Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[/QUOTE]

aramıza hoş geldin canım...

menün gayet güzel...

Merhabalar, grubumuza hoş geldin :)

Sana yardımcı olabilmemiz için kendi hakkında boy, kilo ve diyet geçmişi gibi bilgiler vermen lazım :)
Seni biraz tanımalıyız.

peki kendimden biraz bahsedeyim o zaman;
boyum: 1.65 kilom:65
ancak 1 sene önce 54 kiloydum.
evlendim ve ne yazık ki işten de ayrılmamla birlikte kilo aldım.benim tek sıkıntım nasıl sağlıklı beslenerek zayıflayabilirim onu bilmiyorum

hoşbuldum hergün burdayım umarım hep birlikte daha başarılı oluruz bu kez irademe güveniyorum

hosgeldin asuuu.. biz ikimiz yeniyiz ,bende dün katildim gruba . Hadi kim daha cok kilo verecek bakalim

sende hoşgeldin tatlım.evet hadi bakalım yenilerde kendi aralarında yarışıo ozamn:)ikimize de kolay gelsin.
elim kolum bu gün neye gittiyse sitedekiler bana ne der sonra diye diye vazgeçtim aburcuburdan..şimdiden faydasını gördüm çok iyi bişey bu yarışma ya bayıldım:)

Sen bu işin en büyük bölümünü tek başına halletmişsin zaten :)
Geriye sadece seni bu süreçte destekleyecek, şevklendirecek grup arkadaşları edinmek kalmış ki onlar da bizler oluyoruz ve işte burdayız

kızlar daha önce hiç bir takımda bulundunuz mu
listelerini girdinzmi
bnm için önemli bu

ayrıcada 2 hafta deneme süreniz(duruma göre 1 -3 de olabiliyor size bağlı)
ve ayrıca cuma günleri bildirim yapmayı unutan arkadaşlar önce uyarılır sonra diskalifiye edilir
bilginiz olsun

bu arada
yeni arkadaşlar
kaç kilosunuz hedef kaç yazarsanız sevnrm

saol canaım ara vermiştim diyete bu ilk günüm..ben normalde bunu biraz geçsem kilo alırım..kabızlık problemim var. sindirimi hızlandıracak ne önerirsinz

http://
[/QUOTE]

Buğday kepeğini öneririm.
Sinameki gibi sindirim sistemini tembelleştirmeden kabızlığın çözümü oluyor.
Lif oranı çok yüksek o yüzden sindirim sistemini hızladndırıyor, denemelisin canım :)

süper cidden maşallah
ne zmndır bunları yapıyorsun:26:

hosbulduk sevgili kaptanim.. dediklerine dikkat edip seni yormam insallah ...düzenli menü yazmayi kacirmisim sorry .. hemen yazayim buraya..

Bugünkü menüm :

1 saat kahvalti öncesi 1 bardak su

Sabah :2 dilim siyah ekmek, limonlu marul salatasi , 3 cherry domates , yagsiz sürme peynir ekmek üzerinde

ara : 3 kupa sekersiz ,limonlu cay

Aksam : 1 tabak mantar ( teflonda, kisik ateste tuz atarak yagsiz pisirdim) , 5 kasik yogurt, 2 dilim siyah ekmek

ara : 1 fincan sahlep

uyumadan önce 1 bardak bitki cayi ve su icecegim

yarim saat pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…