Dün yediklerim
♥ 1 simit - 275 cal
♥ 1 poğaça - 250 cal
♥ 1 tane 2 şekerli çay - 40 cal
♥ 1 tane karışık tost - 250 cal
♥ 1 kutu kola - 100 cal
♥ 75 gr beyaz peynir - 180 cal
♥ az yağda kzıartılmış yumurta - 150 cal
toplam: 1245 cal
Kalori olarak bakınca çok şey yememişim gibi görünüyor ama hemen hemen hepsi karbonhidrat ve böyle çok karbonhidrat alınarak kilo verilemez.
Tüm gruba günaydın, herkese bol azimli bir hafta sonu diliyorum
canin sagolsun hayatim yaa.. yapmissin kendine bir güzellk iste ,keyfini cikara cikara yeseydinhic pisman olma... diyeti birakmadin ya sonucta hepsi biter gider
ayrica günaydin canimm ,gece 4 gibi uyuyunca bu saatte uyanabildim iste malesef
Önce 65 sonra da 60 kg olmam lazım.
Bunun için daha azimli olmalı, daha çok şey yapmalıyım ama çok çok çok yavaş ilerliyorum.
Daha kesin bir çözüm bulmalıyım, ama nasıl olacak bu bilmiyorum.
Sadece bugüne özelse sorun yok ama uyku düzensizliği problemin varsa bir çözüm bulmalısın canım. :85:
uyku düzensizligim vardi ama son 10 gündür güzel ayarlamistim sabah 7-8 gibi uyanabiliyordum. dün ögleden sonra midem bulaniyordu bir 3 saat uyudum gece de ayakta kaldim canim.. insallah tekrar olmamasini diliyorm :44:
nightwinglover.. canimcim birsey soracagim bu karbonhidrat diyetinde corbalarin kalorisi demis ama miktar söylememisler. ne kast ediliyor sen biliyorsundur ? bir kase mi ?
yaa bir de bu diyet hep et ,balik ,tavukbenimde öyle fazla bir aram yok bunlarla... neyse bakalim 1 hafta bir deneyelim nasil olacak bu is
canin sagolsun hayatim yaa.. yapmissin kendine bir güzellk iste ,keyfini cikara cikara yeseydinhic pisman olma... diyeti birakmadin ya sonucta hepsi biter gider
karbonhidrat diyetine başlıyorsn galiba..hadi hayırlısı canım...ben de çok istedim ama bir türlü yapamadı...umarım güzel sonuçlar alırsın...
canım benim sen bence böle bi diyetle kilo veriyosan benim metobolizmam kaplumbağa gibi ben ortalama 800 kalorilik diyet yptım hatta bi gn 500 kalori aldım.ama aynıyım..bunun dışında ne yapıosun onu söle:):):) bende yapym..bu rarada bana 1 kilo verirsin dedin ya olmadı..neyse bi daha ki haftaya inşallah
Gün boyu yediklerim ve ictiklerim
Uyaninca 3 su bardagi su
1 saat sonra kahvalti yerine sekersiz ,sütlü nescafe
1 saat sonra 1 haslanmis yumurta
2 saat sonra 1 portakal
diger aralarda bol su ictim
Aksam yaklasik 300 gr. haslanmis kuzu eti , 5 chili biber
Ara : 1 bardak karanfilli nar cayi
Ara : 1 bardak limon cayi
uyumadan önce 1 bardak zayiflama cayi
Spor : 1 saat yürüyüs , yarim saat pilates
canım benim sen bence böle bi diyetle kilo veriyosan benim metobolizmam kaplumbağa gibi ben ortalama 800 kalorilik diyet yptım hatta bi gn 500 kalori aldım.ama aynıyım..bunun dışında ne yapıosun onu söle:):):) bende yapym..bu rarada bana 1 kilo verirsin dedin ya olmadı..neyse bi daha ki haftaya inşallah
nightwinglover.. canimcim birsey soracagim bu karbonhidrat diyetinde corbalarin kalorisi demis ama miktar söylememisler. ne kast ediliyor sen biliyorsundur ? bir kase mi ?
yaa bir de bu diyet hep et ,balik ,tavukbenimde öyle fazla bir aram yok bunlarla... neyse bakalim 1 hafta bir deneyelim nasil olacak bu is
Bugün her şeye çok dikkat ederek güzel br gün geçirmişsin
Harika!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?