• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet canim yaa... bakildiginda fazla birsey yememisim görünüyor ama acayip tok hissediyorum kendimi :16:

protein karbonhidrat farkina baktim.. vücut karbonhidrati depolarmis.. bu yüzden karbonhidratsiz yemek yemek, vücuttaki depo edilmis yaglarin ya da karbonhidratlarin yakilmasina öncelik taniyormus.. karbonhidratlarin sindirimi 2 saatte olurken proteinlerin sindirimi daha zor oldugu icin 4 saati buluyormus böylelikle metebolizma daha uzun süre calisiyor ,enerji-kalori harciyor !

extra olarak metebolizmamin isi zorlassin diye aci biber filan da yedim :1: acayip umutluyum bu diyetten :16: insallah sonucunu cuma günü gösterir bana :66:

Evet canım, hatta bu diyeti yaparken ben kendimi daha enerjik hissediyorum. :66:
Çok uyuma isteğim olmuyor, çabuk yorulmuyorum :)

oyyy misafirlerim vardı ve bayaaa aşım yaptım :1:

sabah:
1 poğaça
1 bardak şekersiz çay
peynir
bal

öğle akşam arası:
yayla çorbası
kuru fasülye
pilav
1 kaşık patates kızartması
biraz kızarmış tavuk
ayran
salata
2 dilim ekmek

ara:
1 dilim pasta
2 tane ek
kuruyemiş

oyyy misafirlerim vardı ve bayaaa aşım yaptım :1:

sabah:
1 poğaça
1 bardak şekersiz çay
peynir
bal

öğle akşam arası:
yayla çorbası
kuru fasülye
pilav
1 kaşık patates kızartması
biraz kızarmış tavuk
ayran
salata
2 dilim ekmek

ara:
1 dilim pasta
2 tane ek
kuruyemiş

Liste bayağı kabarık :52:
Misafirler varmış o yüzden söyleyecek bir şey yok.
Onlar yerken bakamazsın ya :1:

Günaydinnn kizlar !!! ilk uyanan ben miyim yoksa :9:

Ben kesinlikle otobur bir insanim walla yaaa :9: :9:

Bir gün sebze ,meyve yemedim diye rüyamda meyveler döndü durdu :1:

Uyanir uyanmaz portakala mandalinaya sarildim:1::1:

Bugün protein diyetimden bir gün calip meyve ,sebze yiyecegim :17: dayanamadim :17:

Ben en çok portakalı özlüyorum ama karbonhidrat diyetinde az da olsa yiyebiliyorum :)

Ben normalda meyve yemeyi abartırım da :1:

♥ Sahanda yumurta

♥ 2 yumurta = 1.2 kb

♥ 1 çay kaşığı yağ = 0 kb

♥ 100 gr lor peyniri = 4 kb

♥ Marul salatası

♥ Yarım marul = 4 kb

♥ 1 çorba kaşığı yağ = 0 kb

♥ Limon sosu = 0 kb

Toplam: 9.2 kb

herkese iyi pazarlar diliyorum:71:...

gün itibariyle geç uyandım, geç kahvaltı ettim...kahvaltı sonrası pazara gittim...çok güzel ılık bir hava var dışarda...yağmur havası...

biaz önce üç dilim kadar armut yedim...akşama dere otlu, sarımsaklı kabak yemeği ve salata, yoğurt yiyeceğim...

maden suyu içeceğim, çok canım çekti, hergün bir tane içiyorum,bağımlılık yapıyor sanki...

♥ Sahanda yumurta

♥ 2 yumurta = 1.2 kb

♥ Marul salatası

♥ Yarım marul = 4 kb

♥ Limon sosu = 0 kb

neden yag kullaniyorsun ki canim ?? gerekli mi karbonhidrat diyetinde ??

neden yag kullaniyorsun ki canim ?? gerekli mi karbonhidrat diyetinde ??

