Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu saatten sonra önemi yok belki ama bende ismimi orda görmek istiyorummm:84::84::84::84::84:

başta mellina ve papatya olmak üzere, takım üyelerinin hepsini canı gönülden tebrik ediyorum...
harika bir tablo...

neden canimcim denedin mi ??

Evet denedim ama denediğime pişman oldum.

Çok sağlıksız, sahte bir kilo kaybı ve kesinlikle ani şeker düşüşüne neden oluyor.

Kilo verirken ilk amacımı şeker düzeyiyle çok oynamamaktır.

Başka bir sürü güzel diyetler var ama kesinlikle bu uygun değil bence.

Yine de sen bilirsin ama hem zamanını kaybetmeni hem de sağlığınla oynamanı istemem canım.

yok tamam bitmistir bu is ! sana güveniyorum hayatim.. tabi en önemlisi saglik.. hasta filan olursam hic bir ise yaramaz. kar yapayim derken zarar yaparim kendime...
tamam baska diyet bulacagim kendime :26: su karbonhidrat diyetine bir bakayim en iyisi.. sen tavsiye etmistin bana onu zaten :44:

Sağlıksız birçok diyet var ama Hollywood diyeti çok çok sağlıksız.
Karbonhidrat diyeti sana daha uygun olabilir, sadece günlük karbonhidrat alımını hesaplaman yeterli oluyor.
Benim denediğim, sorun yaşamadan kilo verdiğim birkaç diyet var sırayla onları uyguluyorum.
Sürekli aynı diyeti uygulamak metabolizma hızını düşürüyor, sağlıklı olsa bile.
Uzmanlar da metabolizma hızını arttırmak için diyet değişimini öneriyorlar.

hani bu karbonhidrat diyetinde filan gramlari ayarlarken nasil yapiyorsun canim yaa ? mutfagimda tarti yok , önce onu mu almam gerekiyor simdi ´?

hani bu karbonhidrat diyetinde filan gramlari ayarlarken nasil yapiyorsun canim yaa ? mutfagimda tarti yok , önce onu mu almam gerekiyor simdi ´?

Bende de mutfak tartısı yok.
Ambalajlı ürünlerin üzerinde karbonhidrat miktarı yazıyor.
Ambalajlı olmayan ürünlerin de karbonhidrat listesinde miktarları belirtilmiş. O diyetin ilk sayfalarında listeyi bulabilirsin. Yine de aklına takılan bir besin varsa burada bizlerle paylaşırsın, ben hesaplama konusunda her türlü yardımı yaparım canım Sen yeter ki yapmak iste, ben yardımcı olmaya hazırım

cok tesekkür ederim canim benim.. yarindan itibaren basliyorum bu diyete söz belki sandigim kadar zor degildir bu hesap isi . 63 ü gösterirse bu diyet bana, hakkini vericem bu diyetin bol reklam yapacagim o zaman

Dün yediklerim

♥ 1 simit - 275 cal

♥ 1 poğaça - 250 cal

♥ 1 tane 2 şekerli çay - 40 cal

♥ 1 tane karışık tost - 250 cal

♥ 1 kutu kola - 100 cal

♥ 75 gr beyaz peynir - 180 cal

♥ az yağda kzıartılmış yumurta - 150 cal

toplam: 1245 cal

Kalori olarak bakınca çok şey yememişim gibi görünüyor ama hemen hemen hepsi karbonhidrat ve böyle çok karbonhidrat alınarak kilo verilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…