• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba takım arkadaşlarım :kkk:
ben sabahları hep 11 gibi kalktığım için bu saatlerde kahvaltı yapıyorum :78:
menüm :
2 bardak su
2 bardak bitki çayı
3 dilim kızarmış ekmek
1 kaşık krem peynir
5 adet ceviz
yarım kaşık bal

bugün ilk günüm sizce nasıl? şimdi de 45 dk yürüyüş yapıcam :66:

Güne klasik bir kahvaltıyla başlamak en iyisi, sen de öyle yapmışsın :)
Çok güzel bir başlangıç :16:

Tünaydın kızlarrrrrr..
Bi kaç gündür giremedim ama topik değişmiş,hareketlenmiş,taze kanlar gelmiş ne güzelll..:66:
Hoşgeldiniz kızlar..:71:
yanlız yeni gelen herkes birbirine yakın kilolarda gördüğüm kadarıyla ne güzel bir rekabet ortamı olur,bunu değerlendirelim derim..
ben yine uzak kaldım nedeni malum çok kaçak yaptım haftasonu brunc bruch gezdim valla ee ne kadar tutsam da kaçan kaçtı tabi..:78:
bugün iyi başladım bakalım 1 saat yürüyüşümü de yapabilirsem kendimi manevi olarak rahatlamış hissedicem..

hosbulduk handerya .. bende seni gördügüme sevindim. Ortami güzellestirmissiniz ,hazirlamissiniz bizde tesrif ettik mutlu olduk :66:

iyi rakiplerin geldi isi ciddiye al derim canim :63:

2 dilim kepekli ekmek - 110 cal
50 gr peynir - 140 cal
1 bardak taze meyve suyu - 100 cal

1 kutu şekersiz kola - 0 cal
Çavdar ekmek arasın peynir - salata - 300 cal

2-3 minik parça peynirli börek - 100 cal

1 simit - 275 cal

Toplam: 1025 cal

Akşama da sadece salata. O da 100 kalori kadar.

Toplam: 1125 cal :103::103::103:

eveeeet:sabah:09.10yarım elma:30cal saat10:30.1tane açma kalorisini bulamadım bir açık çay iki şekerli yarım salatalık....öğle bir ezo gelin çorbası:217cal.1dilim ekmek:80cal.mevsim salata:150cal yoğurt:90cal genel toplam 767 (açma ve açık çayı200den hesapladım:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
ben bu hafta hasta oldum :43: cuma günü de kilomu yazamadım bu yüzden. daha ilk haftamda tü kaka oldum grupta :43:
AzRASILAM kızmazsın umarım. :59:
bugün de doktora gittim kurdeşen olmuşum. kesin stresten :53: boynum sırtım göğsüm nasıl kaşınıp beni verem ediyor bilemezsiniz. :84:
neyse çok dert yandım galiba. ama söz veriyorum gruptaşlarım bi daha kaytarmak yok:82:
ben okulum başlayana kadar dukan diyeti yapmamaya karar verdim çünkü tatil boyunca evde bu diyete uyamayacağımı düşünüyorum. ama okulda vakit çabuk geçer böylece sadece et yemeye dayanabilirim. şimdilik kendime göre diyet uygulicam.
gelelim bugün ne yediğime;
kahvaltım
bir dilim çavdar ekmeği (yaklaşık 60 kaloriymiş)
biraz light peynir (70 kalori)
çay
öğle yemeğim
1 kase yarmalı yayla çorbası (115 kaloriymiş ama bu yarmalı yani daha fazladır diye düşünüyorum. hadi 150 olsun :61: )
1 simit :17: (275 kalori)
1 elma (80 kalori)
az önce çorbayı çok beğendiğim için tekrar yedim 1 kase (150 kalori daha)

şimdilik toplam
785 kalori civarı.

Son düzenleme:
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çokkkkk heyecanladımmmm şimdi bende hem kendimle hemde hep beraber diğer takımlarla yarışacağızzz :1:
ayyy tutmayınnn benii lütfen kilolarım da tutmasınnn :9:

arkadaslar kendımı tanıtayım 1 tane kara bi oğlum var adı kaan yarın 2 yaşında olacakk çokk mutluyumm :16:
bende 28 yaşımdayım 7 yıllık evliyim 160 boyunda 84.9 kg kücücük fıcıcık içi dolu turşucuğum :9:
ismim özlem ev hanımıyım
yrışmacı arkadaslara başarılar dilerim :9:
benı aranıza aldığınız için de kocamannn teşekkür ederimm :71:

kurallar nelerdir?
ben şimdi bunları arastırayım:21:

canım bunu aç mı tok mu içiyorsun?
:7:

Öncelikle hoşgeldin canım :71: umarım hep beraber veririz kilolarımızı. oğluna da güzel yıllar mutlu yaşlar dilerim :71:
geliyim sorunun cevabına; ben sabah aç karnına ve yatmadan önce içiyorum. bir su bardağı hafif sıcaklıkta suya bir çorba kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı da çiçek balı koyuyorum. yudum yudum içiyorum.

