• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim bugün ki listem
sabah: 2 ince dilim ekmek, yarım yumurta domates biber 1 parça peynr açık çay
öğle: 1 dilim ekmek 3kaşık kavrulmuş et
ikindi nescafe yarım elma
akşam:1 dilim ekmek 5 kaşık börülce 2 kaşık prasa yemeği biraz turşu:D

http://[url=http://www.diaet-ticker.de] [/URL]
[/QUOTE]

aramıza hoş geldin canım:71:...

menün gayet güzel:34:...

Merhabalar, grubumuza hoş geldin :)

Sana yardımcı olabilmemiz için kendi hakkında boy, kilo ve diyet geçmişi gibi bilgiler vermen lazım :)
Seni biraz tanımalıyız. :61:

peki kendimden biraz bahsedeyim o zaman;
boyum: 1.65 kilom:65
ancak 1 sene önce 54 kiloydum.
evlendim ve ne yazık ki işten de ayrılmamla birlikte kilo aldım.benim tek sıkıntım nasıl sağlıklı beslenerek zayıflayabilirim onu bilmiyorum :17:

yeni arkadaşlar hoşgelmişler
papatya asuu extraydı sanırırm,
bn takım kaptanı
arkadaşlar
sizden istediklerm
1-düzenli paylaşım
2.cuma en geç 11 e kadar kilo bildirimi yapmak
3-diet spor menü yazmak
şimdilik bu kadar

hoşbuldum :kkk: hergün burdayım umarım hep birlikte daha başarılı oluruz bu kez irademe güveniyorum :56:

hosgeldin asuuu.. biz ikimiz yeniyiz ,bende dün katildim gruba . Hadi kim daha cok kilo verecek bakalim :63: :1:

sende hoşgeldin tatlım.evet hadi bakalım yenilerde kendi aralarında yarışıo ozamn:)ikimize de kolay gelsin.
elim kolum bu gün neye gittiyse sitedekiler bana ne der sonra diye diye vaz:56:geçtim aburcuburdan..şimdiden faydasını gördüm çok iyi bişey bu yarışma ya bayıldım:)

Tesekkür ederim nightwinglower bana istedigin sekilde hitap edebilirsin canim.. xetra aslinda nickim tam olarak. xetra olmadigi icin xetrax dedim bende :1: avrupada ünlü bir borsa sirketinin ismi xetra :40:

grubun samimi ve sicakkanli insanlarla dolu oldugundan hic süphem yok... umarim zamanla senin gibi diger güzel insanlari da tanimaya baslarim :34:

Diyet olarak özel bir sey uygulamiyorum canim. Benim icin önemli olan saglikli ve kisa sürede geri almayacak sekilde kilo verebilmek. Sadece kilo almama sebep olabilecek seyleri hayatimdan cikarip yerine baska alternatifler buldum. Yoksa düzenli bir yemek planini uygulayamiyorum malesef :50: .

Neler mi yapiyorum.. Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim. Siyah ekmek yiyorum, yemek yaninda canim ekmek yemek isterse eger... kola ,redbull ,icetea gibi icecekler yerine taze sikilmis karisik meyve suyu iciyorum( havuc,elma,portakal,mandalina,erik). Katiyagi mutfagimdan cikardim zeytinyagi kullaniyorum sadece. etli yemeklerle fazla aram olmadigi icin sebze yemeklerini seve sevine yiyorum. haftada bir kez taze balik ,bir kez tavuk , bir kez de kirmizi et yemeye calisiyorum. Cay,türk kahvesi ,sahlep ,bitki caylari ,nescafe gibi icecek alternatiflerimi ana ögünlerden daha cok seviyorum :1: zaten orta okuldan beri hic bir icecegi sekerli icemedigim icin bu konuda avantajim var :66:

Ara ögünler yapip birseyler yiyemiyorum unutuyorum ya da canim istemiyor meyve filan yemek. Cay ,kahve icmeyi seviyorum ögün aralarinda. 3 ana ögünüm yok malesef 2 ana ögünüm var :14: saat 10 bucuk gibi kahvalti , aksam 5-6 arasi da aksam yemegim var. aksam 6 dan sonra icecekler disinda hic birsey yemiyorum .

