- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba takım arkadaşlarım
ben sabahları hep 11 gibi kalktığım için bu saatlerde kahvaltı yapıyorum :78:
menüm :
2 bardak su
2 bardak bitki çayı
3 dilim kızarmış ekmek
1 kaşık krem peynir
5 adet ceviz
yarım kaşık bal
bugün ilk günüm sizce nasıl? şimdi de 45 dk yürüyüş yapıcam
Tünaydın kızlarrrrrr..
Bi kaç gündür giremedim ama topik değişmiş,hareketlenmiş,taze kanlar gelmiş ne güzelll..
Hoşgeldiniz kızlar..
yanlız yeni gelen herkes birbirine yakın kilolarda gördüğüm kadarıyla ne güzel bir rekabet ortamı olur,bunu değerlendirelim derim..
ben yine uzak kaldım nedeni malum çok kaçak yaptım haftasonu brunc bruch gezdim valla ee ne kadar tutsam da kaçan kaçtı tabi..:78:
bugün iyi başladım bakalım 1 saat yürüyüşümü de yapabilirsem kendimi manevi olarak rahatlamış hissedicem..
söylemeyi unuttum :26:
4 gündür sabah akşam elma sirkesi+bal+sıcak su karışımını içiyorum. bakalım işe yarayacak mı bu
canım bunu aç mı tok mu içiyorsun?
Öncelikle hoşgeldin canım umarım hep beraber veririz kilolarımızı. oğluna da güzel yıllar mutlu yaşlar dilerim
geliyim sorunun cevabına; ben sabah aç karnına ve yatmadan önce içiyorum. bir su bardağı hafif sıcaklıkta suya bir çorba kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı da çiçek balı koyuyorum. yudum yudum içiyorum.
çok farklı şekilde kullanan var ben uzun araştırmalarım sonucunda böyle kullanmaya karar verdim.
[/QUOTE]ÖNCELİKLE ÖZLEMCİM HOŞGELDİN DİYORUM
ve benm bugnkü menüm:
sabah: ekmek yok!/ içinde bir turşu olan yarım tabak salata /,2 zeytin/bi bardak şekersiz çay
öğle:yarım kase et../1 dilim ekmek /yarım yemk tabağı salata
ikindi: yarım havuç
akşam:2 kaşık bezelye/2 kaşık et/2 kaşık pilav EKMEK YOK!:) yuppiiii
(toplamda 1 dilim ekmek yedim.karbonhidrat açığını akşam iki kaşık pilavla kapattım.salatanın içinde vazgeçemediğim 1 salatalık turşusu attım)
http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL]
eveeeet:sabah:09.10yarım elma:30cal saat10:30.1tane açma kalorisini bulamadım bir açık çay iki şekerli yarım salatalık....öğle bir ezo gelin çorbası:217cal.1dilim ekmek:80cal.mevsim salata:150cal yoğurt:90cal genel toplam 767 (açma ve açık çayı200den hesapladım:)
Merhaba kızlar,
ben bu hafta hasta oldum cuma günü de kilomu yazamadım bu yüzden. daha ilk haftamda tü kaka oldum grupta
AzRASILAM kızmazsın umarım.
bugün de doktora gittim kurdeşen olmuşum. kesin stresten boynum sırtım göğsüm nasıl kaşınıp beni verem ediyor bilemezsiniz. :84:
neyse çok dert yandım galiba. ama söz veriyorum gruptaşlarım bi daha kaytarmak yok:82:
ben okulum başlayana kadar dukan diyeti yapmamaya karar verdim çünkü tatil boyunca evde bu diyete uyamayacağımı düşünüyorum. ama okulda vakit çabuk geçer böylece sadece et yemeye dayanabilirim. şimdilik kendime göre diyet uygulicam.
gelelim bugün ne yediğime;
kahvaltım
bir dilim çavdar ekmeği (yaklaşık 60 kaloriymiş)
biraz light peynir (70 kalori)
çay
öğle yemeğim
1 kase yarmalı yayla çorbası (115 kaloriymiş ama bu yarmalı yani daha fazladır diye düşünüyorum. hadi 150 olsun )
1 simit (275 kalori)
1 elma (80 kalori)
az önce çorbayı çok beğendiğim için tekrar yedim 1 kase (150 kalori daha)
şimdilik toplam
785 kalori civarı.