacam
yok bozmadim daha bozmayida pek düsünmüyorum bakalim nezamana kadar dayanacam

Aksam bir ara girdim ama sana cevap yazma firsatim olmadi cikmak zorunda kaldim canim... insallah sende bende bu kilolardan kurtuluruz kisa zamanda.. dedigin gibi gec olsun da güc olmasin insallah

Bugünkü yediklerim

sabah uyaninca 2 su bardagi su

1 saat sonra 1 kivi (34calori)

Kahvalti :

1 saat sonrasinda 1 yumurta ve 1 yumurta sarisi ( 80+60)
1 tabak marul,kirmizi lahana salatasi (80)
5 cheryy domates 25
1 dilim ekmek siyah ekmek 60

Ögle : 200 gr. haslanmis yagsiz sigir eti ( 400)
Salata ( 100)

Ara : 1 bardak mate cayi

Aksam : yarim tabak pirasa yemegi (150 )
yarim kase tursu 50

Ara :1 bardak yesil cay

Ara : 1 bardak zayiflama cayi

toplam 1039calori

Spor : yarim saat leslie sansore yürüyüs

1 saat callanetics

hareket ettim 1 saat yrüdüm ve kendime ip aldim ip atlayacam
yok bozmadim daha bozmayida pek düsünmüyorum bakalim nezamana kadar dayanacam

__16:00__
1 portakal

__19:00__
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
1\2 bardak ayran

__19:30__
1 bardak yeşil çay
2 kuru kayısı
1 incir

ve toplamda 2 litre su
süperim bugün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hepinize maaşallah
Hepiniz çok iyisiniz, süpersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…