Bunlarin disinda diyete baslamaya karar verdigim günden beri kafamdaki yemek mantalitemi degistirdim :61: yemek yemeyi karin doyurmak degil lezzet almak olarak görmeye basladim. Aksam yemeginde asiri etli ya da yagli olmayan yemek tarifleri yapiyorum kendime. Bu tarifleri farkli kültürlerin mutfaklarindan alarak degisik tatlari deniyorum mutfagimda . Cin ,kore , fransiz, alman mutfaklari gibi... Uzak dogulular gibi Cubukla yiyorum yemeklerimi :1: Saglikli ve düzenli beslendigim hissimi yemek yerken de hissetmis oluyorum sanki :66:

ve unutmadan gece uyumadan önce zayiflatma caylarindan iciyorum bir bardak . Bulgaristandan bir arkadasim getirdi cok ise yaradigini söyledi. Gercekten de ise yariyormus memnunum... Günü bir bardak ilik su ile baslayip bitiriyorum.Canim istedikce ve aklima geldikce su icebiiyorum gün icinde.

Spor olarak malesef azimli bir insan degilim , yapabildigim günlük yarim saat pilates ya da canim pilates yapmak istemiyorsa 1 saat nehir kenarinda yürüyorum aksamlari.

Yalniz yasadigim icin mutfagima sadece o gün yiyecegim seyleri aliyorum. Cocuk ,es derdim yok kalorili yemekler yapip da canim isterse gibi korkum yok :66:

2 haftadir böyle devam ediyorum 4. kilomu verdim sükür. her hafta bu sekilde kilo verebilirsem hic olmadi 1 kilo verirsem 2 ayda istedigim kiloma kavusurum diye ümit ediyorum...

hepimize saglikli kilo vermeler diliyorum :34:

Sen bu işin en büyük bölümünü tek başına halletmişsin zaten :)
Geriye sadece seni bu süreçte destekleyecek, şevklendirecek grup arkadaşları edinmek kalmış ki onlar da bizler oluyoruz ve işte burdayız :70:

kızlar daha önce hiç bir takımda bulundunuz mu
listelerini girdinzmi
bnm için önemli bu

ayrıcada 2 hafta deneme süreniz(duruma göre 1 -3 de olabiliyor size bağlı)
ve ayrıca cuma günleri bildirim yapmayı unutan arkadaşlar önce uyarılır sonra diskalifiye edilir
bilginiz olsun

bu arada
yeni arkadaşlar
kaç kilosunuz hedef kaç yazarsanız sevnrm

saol canaım ara vermiştim diyete bu ilk günüm..ben normalde bunu biraz geçsem kilo alırım..kabızlık problemim var. sindirimi hızlandıracak ne önerirsinz:14::5::59:

http://
[/QUOTE]

Buğday kepeğini öneririm.
Sinameki gibi sindirim sistemini tembelleştirmeden kabızlığın çözümü oluyor.
Lif oranı çok yüksek o yüzden sindirim sistemini hızladndırıyor, denemelisin canım :)

Tesekkür ederim nightwinglower bana istedigin sekilde hitap edebilirsin canim.. xetra aslinda nickim tam olarak. xetra olmadigi icin xetrax dedim bende :1: avrupada ünlü bir borsa sirketinin ismi xetra :40:

grubun samimi ve sicakkanli insanlarla dolu oldugundan hic süphem yok... umarim zamanla senin gibi diger güzel insanlari da tanimaya baslarim :34:

Diyet olarak özel bir sey uygulamiyorum canim. Benim icin önemli olan saglikli ve kisa sürede geri almayacak sekilde kilo verebilmek. Sadece kilo almama sebep olabilecek seyleri hayatimdan cikarip yerine baska alternatifler buldum. Yoksa düzenli bir yemek planini uygulayamiyorum malesef :50: .

