• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar aramıza bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
eşim bugün işe başladı ve 1 yada 1.5 aylığına uzakta bir korakola gitti çok üzgünüm:43:
iyi haberse cumartesi inş. annemler gelecek:87:

merhaba ayseceylin... geldigim bu zamana ismini duymustum ama nerelerde oldugunu merak ediyordum dogrusu :61: umarim daha cok görebiliriz seni buralarda :81: bu arada ortak bir noktamiz olusacak bende polis esi olacagim nasipse :17: insallah zaman senin icin cabucak gecer de esine kavusursun canim..

Son düzenleme:
merhaba ayseceylin... geldigim bu zamana ismini duymustum ama nerelerde oldugunu merak ediyordum dogrusu :61: umarim daha cok görebiliriz seni buralarda :81: bu arada ortak bir noktamiz olusacak bende polis esi olacagim nasipse :17: insallah zaman senin icin cabucak gecer de esine kavusursun canim..
merhaba canım eşim üst teğmen polis değil ama babacım polis emeklisi:81:inş.
nişanlı mısın canım

Herkese günaydın :91:

Bu sabah 1 tane haşlanmış yumurta (0.6 kb) ve 50 gr beyaz peynir (1.4 kb) yedim. Toplam 2 kb :66:

2 tane de şekersiz çay içtim.

Mümkün olduğunca 20 kb yi aşmamaya çalışıyorum :)

Hayatim.. canim.. nightwingloverim :54:

Malesef dün diyetimi ilk defa kirdim itiraf ediyorum :5: ögleden sonra fena halde midem bulandi yine. ekmeksiz,tuzsuz ve karbonhidratsiz midemi zeytinyagli dolmayla bayram ettirdim :59: Bir de meyve yedim gün boyu :59: sonra aksam kendimi,moralimi tekrar topladim 3 bucuk haftadir kendime cektigim bir ziyafet olmus olsun bu dedim . Bugün tekrar basladim proteinsel beslenmeme :16:

Bir de canim birsey soracagim sana soya sütü hakkindaki fikrini alabilir miyim ? protein degeri cok yüksek olmasa da karbonhidrat degeri hayvansal sütlere oranla hic yok denecek kadar az ! Güne 1 bardak soyu sütü icmekle basladim...:44:

Bu sütün hayvansal degil de bitkisel olmasi diyetimi sarsar mi acaba :27:

selam kızlar çok uzun zamandır aranızda değildim..işyerinde kk yı kapatmışlardı akşam da annemler falan bizdeydi giremiyordum..şimdi işyerinde yerimiz dğeişti dur bir deneyim dedim bir baktım açık kalmış..farkedilene dek girebilirim..yine kapatırlarsa haber veririm kızlar..
ben darmadağınığım valla bu sabah tartıldım 93.6 çıktım yuhh diyorum kendime ...bir de utanmadan kaptan güldene güldenim ben tartılamadım sen beni sabit geç dedim..offf offffff...paso yiyorrum bugün diyete başladım bakalım bir işe yarayacak mı..
moralim çok bozuk..kafam çok karışık 12.01.2011 de babannemi 22.01.2011de de amcamı kaybettim..ikisini de beklemiyorduk şok olduk..babam için çok üzülüyor ve endişeniyorum...

Canim belli ki zor zamanlar geciriyorsun... Allah islerini kolaylastirsin ! Basiniz sagolsun... Stresli dönemlerde bazi kisiler daha cok yemek yiyor . Kendine cok yüklenme.. Kafandaki yorgunluk gidince ,diyetine de daha özen gösterebilecegini düsünüyorum. Bir süre kendine zaman ver istersen :44:

artık daha sık uğrayacağım wingcim ama biraz kg vermeden takıma dönmeyeceğim bugünde itibaren bisiklete bineceğim 20 dk 10 dk twist yapacağım.bisiklet çok güzel ama bir o kadarda yorucu ayakta yapıyorum daha etkili olduğu için bacaklarada agrı yapıyor baya o yüzden kademe kademe arttıracağım zamanı

Kilo bildiriminde bulunmasan da takıma geri dönnn :)
Paylaşımlarını bekliyoruz, takımdan uzak kalma lütfen :50::16:

selam kızlar çok uzun zamandır aranızda değildim..işyerinde kk yı kapatmışlardı akşam da annemler falan bizdeydi giremiyordum..şimdi işyerinde yerimiz dğeişti dur bir deneyim dedim bir baktım açık kalmış..farkedilene dek girebilirim..yine kapatırlarsa haber veririm kızlar..
ben darmadağınığım valla bu sabah tartıldım 93.6 çıktım yuhh diyorum kendime ...bir de utanmadan kaptan güldene güldenim ben tartılamadım sen beni sabit geç dedim..offf offffff...paso yiyorrum bugün diyete başladım bakalım bir işe yarayacak mı..
moralim çok bozuk..kafam çok karışık 12.01.2011 de babannemi 22.01.2011de de amcamı kaybettim..ikisini de beklemiyorduk şok olduk..babam için çok üzülüyor ve endişeniyorum...

Başından sağolsun canım :59:
Allah sana ve ailene sabır versin.

