• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azra bildirim yapta canım haftaya başlatalım 2 azrasılayı birden
bu hafta hasibe ablayı 2.kez mezun edelim
gerçi hala mezun statüsünde de işte çıkışını veririk:))

huselim gitmesin hasibemiz ya :çok üzgünüm:
onun oklavaları bize lazım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tinkicim afiyet olsun bende çok severim kabak yeğeini mevsimi değil diye aklıma gelipte hiç yapmıyom kara düşünüyorum bütün gün ne yesem diye. kış sebzelerini bir kısmı yasak bana hemde en sevdiklerim
bugünkü menüm arkadaşlar
sabah dereotu sirkeli ballı su yeşil çay limonlu su
öğlen suluköfte salata 2dilim ekmek
akşam neyicemi bilemedim ufak köşenin içine peynir koyup yedim canım bişey istemiyor
ablacım bir yere gitmiyorki o gene burdaaaaaa

tinki tut beni şutlanıyorum senağlama:a015:

gitme hüsel şaka yaptı eminim şutlanmak yok sen buranın
ablasısısın sen bize lazımsın oklavaların lazım bize bilgilerin lazım çok
çok çok işte çok lazımsın gitmek yok ben sana haftada 100 gr ver demiştim
sakın fazla verme bende foto koymak istiyorum size ilk başladığımdaki 91.5 luk
halimle şimdiki halimi delikafadulden
ben beceremiyorum şu resim koyma işini kızımın kolundan bi yakalarsam halledicem ama kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
aman şeytan kulağına kurşun bu ara sıkı ders çalışıyor
nazarım değmesin :nazar:kaydirigubbakcemile3
başına bişeymi düştü ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugünkü raporum kızlar
sabah 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
peynir zeytin söğüş domates salatalık
öğlen 1 kase semiz otu yemeği 1 dilim kepek ekmeği yanında yoğurt
akşam 1 tabak kabak yemeği yanında 1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
bu kadar kızlar
şimdi çayımı içiyorum :delphin::delphin::delphin:

ben bu gün cok kacırdım galiba
SABAH
bir dilim k ekmegi bir kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
ÖGLEN
bir portakal bir kase yogurtlu dövme corbası haşlanmış bürüksel lahanası bir tabak
AKŞAM
dört kaşık pilav 100 gr kadar tavuk eti biraz domates en kötüsüde iki üc dilim normal ekmek

neyapayım cok yedim bu gün

akşma kendime kabak yemeği yaptım kızlar
bollll dere otlu bol taze naneli gelin birlikte yiyelim nefis oldu cokacimcoookcokacimcoook

tartı hakkında bilgisi olan yokmu ne yapıyim kızlar CADIARZUCADIARZU

cnm bnm tartı sınbonun dıjıtalı fıyat olarkda uyqun 17 mı 18 mı o cıvarda tavsıye ederım

bnde akşam yedığımı yazyım ıkı tane kuru patlıcan dolması ve yanında bır pıde (pıde dedıysem ekmek olanından değıl bızım burda ufak ıçı peynırlı fındık pıdeler olur ekmek nıyetıne onu yedım şımdı bızmkıler ıçerde çekırdek çıtlatıp aşkı memnuyu ızlıyorlar delikafaduldenbn sırf şeytana uymayım dıe oturma odasına qıtmıyorumsenağlama

bnde akşam yedığımı yazyım ıkı tane kuru patlıcan dolması ve yanında bır pıde (pıde dedıysem ekmek olanından değıl bızım burda ufak ıçı peynırlı fındık pıdeler olur ekmek nıyetıne onu yedım şımdı bızmkıler ıçerde çekırdek çıtlatıp aşkı memnuyu ızlıyorlar delikafaduldenbn sırf şeytana uymayım dıe oturma odasına qıtmıyorumsenağlama

azra canım artık biz şeytanla arkadaşlıgı bıraktık buraya başlayalı etrafımızda dönüp duruyor ama artık birşey yapamaz allahın izniyle sakın şeytana uymaa.s.a.s.

gitme Sıla oturma odasına cısssssssss sengözlerimebaksanab bir çekirdek delisi olarak aman ha diyorum bir kaç ay evvel ne güzel 78 lerde idim onun sayesinde 15 gün içinde tekrar 80 lere terfi oldum bir türlü veremiyorum :(((
yok qıtmıyorum zaten :delphin:
burdayım ışte uymuyorum şeytana kötükedihüso

azra canım artık biz şeytanla arkadaşlıgı bıraktık buraya başlayalı etrafımızda dönüp duruyor ama artık birşey yapamaz allahın izniyle sakın şeytana uymaa.s.a.s.

şeytandan daa kötüsü nefıs zaten onu durdursam şeytan yanıma bıle yaklaşmazda :mymeka:,bnm savaşım nefsımle :delphin:
başım ağrıoo yaa
bnm kolay kolay başı ağrımayan bırısıydr
neden acabakafamçokkarıştı

Back