• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba arkadaşlar artık ben de varım aranızda yeniyim buralarda bi çok konuda sorum var öncelikle cuma günü son durumu kime bildiricez yardımcı olur musunuz:56::)

Hoş geldin :71:
Kilo bildirimini cuma günü en geç 12'ye kadar grup sayfasına yazıyorsun, yani buraya :)

Eğer cuma günü foruma girme fırsatın olmayacaksa daha önceden de kilo bildiriminde bulunabilirsin :)

merhaba arkadaşlar artık ben de varım aranızda yeniyim buralarda bi çok konuda sorum var öncelikle cuma günü son durumu kime bildiricez yardımcı olur musunuz:56::)

Diğer sorularına da açığım :1:
Soru cevaplamak garip bir şekilde hoşuma gidiyor :)
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hem foruma alışman hem de kilo verebilmen için :16:

Söylemeyi unutmuşum.
Grup kaptanımız AzraSılam'dır.
AyşeCeylin arkadaşımız da kaptan yardımcısı :)
Ayşecim bu aralar izinli ama en kısa zamanda onunla tanışırsın :16:

Merhaba takim arkadaslarim bende araniza katildim artik :34: Nightwinglover cok tesekkür ederim canimm ! mesajimi es gecmeyip cevap yazdigin icin.. özel mesaj yazmak istedim ama gönderilemedi mesaj kutun doluymus galiba.. asuya yazdigin bilgilendirme mesajlarini okuyup soracaklarimi da ögrendiim..herkese saglikli ve bol kilo vermeler diliyorum :87: cuma gününe kadar bende en iyi kilo verebilenlerden olurum umarim :66: FIGHTING :16:

Merhaba takim arkadaslarim bende araniza katildim artik :34: Nightwinglover cok tesekkür ederim canimm ! mesajimi es gecmeyip cevap yazdigin icin.. özel mesaj yazmak istedim ama gönderilemedi mesaj kutun doluymus galiba.. asuya yazdigin bilgilendirme mesajlarini okuyup soracaklarimi da ögrendiim..herkese saglikli ve bol kilo vermeler diliyorum :87: cuma gününe kadar bende en iyi kilo verebilenlerden olurum umarim :66: FIGHTING :16:

Canım aramıza hoş geldin :71:
Boy, kilo, hedef kilo ve diyet geçmişinle ilgili biraz bilgi verebilir misin? :)
Böylece sana daha çok yardımcı olabiliriz :)

selam kızlar...herkese iyi pazarlar...

sabah
iki dilim kızarmış kepek ekmeği, 4 zeytin, iki küp kaşar peyniri

az önce 4 fındık

birazdan maden suyu

öğlen
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek

akşama büyük ihtimal
fırında hamsi, salata

spor, 10 dk tempolu yürüyüş
30 dk plates

selam kızlar...herkese iyi pazarlar...

sabah
iki dilim kızarmış kepek ekmeği, 4 zeytin, iki küp kaşar peyniri

az önce 4 fındık

birazdan maden suyu

öğlen
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek

akşama büyük ihtimal
fırında hamsi, salata

spor, 10 dk tempolu yürüyüş
30 dk plates

Hayırlı pazarlar Çokocum :70:
Menün zaten çok güzel de sporun daha da güzel :)
Spor kısmını halletmişsin, ne güzel :16:

Canım aramıza hoş geldin :71:
Boy, kilo, hedef kilo ve diyet geçmişinle ilgili biraz bilgi verebilir misin? :)
Böylece sana daha çok yardımcı olabiliriz :)

Boyum 1,66 kilom 66,5 su an itibariyle.. hedef kilom 57. Daha önce diyet yapmak istedim ama irade eksikligim yüzünden hep yarida biraktim malesef :59: 65 den asagiya son 7 yildir hic inemedim.. 65 -70 arasi hep gidip gelen kilolarim oldu . Yeniden diyet yapma fikrini bir gece kiyafetine borcluyum :1: cok begendim ama kendi numaramda(42) bulamadigim icin 38 numara olanini aldim. simdi yatagimin karsisinda asili duruyor beni giy diye :1: yaklasik 10 gündür diyet yapiyorum kendimce.. ama bir süre sonra motive eksikliginden dolayi birakirsam korkum vardi ki burayi buldum.. basari öykülerinden okudum ,sizlerin yarismalarinizi yardimlasmalarinizi gördüm . Icimde yeni bir heyecan ,hirs ,güc uyandi ! haftanin en iyi kilo verebilen bayanlarindan biri olabilirim umarim :66:

ayrica cok tesekkür ederim nightwinglover.. cok tatli ve yardimseversin canim.. Sitede yeniyim ama sayende güzel karsilandim :16:

kalbimin sesi beni buraya çağırdı :82: merhabalar çıtır bayanlar bende artık her gün burdayım yalnız sizden ricam bana neler yemem konusunda yardımcı olmanızı istiyorum bu aralar iyi beslendiğim pek söylenemez :96: umarım herkes istediği kiloya ulaşır :38:

