Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canin sagolsun hayatim yaa.. yapmissin kendine bir güzellk iste ,keyfini cikara cikara yeseydin hic pisman olma... diyeti birakmadin ya sonucta hepsi biter gider

canin sagolsun hayatim yaa.. yapmissin kendine bir güzellk iste ,keyfini cikara cikara yeseydin hic pisman olma... diyeti birakmadin ya sonucta hepsi biter gider

Önce 65 sonra da 60 kg olmam lazım.
Bunun için daha azimli olmalı, daha çok şey yapmalıyım ama çok çok çok yavaş ilerliyorum.
Daha kesin bir çözüm bulmalıyım, ama nasıl olacak bu bilmiyorum.

Önce 65 sonra da 60 kg olmam lazım.
Bunun için daha azimli olmalı, daha çok şey yapmalıyım ama çok çok çok yavaş ilerliyorum.
Daha kesin bir çözüm bulmalıyım, ama nasıl olacak bu bilmiyorum.

insallah o sayilari göreceksin bir gün tartida ..kac kilo vermissin onu da verirsin sen ! sporu elden birakmamaya calis.. giy spor ayakkabilarini miss gibi 1 saat 2 saat yürü güzelim yaa

Sadece bugüne özelse sorun yok ama uyku düzensizliği problemin varsa bir çözüm bulmalısın canım. :85:

uyku düzensizligim vardi ama son 10 gündür güzel ayarlamistim sabah 7-8 gibi uyanabiliyordum. dün ögleden sonra midem bulaniyordu bir 3 saat uyudum gece de ayakta kaldim canim.. insallah tekrar olmamasini diliyorm :44:

uyku düzensizligim vardi ama son 10 gündür güzel ayarlamistim sabah 7-8 gibi uyanabiliyordum. dün ögleden sonra midem bulaniyordu bir 3 saat uyudum gece de ayakta kaldim canim.. insallah tekrar olmamasini diliyorm :44:

nightwinglover.. canimcim birsey soracagim bu karbonhidrat diyetinde corbalarin kalorisi demis ama miktar söylememisler. ne kast ediliyor sen biliyorsundur ? bir kase mi ?

yaa bir de bu diyet hep et ,balik ,tavuk benimde öyle fazla bir aram yok bunlarla... neyse bakalim 1 hafta bir deneyelim nasil olacak bu is

selam kızlar...herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...bugun yine temizlikle geçti...birazdan banyo faslına geçeceğim..önce iki oğluşu yıkar, en son da kendim güzel duş alırım..

haftaya izmire annemlere gideceğim..yarıyıl tatilini orda geçireceğim..orada yiyeceklerimi düşündükçe diyete adapte olamıyorum....tatil dönüşü sıkı bir program uygulamayı düşünüyorum...o yüzden bir rahatlık var..hiç hoşuma gitmiyor bu durum..

Wing cim yediklerine üzülme tatlım...bugun daha az karbonhidrat alıp dengelersin canım...sonuçta her zaman yemiyorsun...afiyet olsun..tadını çıkar...

karbonhidrat diyetine başlıyorsn galiba..hadi hayırlısı canım...ben de çok istedim ama bir türlü yapamadı...umarım güzel sonuçlar alırsın...

canım benim sen bence böle bi diyetle kilo veriyosan benim metobolizmam kaplumbağa gibi ben ortalama 800 kalorilik diyet yptım hatta bi gn 500 kalori aldım.ama aynıyım..bunun dışında ne yapıosun onu söle:):):) bende yapym..bu rarada bana 1 kilo verirsin dedin ya olmadı..neyse bi daha ki haftaya inşallah

yok tatlim bahsettigimiz benim diyetim degildi nightwinglover'in... gectigimiz hafta evet 1.8 kg verdim. Bol sebze ve meyve yiyerek. haftada bir kez kirmizi et ,bir kez de balik yedim. ekmek günde 1 en fazla 2 dilim. light bisküvi ,light kola olsun ya da simit,pohaca olsun hic yemedim. günlük 1 saat yürüyüs ya da pilates yapmaya dikkat ettim. tüm yaptiklarim buydu hafta boyunca

