selam kızlar nasılsınız..okuldan geldim..işe başlamadan uğrayayım dedim.benim asıl mesaim eve gelince başlıyor da...
ayşecim eşinle ayrı düşmüşsün..allah tez amanada kavuşmayı nasip etsin...
başkanım sonunda regl olmuş...ama koşu bandı bozulmuş..garantisi yok muydu canım..
xetrax zeytinyağlı dolmayı hüpletsin...afiyet olsun canım..kendini protein diyetinin kollarına bırakmış.
elimpia başınız sağolsun..toprakları bol mekanları cennet olur inş..allah babana da büyük sabır versin.
Wing cim spor yapamıyorum canım bu aralar...evde üç erkeğe hizmet etmek en büyük spor benim için...ama fazla kaori harcatmıyor malesef...
kızlaar bu adımsayarı ne kadara aldınız..markası nedir...
Bugünkü yediklerim
Uyaninca 2 bardak su
1saat sonra 1bardak sütlü nescafe (sekersiz)
Aksam : 300 gr. köpekbaligi fileto (izgara)
Bugünkü yediklerim
Uyaninca 2 bardak su
Uyumadan önce 1 subardagi zayiflama cayi
Spor : 1 saat yürüyüs
slmm kızlar
epeydir giremiyorum ama hastalıklarla uğraşıyorum ev revir gibi
benim üst solunum yolları tamamen iptal durumda sabaha kadar uyumadım leyla gibiyim, sesim kısıldı ve sadece balık gibi ağzımı oynatıyorum,oğluma söz dinletemiyorum,halsizim,yanlızım ve çıldırmak üzereyim..
toparlanınca döncem..
Nihalcim başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür ve sabır versin baban için çok acı yaa..
Bugünkü yediklerim
Uyaninca 2 bardak su
sadece bunlar mı canım...çok az yiyorsun...yanlış anlama ama sağlığını kaybedersin...daha sonra yemeğe başladığında hızla kilo alırsın...şok diyet gibi olmuş senin ki canoım..günlük 1000 kalorinin altına inmemelisin bence...
Azracım ben 1 ay kadar iznini isticem :44:
Memleketten misafirler gelecek, onları ağırlicaz. Misafirlerle birlikte babannemle dedem de geliyor, onlarla ilgilenmem lazım.Hastaneye götürücem, her ikisini doktora götürmek, her şeyiyle ilgilenmek bana düşüyor.
Ev bayağı kalabalık olacak, o hengame içinde ne kadar diyet yapabilirim bilmiyorum ama diyetime sadık kalmaya çalışıcam
Baklavadır, börektir şimdiden planlanmaya başladı
Bizim sofralar zaten ihtişamlıdır, şimdi misafir var diye kahvaltıdır, akşam yemeğidir nasıl olur hayal bile etmek istemiyorum
ben gündüzleri iş yerinden giremiyorum. ama akşamları gördüğüm kadarı ile yediklerimi yazarsam diyet konusunda daha istikrarlı davranabileceğim. Akşamları çocuklardan bana bilgisayar bana kalmıyor ama paylaşım yapmaya gayret göstereceğim.
bu gün spor salonuna yazıldım ilk iş olarak haftada 3 gün gitmeyi planlıyorum. sıra geldi yediklerime
sabah 1 yumurta 1 kk peynir 2 zeytin 1su bardağı süt 2 dilim ekmek
öğlen iş yerinde çıkan yemeklerden sadece kuru fasülye ve salata aldım ve 1 yuvarlak ekmek
akşam 1 tabak pırasa salata ve yarım kase yoğurt
ara ögün için bir şeyler götürememişdim o yüzden yapamadım
hafta sonu diyete uyamadım bu hafta o yüzden kararlar aldım ve adım attım bakalım hayırlısı desdeklerinizi bekliyorum
listem nasıl bakarsanız sevinirim
köpek balığı mıBugünkü yediklerim
Uyaninca 2 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?