• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

lili nedir bu aldıgın şey bende fx 15 almak istiyorum inşallah kızın zayıflar yaşı kücük mü kızının bir yanetkis, olmasın cocuga sizler herhangi bir ilac kullandınızmı merak ettim inşallah kızında senin gibi verir kg leri

selmacım çok düşündüm inan çok :çok üzgünüm:
ama çocuk aldı başını gidiyor kiloda :1no2:
17 yaşında ve söylemiyor ama 85 kiloyu aştı biliyorum gözlerimle gözlemliyorum :1no2:
en zararsız ve bitkisel olan bu geldi bana araştırdım iki gündür
elma kromun orjinal sitesinden aldım çakma felan değil :1no2:
bırakırsam kızımı 90 diyecek 100 diyecek obez olacak buda zararlı kızıma
hem bedenen hem de ruhen :1no2:
ayrıyeten başka sorunlarımızda başladı kolestrolü yüksek çıkıyor adet sancılı oluyor doktorumla konuştum adetinin sancılı olması kilosundan dedi :1no2:
uf yaaaa girdik bir yola işte CADIARZU:Saruboceq:

ben ilaç kullanmadım ama verecek kilom çok olsa kullanırdım herhalde bilmem CADIARZUCADIARZU

17 yaşında ve söylemiyor ama 85 kiloyu aştı biliyorum gözlerimle gözlemliyorum :1no2:
ayrıyeten başka sorunlarımızda başladı kolestrolü yüksek çıkıyor adet sancılı oluyor doktorumla konuştum adetinin sancılı olması kilosundan dedi :1no2:

ben ilaç kullanmadım ama verecek kilom çok olsa kullanırdım herhalde bilmem CADIARZUCADIARZU

ablacım ya keşke ona verdığınz parayla xenıcal alsaydınız bnce daa çok faydasını qörürdünüz
ama kesınlıkle fx15 tavsıye etmem tmm kılo veren var ama yanetkısı çok fazla
denesın senn kız elmakromunu ınşallah faydasını qörür
bnm bı arkadaşımda almış buqün
bu arada kolestrolü yüksek demış dr bırde adetı sancılı oluşunu kıloya bağlamış ama
bak bn kızndan kaç kılo fazlayım nerdeyse 2 katıyım ama ne kolestrol var ne de adet sancısı , demekkı bünye bünye fark edıyor

ya bende kac gündür taktım kafaya bir ilac almak istiyorum herhalde o ilactan alacam gibi böyle olmuyor benim kızda bir ara ergenlik öncesi kg almıştı eyvah dedim bu da bana benzedi yalnız adet olmaya başlayınca cok zayıfladı şimdide hic yemek yemiyor cok zayıfladı

ablacım ya keşke ona verdığınz parayla xenıcal alsaydınız bnce daa çok faydasını qörürdünüz
ama kesınlıkle fx15 tavsıye etmem tmm kılo veren var ama yanetkısı çok fazla
denesın senn kız elmakromunu ınşallah faydasını qörür
bnm bı arkadaşımda almış buqün
bu arada kolestrolü yüksek demış dr bırde adetı sancılı oluşunu kıloya bağlamış ama
bak bn kızndan kaç kılo fazlayım nerdeyse 2 katıyım ama ne kolestrol var ne de adet sancısı , demekkı bünye bünye fark edıyor

bu bitsin xenical alırım canım zaten 45 günde iki kutusu bitecek a.s

onun fiyatı neyy fisfisfis
birde zararı olurmuki çocuğa fisfisfis

benimkinin kilosundan adet sancısı malesef azra :1no2:

ya bende kac gündür taktım kafaya bir ilac almak istiyorum herhalde o ilactan alacam gibi böyle olmuyor benim kızda bir ara ergenlik öncesi kg almıştı eyvah dedim bu da bana benzedi yalnız adet olmaya başlayınca cok zayıfladı şimdide hic yemek yemiyor cok zayıfladı

ergenlik çağındaki çocuklarda kiloalma adet öncesi görülür selma
vucut yağı depolarki çocuğun adeti olsun
adet için gereklidir vucuttaki yağ ergenlik çağında a.s

adet olmaya başladığındada normalinde atması lazım aldığı yağı a.s
benimki atmadı işte aksine aldı :1no2:

hepinize günaydın arkadaşlar

luboş naptın sen sabah kurabiye hemde 3 tane akşam biber kızartması:oklava:

bu seferde ben oklava sallıyım dedimkaydirigubbakcemile3
canım benim bir lokmalık kurabiyeydi, çok küçük hazır tuzlu kurabiye ama olsun sen vur kafama bu günün raporunu verince nasıl döversin bilmiyom
biz bu kızları bu sıkmayla ya zayıflatacaz yada kaçıracaz husel :roflol:
başka yolu yok gibi gözüküyo :roflol:
kovsanızda bacadan gelirim bırakmam sizi
akşma kendime kabak yemeği yaptım kızlar
bollll dere otlu bol taze naneli gelin birlikte yiyelim nefis oldu cokacimcoookcokacimcoook