Bu hafta yöntem degistiriyorum ama daha cok protein agirlikli beslenecegim. Gectigimiz hafta fazla su icmemistim ,bu hafta daha cok su icecegim. ve tuzu da mutfagimdan cikardim ! ( yüksek tansiyonum artti sebebi bu )

ben eminim sen bu hafta iyi kilo verebileceksin.. suyu bol icmeye dikkat et ,bir de sporu elden birakma canim benim.. yeni basladigin icin vücudun yemek düzeninin degismesine savunma ,direnc olarak tepki göstermistir. Sabret biraz daha sonuclarini göreceksin emin ol

Son düzenleme:
Gün boyu yediklerim ve ictiklerim

Uyaninca 3 su bardagi su

1 saat sonra kahvalti yerine sekersiz ,sütlü nescafe

1 saat sonra 1 haslanmis yumurta

2 saat sonra 1 portakal

diger aralarda bol su ictim

Aksam yaklasik 300 gr. haslanmis kuzu eti , 5 chili biber

Ara : 1 bardak karanfilli nar cayi

Ara : 1 bardak limon cayi

uyumadan önce 1 bardak zayiflama cayi

Spor : 1 saat yürüyüs , yarim saat pilates

Son düzenleme:

Bugün her şeye çok dikkat ederek güzel br gün geçirmişsin

Harika!

O listeyle kilo vermedim
Dün biraz kaçırdım, tam bir karbonhidrat günü oldu maalesef
Kalori olarak göze çok görünmüyor ama bir gün içinde bu kadar çok karbonhdrat alında kilo vermek imkansız.
Ben geçen hafta kalori sayım yaptım, birazcık kilo verdim. Kilo vermemde az da olsa yaptığım yürüyüşlerin, gün içindeki koşuşturmamın etkisi vardır. Ek olarak benim kilom da fazla. Kilo ne kadar fazlaysa daha çabuk veriliyor. Ben 100 kilo iken böyle bir yeme düzeni ve tempo ile haftada 3 kilo verebiliyordum ama şimdi veremiyorum. Kilo azaldıkça daha etkili diyet yapmak lazım.

Sen neden kilo veremedin acaba?
Ben bu hafta karbonhidrat sayımı yapıcam.
Karbonhidrat ve protein diyetinin faydasını gördüm.
Diyeti bırakında kiloları geri alıyorsun deniyor ama bu her diyet için geçerli.
En sağlıklı diyetle bile kilo versen tekrar çok yemeye devam edersen kiloları geri alıveriyorsun.
Ben şu ana kadar kısa bir dönem verdiğim 2-3 kiloyu geri aldım, ondan başka da verdiklerimi geri almadım.

Canım oradaki değerler 1 kasedeki değerlerdir
İllaki et yenecek diye bir kural yok ama genelde et ürünlerinin karbonhidrat değerleri az olduğu için daha fazla yeme hakkın oluyor :)
Diğerlerinin miktarlarını abartmaya kalkarsan limiti aşıyorsun :92:

Bugün her şeye çok dikkat ederek güzel br gün geçirmişsin

Harika!

evet canim yaa... bakildiginda fazla birsey yememisim görünüyor ama acayip tok hissediyorum kendimi

protein karbonhidrat farkina baktim.. vücut karbonhidrati depolarmis.. bu yüzden karbonhidratsiz yemek yemek, vücuttaki depo edilmis yaglarin ya da karbonhidratlarin yakilmasina öncelik taniyormus.. karbonhidratlarin sindirimi 2 saatte olurken proteinlerin sindirimi daha zor oldugu icin 4 saati buluyormus böylelikle metebolizma daha uzun süre calisiyor ,enerji-kalori harciyor !

extra olarak metebolizmamin isi zorlassin diye aci biber filan da yedim acayip umutluyum bu diyetten insallah sonucunu cuma günü gösterir bana

Bugünkü listem

♥ 1-2 parça pizza - 300 cal

♥ 1 kase köfteli çorba - 150 cal

♥ 1 tabak marul, göbek salata ve salatalıktan oluşan salata - 80 cal

♥ 4-5 çatal makarna - 80 cal

♥ 1 adet portakal - (büyüktü o yüzden 100 cal)

♥ 1 fincan 2 şekerli kahve - 40 cal
toplam: 750 cal

Kalorisi düşük olmasına rağmen yine de tam istediğim gibi bir menü olmadı
Bugün de böyle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…