Neler mi yapiyorum.. Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim. Siyah ekmek yiyorum, yemek yaninda canim ekmek yemek isterse eger... kola ,redbull ,icetea gibi icecekler yerine taze sikilmis karisik meyve suyu iciyorum( havuc,elma,portakal,mandalina,erik). Katiyagi mutfagimdan cikardim zeytinyagi kullaniyorum sadece. etli yemeklerle fazla aram olmadigi icin sebze yemeklerini seve sevine yiyorum. haftada bir kez taze balik ,bir kez tavuk , bir kez de kirmizi et yemeye calisiyorum. Cay,türk kahvesi ,sahlep ,bitki caylari ,nescafe gibi icecek alternatiflerimi ana ögünlerden daha cok seviyorum :1: zaten orta okuldan beri hic bir icecegi sekerli icemedigim icin bu konuda avantajim var :66:

Ara ögünler yapip birseyler yiyemiyorum unutuyorum ya da canim istemiyor meyve filan yemek. Cay ,kahve icmeyi seviyorum ögün aralarinda. 3 ana ögünüm yok malesef 2 ana ögünüm var :14: saat 10 bucuk gibi kahvalti , aksam 5-6 arasi da aksam yemegim var. aksam 6 dan sonra icecekler disinda hic birsey yemiyorum .

Bunlarin disinda diyete baslamaya karar verdigim günden beri kafamdaki yemek mantalitemi degistirdim :61: yemek yemeyi karin doyurmak degil lezzet almak olarak görmeye basladim. Aksam yemeginde asiri etli ya da yagli olmayan yemek tarifleri yapiyorum kendime. Bu tarifleri farkli kültürlerin mutfaklarindan alarak degisik tatlari deniyorum mutfagimda . Cin ,kore , fransiz, alman mutfaklari gibi... Uzak dogulular gibi Cubukla yiyorum yemeklerimi :1: Saglikli ve düzenli beslendigim hissimi yemek yerken de hissetmis oluyorum sanki :66:

ve unutmadan gece uyumadan önce zayiflatma caylarindan iciyorum bir bardak . Bulgaristandan bir arkadasim getirdi cok ise yaradigini söyledi. Gercekten de ise yariyormus memnunum... Günü bir bardak ilik su ile baslayip bitiriyorum.Canim istedikce ve aklima geldikce su icebiiyorum gün icinde.

Spor olarak malesef azimli bir insan degilim , yapabildigim günlük yarim saat pilates ya da canim pilates yapmak istemiyorsa 1 saat nehir kenarinda yürüyorum aksamlari.

Yalniz yasadigim icin mutfagima sadece o gün yiyecegim seyleri aliyorum. Cocuk ,es derdim yok kalorili yemekler yapip da canim isterse gibi korkum yok :66:

2 haftadir böyle devam ediyorum 4. kilomu verdim sükür. her hafta bu sekilde kilo verebilirsem hic olmadi 1 kilo verirsem 2 ayda istedigim kiloma kavusurum diye ümit ediyorum...

hepimize saglikli kilo vermeler diliyorum :34:

süper cidden maşallah:nazar:
ne zmndır bunları yapıyorsun:26:

yeni arkadaşlar hoşgelmişler
papatya asuu extraydı sanırırm,
bn takım kaptanı
arkadaşlar
sizden istediklerm
1-düzenli paylaşım
2.cuma en geç 11 e kadar kilo bildirimi yapmak
3-diet spor menü yazmak
şimdilik bu kadar

hosbulduk sevgili kaptanim.. dediklerine dikkat edip seni yormam insallah ...düzenli menü yazmayi kacirmisim sorry .. hemen yazayim buraya..

Bugünkü menüm :

1 saat kahvalti öncesi 1 bardak su

Sabah :2 dilim siyah ekmek, limonlu marul salatasi , 3 cherry domates , yagsiz sürme peynir ekmek üzerinde

ara : 3 kupa sekersiz ,limonlu cay

Aksam : 1 tabak mantar ( teflonda, kisik ateste tuz atarak yagsiz pisirdim) , 5 kasik yogurt, 2 dilim siyah ekmek

ara : 1 fincan sahlep

uyumadan önce 1 bardak bitki cayi ve su icecegim

yarim saat pilates

Back