Diğer diyetlerden farklı olarak karbonhidrat diyetinde yağlar bir tehlike olarak görülmüyor. Yarım su bardağı yağ 1 kb olarak kabul ediliyor. Hatta mayonez bile yiyebiliyorsun çünkü mayonezin besin değerlerine bakarsan yağ oranının yüksek olmasına rağmen karbonhidrat oranının düşük olduğunu görebilirsin, bu yüzden izin veriliyor. Karbonhidrat diyeti, asıl tehlikenin şeker de diyebileceğimiz karbonhidratlar olduğunu düşündüğünden sadece bunlarda kısıtlamaya gidiyor. Yapılan araştırmalarda düşük yağlı yüksek karbonhidratlı diyet uygulayanlarla, yüksek yağlı düşük karbonhidratlı diyet uygulayanlar kıyaslanmış ve yüksek oranda yağ almasına rağmen düşük oranda karbonhidrat alanların çok güzel kilo verdiğini göstermiş. Vücuda alınan büyük moleküllü yağlar idrar yoluyla dışarı atılıyor. Diğer taraftan sanıldığı gibi kolesterol ve kalp-damar sağlığınını bozan hastalıkların yüksek yağlı beslenme düzeninden değil de yüksek şekerli beslenmeden kaynaklandığı ileri sürülüyor.

Yani çok çok çok abartmadıkça yağdan kaçmaya gerek yok canım :70:

herkese iyi pazarlar diliyorum:71:...

gün itibariyle geç uyandım, geç kahvaltı ettim...kahvaltı sonrası pazara gittim...çok güzel ılık bir hava var dışarda...yağmur havası...

biaz önce üç dilim kadar armut yedim...akşama dere otlu, sarımsaklı kabak yemeği ve salata, yoğurt yiyeceğim...

maden suyu içeceğim, çok canım çekti, hergün bir tane içiyorum,bağımlılık yapıyor sanki...

1) Çokocum seni çok özledim, lütfen daha çok uğra buraya :16::70:

2) Listen, beslenme düzenin güzel :)

3) Spor nasıl gidiyor?

4) Maden suyuna ben de bayılıyorum ama ben abarttığım için tansiyn problemi yaratıyor bende :26:
Az içsem çok da sağlıklı olur halbuki :)

♥ Sahanda yumurta

♥ 2 yumurta = 1.2 kb

♥ Marul salatası

♥ Yarım marul = 4 kb

♥ Limon sosu = 0 kb

Bunlara ek olarak yediklerim

♥ Salatanın devamı = 4 kb

♥ Grill tavuk (200 gr) = 0 kb

♥ Beyaz peynir (100 gr) = 1 kb

♥ Portakal ( 1/4) = 4 kb

♥ Birkaç dilim salam = 1 kb

Günün toplamı = 19.2 kb

Yarından itibaren adımsayar ile yürümeye başlicam :)

Kendimi daha iyi kontrol ederim böylelikle.
Dakika hesabından daha iyi bir yöntem olacağını düşünüyorum :128:

ben de dün adımsayar aldım :66:
bugün bütün gün belimdeydi ama sürekli oturdum film izledim vs derken toplam 4000 adım anca atmışım :37:
olsun canım en azından hesabımı biliyorum.
1 saat sonra falan leslie sansone ile yürüyüş yapıcam...
dün doğum günüm olduğu için pasta tıktılar ağzıma dukan diyetimin seyir evresinin 2. gününde buuumladım :50:
o yüzden bugün yine 3 günlük atak yapmaya başladım. hadi bakalım cumaya kadar kilo verebilecek miyim :37:

ben de dün adımsayar aldım :66:
bugün bütün gün belimdeydi ama sürekli oturdum film izledim vs derken toplam 4000 adım anca atmışım :37:
olsun canım en azından hesabımı biliyorum.
1 saat sonra falan leslie sansone ile yürüyüş yapıcam...
dün doğum günüm olduğu için pasta tıktılar ağzıma dukan diyetimin seyir evresinin 2. gününde buuumladım :50:
o yüzden bugün yine 3 günlük atak yapmaya başladım. hadi bakalım cumaya kadar kilo verebilecek miyim :37:

En azından kendini kontrol ediyorsun böylelikle :)

Canım adımsayarının markası nedir? Ne kadara aldın? Benimkisi öyle lüks, pahalı bir şey değil de :1: Umarım doğru sayım yapar, çabucak bozulmaz :)

Back