Merhabalar, grubumuza hoş geldin :)

Sana yardımcı olabilmemiz için kendi hakkında boy, kilo ve diyet geçmişi gibi bilgiler vermen lazım :)
Seni biraz tanımalıyız. :61:

Boyum 1,66 kilom 66,5 su an itibariyle.. hedef kilom 57. Daha önce diyet yapmak istedim ama irade eksikligim yüzünden hep yarida biraktim malesef :59: 65 den asagiya son 7 yildir hic inemedim.. 65 -70 arasi hep gidip gelen kilolarim oldu . Yeniden diyet yapma fikrini bir gece kiyafetine borcluyum :1: cok begendim ama kendi numaramda(42) bulamadigim icin 38 numara olanini aldim. simdi yatagimin karsisinda asili duruyor beni giy diye :1: yaklasik 10 gündür diyet yapiyorum kendimce.. ama bir süre sonra motive eksikliginden dolayi birakirsam korkum vardi ki burayi buldum.. basari öykülerinden okudum ,sizlerin yarismalarinizi yardimlasmalarinizi gördüm . Icimde yeni bir heyecan ,hirs ,güc uyandi ! haftanin en iyi kilo verebilen bayanlarindan biri olabilirim umarim :66:

ayrica cok tesekkür ederim nightwinglover.. cok tatli ve yardimseversin canim.. Sitede yeniyim ama sayende güzel karsilandim :16:

Tekrar hoş geldin canım :)
Sana
bundan sonra Etra dememin bir sakıncası yoktur umarım :1:
Hepimizin amacı ortak, lanet olası kilolardan kutulmak :55:
O yüzden bu amaç uğrunda çalışan herkesi kendime yakın görüyorum ben, tabii ki seni de :)
Grubumuzdaki sıcaklığı hissedebilseydin çok mutlu olurum :)
Bu 10 kiloyu ne kadar zamanda vermeyi planlıyorsun?
Nasıl bir diyet yapmayı planlıyorsun?
Ben birkaç diyet denedim, şu an da kalori sayımı yapıyorum.
Protein ve karbonhidrat diyetleri de hem kilo verdirir hem de sağlıklıdır.
Diyet yöntemleri başlığına bir göz at istersen, kendine uygun olabilecek birkaç diyet belirleyebilirsin böylece :16:

Yarınki listemi şimdiden yazayım da belki yarın vaktim olamayabilir :87:

Kahvaltıda, 100 gr lor peyniri (101 cal) ve 2 yumurtadan (150 cal) omlet, yanında 3 dilim kepekli ekmek (180 cal)
Çok az da olsa yağ eklemem lazım, onu da 50 cal sayıyorum.

Gün boyunca da 2 kutu light süt (128 cal), 1 tane ayran (100 cal), 1 simit (275 cal), 1 poğaça (180 cal)

Akşam da sadece yeşilliklerden oluşan bir salata, azıcık yağ ve limon sosu eşliğinde, onu da 150 cal sayıyorum.

Toplamda 1314 kalori ile günü kapatırım :)

Yarınki listemi şimdiden yazayım da belki yarın vaktim olamayabilir :87:

Kahvaltıda, 100 gr lor peyniri (101 cal) ve 2 yumurtadan (150 cal) omlet, yanında 3 dilim kepekli ekmek (180 cal)
Çok az da olsa yağ eklemem lazım, onu da 50 cal sayıyorum.

Gün boyunca da 2 kutu light süt (128 cal), 1 tane ayran (100 cal), 1 simit (275 cal), 1 poğaça (180 cal)

Akşam da sadece yeşilliklerden oluşan bir salata, azıcık yağ ve limon sosu eşliğinde, onu da 150 cal sayıyorum.

canım sen bu listeyle çubuk kıraker gibi kalırsın ama süt fazla değil mi?bu arada diyetisyene mi gttin o mu verdi bu diyeti
http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL]
"]http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL][/QUOTE][/URL]