tartı hakkında bilgisi olan yokmu ne yapıyim kızlar CADIARZUCADIARZU
cnm felix kullanıyorum ben onu tavsiye edebilirim memnunum
tinki tut beni şutlanıyorum senağlama:a015:
nereye şutlanıyon sen bakim rutbe atladın canım askerlikten komutanlığa yükseldin kollayacan bizi öyle şutlanıyom falan yok cnm benim
arkadaşlar beni yarının sıtması tuttu :( yarın sadece taze meyve sebze suyu içilecek katı birşey yemyeyecek ama daha beteri 1 bardak zeytinyağı bir bardak limon suyu içilecek nasıl yaparım bilmem artık :( midem nasıl kaldıracak bana dua edinde yüzümün akı ile bitireyim kozmik temizliğimi:)
canım buraya kadar getirdin bu işi evelallahın izniile yaparsın inşallah cnm bende çok istedim ama cesaret edemedim ya
160 milyonu bayıldım kızlar
elma krom kapsülüne -tatlicadiarzu-
iki adet aldım adım sayar hediyeli -tatlicadiarzu-
allahım utandırma bizi artık
kızım kilo versin
inanın kurban kesem senağlama
fakirlere dağıtıcammm senağlama
bir adeti 8 kilo verdiriyomuş
iki tanede 16 kilo mucize gibi bişey olur kızım senağlama
ne olur kızlar dua edin meleğim için :çok üzgünüm:
of lili ablam inşallah şifa olur kardeşimin derdine benim kızda tombikleşiyor çok korkuyom benim yaşadığım sıkıntıyı oda yaşarsa diye şimdiden sıkmaya calışıyorum ama boynu bükülüyor offfffff ya allahım inşallah korktuğumuz başımıza gelmez ablam şifa olsun yavruna

allah muaffak etsin ablam inşallah o yolda

inşallah cnm benim kızım 9 yaşında 35 kg oda ergenlik döneminde incecik olur benim gektiklerimi çekmez cümlemizin evlatlarıda bizlerde inşallah

selam kızlar akşam akşam koltuk kılıflarını söktüm temizliğe başladım can sıkıntısı işte:)bide dikmesi var onları :((
ablacım kızın kaç yaşında ki daha ergenlik bitmemiştir onda ben 17/18yaşımda epey bi verdiydim kilomu genelde öğle olurda ama ders çalıştığı için sürekli otumaktan almıştır kilosunu hareketlensin verir yaz gelince falan sıkma okadar canını sen bilinçlı annesin obez olmadan muhakak müdahele edersin doğru beslenme falan yani ilaç olayını ben pek onaylamıyorum zamanla tiroidi de zorluyor çünkü

perşembe raporum dayak yeme saatim anam bu ne herkez burada LUBABE, akrep33+, azra_sila+, duru16+, LıLLYUM+
sabah bir buçuk dilim ekmek suda kırılmış yumurta bir küçük parca peynir iki yada üç zeytin
yarım köfte ekmek bir ince dilim bisküvili pasta iki tane elmalı kurabiye ve kısır
gündeydikdışardan söylüyoruz ev sahibi sade tatlı bir çeşit yapması lazımdı ama arkadaş sağolsun yapmışbilseydim ben köfte yemezdim ikram gelincede geri çeviremedim
akşamda bir kepce mercimek çorbası çok az makarna iki üç çatalda türlü yemeği :((((((
yaz yaz bitmedi :((((

cuma rapotum
sabah az pilab tavuk ayran (kuranımız vardı kahvaltı olarak bunu yiyebildim)
öğlen pilav üstü tavuk ayran ama yarım kese yedim
akşam bir buçuk dilim ekmek üstüne az sarelle sürdüm az peynir bir kaç bisküvi
çay yaklaşık 4 yada 5 kupa emin değilim su aklıma geldikce içmeye özen gösterdim

cumartesi raporum
sabah yok
öğlen bir kupa çay ikiuçuk dilim ekmek üstüne çok az çikolata
akşam yayla çorbası bir tabak yarım dilim k. ekmeği az pilav üstüne tavul domatez salatası çay limonlu sıcak su sayısını unuttum çoz az cekirdek çitlettim

cumartesi spor
30 sağ ve sol bacak kaldırma
30 sağ ve sola eyilme
30 öne eğilme
30 sağa ve sola dönme

pazar raporum
sabah bir buçuk dilikm k. ekmeği üstüne az çikolata az şekerli çay iki çatal peynir
öğlen çok az pilav bir kaç kaşık azda tavuklu patetez yemeği
arada un helvası az yedim (kandil helvasıydı)
akşam bir kaç kaşık yayla çorbası bir dilim k. ekmeği bir kaç kaşık pilav yini bir kaç kaşık tavuklu patetez yarım kase yoğurt ve domatez salatası

