• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar
oo adımsayarlar çıkmış ortaya
bnde yarın takım ama bnm günlük adımım 7000 buluyor
ii değilmi
zaten 5000 den az olunca ii değil
5000 ve yukarısı hareketli bir yaşam olduğnn göstergesiymiş

Canım 5000 en alt sınır ama gün içinde 7500'ü geçmen tavsiye ediliyor, 10.000 sınırına ulaşırsan mükemmel :16:

geç kalktım ve 2 de kahvaltı yaptım :68:

2 bardak su
2 bardak şekersiz çay
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım kaşık bal
2 dilim ekmek

akşam:
bir tabak kuru fasülye
1 tane haşlanmış tavuk budu
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
2 dilim ekmek

ara:
3 mandalina

veeee tam 4 saat alışveriş uğruna yürüyüş :1:

slm kızlar
oo adımsayarlar çıkmış ortaya
bnde yarın takım ama bnm günlük adımım 7000 buluyor
ii değilmi
zaten 5000 den az olunca ii değil
5000 ve yukarısı hareketli bir yaşam olduğnn göstergesiymiş

7000 de gayet iyi azrasılam :61: ama araştırdığım kadarıyla; alıntı "Kronik hastalık riskini azaltmak ve uzun süreli sağlıklı olmak için, günde 10.000 adım yürümeye ihtiyacımız vardır. Başarılı zayıflamak için, bu günde 12.000 - 15.000 adım arasında olmalıdır." deniyor.

Son düzenleme:
7000 de gayet iyi azrasılam :61: ama araştırdığım kadarıyla; alıntı "Kronik hastalık riskini azaltmak ve uzun süreli sağlıklı olmak için, günde 10.000 adım yürümeye ihtiyacımız vardır. Başarılı zayıflamak için, bu günde 12.000 - 15.000 adım arasında olmalıdır." deniyor.

Günde 20.000-25.000 adım atarsak tığ gibi oluruz o zaman :52:

Bundan sonra günlük yemek listemizle birlikte kaç adım attığımızı da yazalım o zaman :61:

günaydın canlarım ciğrlerim
bir iyi bir kötü haberim var
iyi haber sonunda regl oldum şuan ağrım var ama mutluyum:62:
kötü haber akşam koşu bandım bozuldu :50:

Azracım sonunda regl olabildin demek ki :62: Evet ağrın vardır ama yine de bir rahatlama hissediyorsundur canım, senin adına çok sevindim :70:

Koşu bandına birdenbire ne oldu ki? :26:

slm kızlar aramıza bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
eşim bugün işe başladı ve 1 yada 1.5 aylığına uzakta bir korakola gitti çok üzgünüm:43:
iyi haberse cumartesi inş. annemler gelecek:87:

Uzun zaman sonra merhaba Ayşecim :70:
Hasret kaldık sana :)
Allah eşinle sizi tez zamanda kavuştursun inş :69:
Artık aramızda mısın? :)

Herkese günaydın :91:

Bu sabah 1 tane haşlanmış yumurta (0.6 kb) ve 50 gr beyaz peynir (1.4 kb) yedim. Toplam 2 kb :66:

2 tane de şekersiz çay içtim.

Mümkün olduğunca 20 kb yi aşmamaya çalışıyorum :)

artık daha sık uğrayacağım wingcim ama biraz kg vermeden takıma dönmeyeceğim bugünde itibaren bisiklete bineceğim 20 dk 10 dk twist yapacağım.bisiklet çok güzel ama bir o kadarda yorucu ayakta yapıyorum daha etkili olduğu için bacaklarada agrı yapıyor baya o yüzden kademe kademe arttıracağım zamanı

selam kızlar çok uzun zamandır aranızda değildim..işyerinde kk yı kapatmışlardı akşam da annemler falan bizdeydi giremiyordum..şimdi işyerinde yerimiz dğeişti dur bir deneyim dedim bir baktım açık kalmış..farkedilene dek girebilirim..yine kapatırlarsa haber veririm kızlar..
ben darmadağınığım valla bu sabah tartıldım 93.6 çıktım yuhh diyorum kendime ...bir de utanmadan kaptan güldene güldenim ben tartılamadım sen beni sabit geç dedim..offf offffff...paso yiyorrum bugün diyete başladım bakalım bir işe yarayacak mı..
moralim çok bozuk..kafam çok karışık 12.01.2011 de babannemi 22.01.2011de de amcamı kaybettim..ikisini de beklemiyorduk şok olduk..babam için çok üzülüyor ve endişeniyorum...

günaydın canlarım ciğrlerim
bir iyi bir kötü haberim var
iyi haber sonunda regl oldum şuan ağrım var ama mutluyum:62:
kötü haber akşam koşu bandım bozuldu :50:

sonunda bekledigimiz haber geldi :16: gecmis olsun mu desem gözün aydin mi desem bilemedim simdi :44:

kosu bandinin bozulmasina üzüldüm ama umarim kisa zamanda bir caresini ,cözümünü bulursun hayatim

Back