Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:13::13::13:

wingcim çıkıyorum bn
bnm cadı durmuyor
buralar sana emanet
yarın içinde pek giremiyeceğim
öğlene doğru inşallah,
yeni arkadaşlar yukarda sizleere soru sormuştum cvplarsanız memnun olurum

Azracım yarın ben de pek giremeyebilirim, en azından saat 17'den önce
Ama fırsat buldukça burdayım :)
Kendini özletme, minik cadıdan fırsat buldukça bekliyoruz seni

ooyyy oyy walla cok tatlisin canim sen yaaa cok tesekkür ederim .. bu gücü hissetmeye basladim bile

Bugünkü menüm

Tuzlu kurabiye - 190 cal
1 tane 2 şekerli çay - 40 cal

1 dilim peynirli börek - 150 cal
1 bardak cola zero - 0 cal
1 bardak kahve (2 şekerli) - 40 cal

2 dilim beyaz ekmek - 140 cal
10 tane zeytin - 180 cal
2 ufak dilim kek - 100 cal

Toplam: 840 cal

Bugün pek acıkmadım.
Şaşırtıcı bir durum

daha önce hic böyle bir grupta bulunmadim kaptan. Bu siteye de yeni üye oldum ,yeni kesfettim buralari

2 haftadir kilo vermeye calisiyordum kendimce... 70 kilo ile basladim diyetime, gruba katilirken 67 kiloydum (cuma günü tartildigimda). su an 66,10 gösteriyor tarti...

hedef kilom 57 ama duruma göre 55 de olabilir 57 kilo oldugumda hala kilo fazlaliklarim var görünecek mi bilmiyorum cünkü

kızlar kayınvaldem olucak zatla yazın tanışmıştım 2 kez bayramlaşmaya gittiğimde süslü püslü bi görseniz AYNI KİLODAYIZ!! 69 kilo!!
BUNDAN KÖTÜ BİŞEY OLAMAZ!
dedim asuman bu senin öldüğün andır..çıktım evden saçlarımı kestirdim attım imaj yaptm:)yağları kiloları atamadım:):) dün gece bi rüya gördüm gelinlik patladı şişmanlıktan:):)

Canım bence böyle her şeyin en kötüsünü düşünme :)
Bir de benim durumumda olsan ne yapacaksın, 80 kilocuk
Bence sen şimdi motive olmaya çalış.
Kendini bembeyaz bir gelinlik içince çıtır mı çıtır br gelin olarak hayal et ve o anı gerçeğe dönüştürmek için çabala :)
Her şey hayal etmekle başlar

hay ağzını seveyim baL damlıyo baL:):)SEN var ya harikasın ya! bana umut verdin doping olsun yarasın inşallah:)

Vücut bir süre sonra mutlaka direniyor.
1-2 hafta sabredersen, pes etmezsen yine aynı hızda kilo vermeye devam edersin canım

koc burcu oldugum icin sabirsiz biriyim biraz.. ama bu kez o zor sürecleri atlatabilecegime inaniyorum.. Artik yalniz olmadigima , " üzülmeee biz hep senin yanindayiz " diyecek arkadaslar edindigimi biliyorum

tatlım sıkma canını benim babam 3 ayda 20 kilo verdi dr. gözetiminde..ilk aylar ayda 3 kilo verdiğini biliyorum son aylara doğru hızlandı

http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL]
[/QUOTE]

asuu cugum seni kendime cok benzettim yaa .hemen hemen ayni kiloda ve boydayiz sayilir bir kac kilo farkimiz var sadece. iki haftaya kadar seninle ayni kilodaydim bende. ikimizde ayni gün geldik gruba vee benimde yaza sözüm var insallah yarin icinde yaris yapalim hadi biran evvel gel ayni kiloda olalim

asuu cugum seni kendime cok benzettim yaa .hemen hemen ayni kiloda ve boydayiz sayilir bir kac kilo farkimiz var sadece. iki haftaya kadar seninle ayni kilodaydim bende. ikimizde ayni gün geldik gruba vee benimde yaza sözüm var insallah yarin icinde yaris yapalim hadi biran evvel gel ayni kiloda olalim [/QUOTE]

BOYUN KAÇ CANIM 170 BENİM AĞER O DA AYNIYSA SIKI DUR YETİŞİYORUM SANA:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…