pazartesi raporum
sabah yok
öğlen 13:00 bir domatez peynir üç zeytin az şekerli çay
arada çay ıKı KAŞIK YOĞUR ıÇıNE KONSERVE MISIR KOYDUM NANE KEKıK FALAN KARIŞTIRDIM
akşam bir simit portakal suyu
içtiğim çayın sayısını tutmadım ama 4 kupa içmişimdir heralde
spor olarak 40 dakika tempolu yürüyüş

salı raporum
sabah yarım elma
öğlen avuç içi kadar ekmek içine domatez peynir koydum yedim bir kupada çay
arada bir tane bisküvi
akşam bir dilim tam ekmek zeytin peynir ve biber kızartması bir lokma ekmeğede çilotata sürüp göz hakkı yedim+çay+su

çarşamba raporum sabah yarım elma bir saat sonra kahvaltı üç tane küçük kurabiye peynir bir kupa çay
öğlen yine kahvaltı çay çokkk bir dilim tam ekmek
arada yine çay bol limonlu ama çayların hepsi ve az şekerli
akşam biber kızartması çay bir buçuk dilim tam eklem kahvaltılık hepsinden tadımlık yine çay su içmeyi bu gün hepten unuttum bir badak içtim yanlış hatırlamıyorsam

sabah bir buçuk dilim ekmek suda kırılmış yumurta bir küçük parca peynir iki yada üç zeytin
yarım köfte ekmek bir ince dilim bisküvili pasta iki tane elmalı kurabiye ve kısır
akşamda bir kepce mercimek çorbası çok az makarna iki üç çatalda türlü yemeği bol su içmeye özen gösterdim limonlu açık az şekerli çay sayı bilmiyom çokkkk

tinki benim ikitane arkadaşım iciyor ve süper birşey diyorlar ve kg de verdiler ben kullanamadım cünki bir düzen icinde icmem gerekmiş Şeniz

ben uzun zamadır içiyorum ama işe yaradı yağ akıyor vucudumdana.s

cnm bnm tartı sınbonun dıjıtalı fıyat olarkda uyqun 17 mı 18 mı o cıvarda tavsıye ederım

sağol canım uygunmuş ona bakıyim ben

iyi akşamlar kızlar :) 5i b1 yerde çayının içinde bulunan mate yaprağının kötü etki yaptığı konusunda yazılar hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam Edi yazmıştı bir ara kullanıp bırakmıştı sanırım .

hadi ya bana işe yaradı ama a.s:uhm::uhm:

kiminle kiminle başedeceksin canım :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bencede Lilly hep burda olmalı Lillycim sen bizim takımın olmazsa olmazı bir ferdisin listede olsanda olmasanda sen bizim Lillymizsin hem bak yeriz yaş pastaları ona göre kim oklava vuracak bize bu durumda:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

dimiiii ama gitmek yokkkka.s

160 milyonu bayıldım kızlar
elma krom kapsülüne -tatlicadiarzu-
iki adet aldım adım sayar hediyeli -tatlicadiarzu-
allahım utandırma bizi artık
kızım kilo versin
inanın kurban kesem senağlama
fakirlere dağıtıcammm senağlama
bir adeti 8 kilo verdiriyomuş
iki tanede 16 kilo mucize gibi bişey olur kızım senağlama
ne olur kızlar dua edin meleğim için :çok üzgünüm:

canım inşallah işe yarar benim ecenin hiç kilo vermek gibi niyeti yok :1no2:
az kilo farkı kaldı aramızda gayet memnun hayatından ama ben çok üzülüyorum
vucudunda şimdiden çatlaklar oluştu
şimdiden böyle çatlarsa vucudu :1no2:abur cubur çok yiyor :1no2:
ne yapmalı bu eceleri :oklava::oklava:

luboşşşş mutfak nasıl gidiyor
şu avatarını değiştir ya seni ağlarken görmek istemiyorum ben
canım ya içim tuhaf oluyor :çok üzgünüm:
canım benim ama ne kadar mutlu olmaya calışsamda ablamı görmeden gözümün yaşı dinmeyecek bu hafta gelecekler göreyim değişirim resmi
balkonumun biri bitti daha yarın kırmaya balıcam öbür balkonda bittimi usta mutfağa girecek

canım benim ama ne kadar mutlu olmaya calışsamda ablamı görmeden gözümün yaşı dinmeyecek bu hafta gelecekler göreyim değişirim resmi
balkonumun biri bitti daha yarın kırmaya balıcam öbür balkonda bittimi usta mutfağa girecek

kolay gelsin canım inşallah ablacığın iyidir
iyi haberlerini duyarız :Saruboceq:

Back