Tekrar hoş geldin canım :)
Sana
bundan sonra Etra dememin bir sakıncası yoktur umarım :1:
Hepimizin amacı ortak, lanet olası kilolardan kutulmak :55:
O yüzden bu amaç uğrunda çalışan herkesi kendime yakın görüyorum ben, tabii ki seni de :)
Grubumuzdaki sıcaklığı hissedebilseydin çok mutlu olurum :)
Bu 10 kiloyu ne kadar zamanda vermeyi planlıyorsun?
Nasıl bir diyet yapmayı planlıyorsun?
Ben birkaç diyet denedim, şu an da kalori sayımı yapıyorum.
Protein ve karbonhidrat diyetleri de hem kilo verdirir hem de sağlıklıdır.
Diyet yöntemleri başlığına bir göz at istersen, kendine uygun olabilecek birkaç diyet belirleyebilirsin böylece :16:

Tesekkür ederim nightwinglower bana istedigin sekilde hitap edebilirsin canim.. xetra aslinda nickim tam olarak. xetra olmadigi icin xetrax dedim bende :1: avrupada ünlü bir borsa sirketinin ismi xetra :40:

grubun samimi ve sicakkanli insanlarla dolu oldugundan hic süphem yok... umarim zamanla senin gibi diger güzel insanlari da tanimaya baslarim :34:

Diyet olarak özel bir sey uygulamiyorum canim. Benim icin önemli olan saglikli ve kisa sürede geri almayacak sekilde kilo verebilmek. Sadece kilo almama sebep olabilecek seyleri hayatimdan cikarip yerine baska alternatifler buldum. Yoksa düzenli bir yemek planini uygulayamiyorum malesef :50: .

Neler mi yapiyorum.. Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim. Siyah ekmek yiyorum, yemek yaninda canim ekmek yemek isterse eger... kola ,redbull ,icetea gibi icecekler yerine taze sikilmis karisik meyve suyu iciyorum( havuc,elma,portakal,mandalina,erik). Katiyagi mutfagimdan cikardim zeytinyagi kullaniyorum sadece. etli yemeklerle fazla aram olmadigi icin sebze yemeklerini seve sevine yiyorum. haftada bir kez taze balik ,bir kez tavuk , bir kez de kirmizi et yemeye calisiyorum. Cay,türk kahvesi ,sahlep ,bitki caylari ,nescafe gibi icecek alternatiflerimi ana ögünlerden daha cok seviyorum :1: zaten orta okuldan beri hic bir icecegi sekerli icemedigim icin bu konuda avantajim var :66:

Ara ögünler yapip birseyler yiyemiyorum unutuyorum ya da canim istemiyor meyve filan yemek. Cay ,kahve icmeyi seviyorum ögün aralarinda. 3 ana ögünüm yok malesef 2 ana ögünüm var :14: saat 10 bucuk gibi kahvalti , aksam 5-6 arasi da aksam yemegim var. aksam 6 dan sonra icecekler disinda hic birsey yemiyorum .

Bunlarin disinda diyete baslamaya karar verdigim günden beri kafamdaki yemek mantalitemi degistirdim :61: yemek yemeyi karin doyurmak degil lezzet almak olarak görmeye basladim. Aksam yemeginde asiri etli ya da yagli olmayan yemek tarifleri yapiyorum kendime. Bu tarifleri farkli kültürlerin mutfaklarindan alarak degisik tatlari deniyorum mutfagimda . Cin ,kore , fransiz, alman mutfaklari gibi... Uzak dogulular gibi Cubukla yiyorum yemeklerimi :1: Saglikli ve düzenli beslendigim hissimi yemek yerken de hissetmis oluyorum sanki :66:

ve unutmadan gece uyumadan önce zayiflatma caylarindan iciyorum bir bardak . Bulgaristandan bir arkadasim getirdi cok ise yaradigini söyledi. Gercekten de ise yariyormus memnunum... Günü bir bardak ilik su ile baslayip bitiriyorum.Canim istedikce ve aklima geldikce su icebiiyorum gün icinde.

Spor olarak malesef azimli bir insan degilim , yapabildigim günlük yarim saat pilates ya da canim pilates yapmak istemiyorsa 1 saat nehir kenarinda yürüyorum aksamlari.

Yalniz yasadigim icin mutfagima sadece o gün yiyecegim seyleri aliyorum. Cocuk ,es derdim yok kalorili yemekler yapip da canim isterse gibi korkum yok :66:

2 haftadir böyle devam ediyorum 4. kilomu verdim sükür. her hafta bu sekilde kilo verebilirsem hic olmadi 1 kilo verirsem 2 ayda istedigim kiloma kavusurum diye ümit ediyorum...

hepimize saglikli kilo vermeler diliyorum :34:

Son düzenleme:
Back