Hayatim.. canim.. nightwingloverim :54:

Malesef dün diyetimi ilk defa kirdim itiraf ediyorum :5: ögleden sonra fena halde midem bulandi yine. ekmeksiz,tuzsuz ve karbonhidratsiz midemi zeytinyagli dolmayla bayram ettirdim :59: Bir de meyve yedim gün boyu :59: sonra aksam kendimi,moralimi tekrar topladim 3 bucuk haftadir kendime cektigim bir ziyafet olmus olsun bu dedim . Bugün tekrar basladim proteinsel beslenmeme :16:

Bir de canim birsey soracagim sana soya sütü hakkindaki fikrini alabilir miyim ? protein degeri cok yüksek olmasa da karbonhidrat degeri hayvansal sütlere oranla hic yok denecek kadar az ! Güne 1 bardak soyu sütü icmekle basladim...:44:

Bu sütün hayvansal degil de bitkisel olmasi diyetimi sarsar mi acaba :27:

Soya deyince besin değerlerinden çok genetiği değiştirilmiş organizma kapsamına girmesi endişelendiriyor beni :26: En çok mısır ve soya ürünleri genetiği değiştirilmiş organizma olarak karşımıza çıkıyor. Ben bu yüzden çekiniyorum açıkçası. Zaten ülkemizde yeterince denetim de yok :26:

3 yildir sevgiliyiz henüz nisanlanmadik canim :61: Nisan ayi gibi türkiyeye gidersem eger söz olacak , yazin da nisan düsünüyoruz...

Kilo bildiriminde bulunmasan da takıma geri dönnn :)
Paylaşımlarını bekliyoruz, takımdan uzak kalma lütfen :50::16:
tmm cnm öyle yapacağım zaten
bugün yediklerimi yazayım bari
2 tane haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir çay
öğlen bişey hyemedim daha meyve mi yesem karar veremedim

Soya deyince besin değerlerinden çok genetiği değiştirilmiş organizma kapsamına girmesi endişelendiriyor beni :26: En çok mısır ve soya ürünleri genetiği değiştirilmiş organizma olarak karşımıza çıkıyor. Ben bu yüzden çekiniyorum açıkçası. Zaten ülkemizde yeterince denetim de yok :26:

Soya sütünün nasil yapildigini arastirdim ,kendiniz evde bile yapabilirsin demisler.. soyayi suda yumusatip ,suyla özünü cikariyorlarmis.. oluyormus sana soyu sütü. rengi bembeyaz degil zaten krem renkli . % 100 dogal ürünler satan bir yerden aldim , türkiyedeki denetimini bilmiyorum yurt disindayim. Neyse en iyisi ben bunu bitirince laktossuz süt iceyim :1: risk almayayim :34:

Soya sütünün nasil yapildigini arastirdim ,kendiniz evde bile yapabilirsin demisler.. soyayi suda yumusatip ,suyla özünü cikariyorlarmis.. oluyormus sana soyu sütü. rengi bembeyaz degil zaten krem renkli . % 100 dogal ürünler satan bir yerden aldim , türkiyedeki denetimini bilmiyorum yurt disindayim. Neyse en iyisi ben bunu bitirince laktossuz süt iceyim :1: risk almayayim :34:

Ben bir an yurtdışında olduğunu unuttum :52:
Eğer imal konusunda bir şüphen yoksa karbonhdrat diyeti için çok uygun bir besin canım :)

Karbonhidrat oranı ve besleyiciliği nedeniyle tercih edilmeli bence de :)

Biz Türkiye'de olduğumuz için tereddüt yaşıyoruz biraz, hatta ben bayağı tereddüt yaşıyorum :1:

oyyy oyy... azrasilamla sana kolay gelsin canim.. ye birazcik desem diyorum..diyetine kötülük etmis olurum diye de diyemiyorum.. :59:

Karbonhidrat diyetini bozmayacak şekilde bitter çikolata yiyebiliyorsun :)

Çikolatanın kakao oranı ne kadar yüksekse karbonhidrat oranı da o kadar düşük, ben 3-4 gr karbon alarak kapatıyorum çikolata işini :66:

%70 civarında kakao içeren bir çikolata markası buldum, biraz pahalı ama karbonhidrat oranı düşük :119: Yemesi de keyifli :)

selam kızlar nasılsınız..okuldan geldim..işe başlamadan uğrayayım dedim.benim asıl mesaim eve gelince başlıyor da...

ayşecim eşinle ayrı düşmüşsün..allah tez amanada kavuşmayı nasip etsin...

başkanım sonunda regl olmuş...ama koşu bandı bozulmuş..garantisi yok muydu canım..

xetrax zeytinyağlı dolmayı hüpletsin...afiyet olsun canım..kendini protein diyetinin kollarına bırakmış.

elimpia başınız sağolsun..toprakları bol mekanları cennet olur inş..allah babana da büyük sabır versin.

Wing cim spor yapamıyorum canım bu aralar...evde üç erkeğe hizmet etmek en büyük spor benim için...ama fazla kaori harcatmıyor malesef...

kızlaar bu adımsayarı ne kadara aldınız..markası nedir...

Son düzenleme:
slmm kızlar
epeydir giremiyorum ama hastalıklarla uğraşıyorum ev revir gibi:(
benim üst solunum yolları tamamen iptal durumda sabaha kadar uyumadım leyla gibiyim, sesim kısıldı ve sadece balık gibi ağzımı oynatıyorum,oğluma söz dinletemiyorum,halsizim,yanlızım ve çıldırmak üzereyim..:37:

toparlanınca döncem..
Nihalcim başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür ve sabır versin baban için çok acı yaa..:59:

Back