çok farklı şekilde kullanan var ben uzun araştırmalarım sonucunda böyle kullanmaya karar verdim. :75:

yediklerimi yazayımm...
bişey farkettim ben hiç kalori hesaplamıyordumm bu çok iyi oldu desenize artık diyetisyenimin verdiği kitapcık artık elımden düşmücek :9:

Sabah
2 dilim ekmek 136 kk
5 zeytin 45 kk
1 dilim kaşar peyniri 69 kk
1 ç.biber 28 kk
maydanoz,tere ve dere otu hepsinden bir tutam 28 kk
1 domates 28

ara öğün
1 kupa bitki çayı (şekersiz)

öğlen
kremalı tavuk çorbası 150 kk
1 dilim ekmek 68 kk

ara öğün
yarım su bardağı tam yağlı tarçınlı süt 60 kk
1 elma 48 kk

akşam (henüz yemedim ama hazır saat 18:00 yiyeceğim)
4 yk makarna 68 kk
1 kase yogurt 100 kk

ara öğün
1 portakal 48 kk
1 mandalina 48 kk

toplam 924 kalori :9: ay ilk kez hesapladım

Öncelikle hoşgeldin canım :71: umarım hep beraber veririz kilolarımızı. oğluna da güzel yıllar mutlu yaşlar dilerim :71:
geliyim sorunun cevabına; ben sabah aç karnına ve yatmadan önce içiyorum. bir su bardağı hafif sıcaklıkta suya bir çorba kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı da çiçek balı koyuyorum. yudum yudum içiyorum.

çok farklı şekilde kullanan var ben uzun araştırmalarım sonucunda böyle kullanmaya karar verdim. :75:

cokk teşekkür ederimmm
hemen bugun başlıyorum bende :13:
bunun için bı grupda acılmıstı cok sevındım ama kapatıldı :4: kapanınca konu bende kızıp içmedim yeniden başlayabilirim :8:

ÖNCELİKLE ÖZLEMCİM HOŞGELDİN DİYORUM

ve benm bugnkü menüm:
sabah: ekmek yok!/ içinde bir turşu olan yarım tabak salata /,2 zeytin/bi bardak şekersiz çay
öğle:yarım kase et../1 dilim ekmek /yarım yemk tabağı salata
ikindi: yarım havuç
akşam:2 kaşık bezelye/2 kaşık et/2 kaşık pilav EKMEK YOK!:) yuppiiii
(toplamda 1 dilim ekmek yedim.karbonhidrat açığını akşam iki kaşık pilavla kapattım.salatanın içinde vazgeçemediğim 1 salatalık turşusu attım)

http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL][/QUOTE]

Bugünkü menüm :

Kahvaltidan 2 saat öncesinde 2 subardagi su

Sabah : 1 yumurta ,1 biber , 1 kase bol limonlu havuc /kirmizi lahana salatasi
2 dilim ekmek

Aksam : 1 tabak zeytinyaginda pismis kiymali sebze yemegi (kabak,mantar,soya,sogan,biber,domates)
yarim kase lahana tursusu , yarim dilim ekmek

Ara : 3 kupa sekersiz limonlu cay

uyumadan önce 1 bardak zayiflama cayi

Spor : 1 saat yürüyüs , yarim saat pilates

ÖNCELİKLE ÖZLEMCİM HOŞGELDİN DİYORUM

ve benm bugnkü menüm:
sabah: ekmek yok!/ içinde bir turşu olan yarım tabak salata /,2 zeytin/bi bardak şekersiz çay
öğle:yarım kase et../1 dilim ekmek /yarım yemk tabağı salata
ikindi: yarım havuç
akşam:2 kaşık bezelye/2 kaşık et/2 kaşık pilav EKMEK YOK!:) yuppiiii
(toplamda 1 dilim ekmek yedim.karbonhidrat açığını akşam iki kaşık pilavla kapattım.salatanın içinde vazgeçemediğim 1 salatalık turşusu attım)

http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL]
[/QUOTE]

menünü begendim canim..bu isi basaracaksin sen ! arkandayim ,yanindayim..seninleyim :16:
dün sen tursu diye yazinca canim cekti bende yedim aksam :66:

eveeeet:sabah:09.10yarım elma:30cal saat10:30.1tane açma kalorisini bulamadım bir açık çay iki şekerli yarım salatalık....öğle bir ezo gelin çorbası:217cal.1dilim ekmek:80cal.mevsim salata:150cal yoğurt:90cal genel toplam 767 (açma ve açık çayı200den hesapladım:)

1 açma 250 kalori, 2 şekerli çay da 40 kalori canım :)

Merhaba kızlar,
ben bu hafta hasta oldum :43: cuma günü de kilomu yazamadım bu yüzden. daha ilk haftamda tü kaka oldum grupta :43:
AzRASILAM kızmazsın umarım. :59:
bugün de doktora gittim kurdeşen olmuşum. kesin stresten :53: boynum sırtım göğsüm nasıl kaşınıp beni verem ediyor bilemezsiniz. :84:
neyse çok dert yandım galiba. ama söz veriyorum gruptaşlarım bi daha kaytarmak yok:82:
ben okulum başlayana kadar dukan diyeti yapmamaya karar verdim çünkü tatil boyunca evde bu diyete uyamayacağımı düşünüyorum. ama okulda vakit çabuk geçer böylece sadece et yemeye dayanabilirim. şimdilik kendime göre diyet uygulicam.
gelelim bugün ne yediğime;
kahvaltım
bir dilim çavdar ekmeği (yaklaşık 60 kaloriymiş)
biraz light peynir (70 kalori)
çay
öğle yemeğim
1 kase yarmalı yayla çorbası (115 kaloriymiş ama bu yarmalı yani daha fazladır diye düşünüyorum. hadi 150 olsun :61: )
1 simit :17: (275 kalori)
1 elma (80 kalori)
az önce çorbayı çok beğendiğim için tekrar yedim 1 kase (150 kalori daha)

şimdilik toplam
785 kalori civarı.

Evdeyken diyet yapmak zor oluyor :52:

Menün güzel canım :16:

Back