Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın 8. takımın birbirinden güzel bayanları :)
Öncelikle bu hafta yiyip içtiklerim :
06.03.2009 Cuma : kahvaltı peynir ekmek, öğle adana bol salata 1 dilim ekmek akşam, çorba, gün içinde bol çay, 1,5 lt su, 1 Türk kahvesi 1 elma, 1 portakal
07.03.2009 Cumartesi Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, öğle haşlanmış sebze, akşam salata, aralarda 1 bardak portakal suyu 1 fincan yeşil çay, 5-6 fincan limonlu sıcak su 4-5 tane fındık, 3 tane ceviz, 2 tane kuru incir, 6-7 tane kuru siyah üzüm.
08.03.2009 Pazar Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, öğle haşlanmış sebze, akşam salata, aralarda 1 bardak portakal suyu 1 fincan yeşil çay, 5-6 fincan limonlu sıcak su 4-5 tane fındık, 3 tane ceviz, 2 tane kuru incir,6-7 tane kuru siyah üzüm.
09.03.2009 Pazartesi Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, öğle haşlanmış sebze, akşam salata, aralarda 1 bardak portakal suyu 1 fincan yeşil çay, 5-6 fincan limonlu sıcak su 4-5 tane fındık, 3 tane ceviz, 2 tane kuru incir, 6-7 tane kuru siyah üzüm.
10.03.2009 Salı Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, öğle haşlanmış sebze, akşam salata, aralarda 1 bardak portakal suyu 1 fincan yeşil çay, 5-6 fincan limonlu sıcak su 4-5 tane fındık, 3 tane ceviz, 2 tane kuru incir, 6-7 tane kuru siyah üzüm.
11.03.2009 Çarşamba Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, öğle haşlanmış sebze, akşam salata, aralarda 1 bardak portakal suyu 1 fincan yeşil çay, 5-6 fincan limonlu sıcak su 4-5 tane fındık, 3 tane ceviz, 2 tane kuru incir, 6-7 tane kuru siyah üzüm.
12.03.2009 Perşembe Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, öğle haşlanmış sebze, akşam salata, aralarda 1 bardak portakal suyu 1 fincan yeşil çay, 5-6 fincan limonlu sıcak su 4-5 tane fındık, 3 tane ceviz, 2 tane kuru incir, 6-7 tane kuru siyah üzüm.
şimdide kilo bildirimim :
ESKİ KİLOM 79,8 YENİ KİLOM 77,6 YANİ 2,2 kilo vermişim benim için iyi bir rakam ama aynı diyeti yapan arkadaşlar çok daha fazlasını vermişler ama çok şükür benim bünyem için yarışma tarihinin rekoru bu kilo :)) Huselcim bu hafta spor yapmadım Maranki bu dönemde spor yapılmamasını sadece doğa yürüyüşleri yapılmasını tavsiye etmiş ben gün boyu işte olduğum için bunuda yapamadım kendi çapımda asansör kullanmadım (bizim ev 8. katta) ve öğle aralarında yarım saatlik mini yürüyüşler yaptım:)
arkadaşlar bu gün çok uğramayabilirim bugün sadece meyve suyu ile beslenme günü o nedenle bol bol uyumayı düşünüyorum tabii boş midem izin veirise :) bugün için izin aldım şekerim düşebilir diye korktum hafta boyunca hissettiğim anda hemen incir ve kuru üzüm takviyesi ile işi götürmüştüm bakalım durumum ne olacak hele zeytinyağından sonra :)))
Günaydınlar
Kilomu söylüyorum. 106. Önümüzdeki hafta spora da başlıyacağım. Güzle bir kilo vereceğim söz.
günaydın 8 .takımın güzel ve çıtır bayanları başarılar diliyorum ama gördüğüm rakamlar gayet güzel tebrik ederim.
bana gelince pazartesinden beri karbonhidrety diyeti yapıyorum ama çok dikkat etmiyorum kaçamaklar vardı 800 gr gitmiş
takipcinizim kızlar