asuu cugum seni kendime cok benzettim yaa .hemen hemen ayni kiloda ve boydayiz sayilir bir kac kilo farkimiz var sadece. iki haftaya kadar seninle ayni kilodaydim bende. ikimizde ayni gün geldik gruba vee benimde yaza sözüm var insallahyarin icinde yaris yapalim hadi biran evvel gel ayni kiloda olalim
BOYUN KAÇ CANIM 170 BENİM AĞER O DA AYNIYSA SIKI DUR YETİŞİYORUM SANA:)
sen manken gibiymissin tatlimben seni 1,65 saniyordum ,baskasiyla karistirmisim demek ki. 1,66 yim ben malesef
[/QUOTE]CANIM ARAMIZDA ÇOK FARK YOK 2 KİLO VERİRSEN AYNI KONUMDA OLUYORUZ.170cm e69 kiloyum
166cm e67 kilosun HADİ ÇABUCAK 2 KİLO VERDE AYNI OLALIM SONRA HEDEFE DOĞRU KOŞAR ADIM GİDELİM.MERAK ETME SEN GELENE KADAR BEN ZAYIFLAMAM..:13::13:
http://[url=http://www.diaet-ticker.de][/URL]
benimde bugünki menüm:
kahvaltı: (saat 12 gibi yedim)
kepek ekmek 1 dilim 55
siyah zeytin 30gr 62
beyaz peynir 30gr 75
menemen 1 posiyon aslında 1 porsiyon kadar yok ama olsun 179
çay 1 adet 5
ara:
1 elma 60
1portakal 50
akşam:
kepek makarna 200gr 232
biber 100gr 22
ara:
elma 60
bisküvi 160
yatarken:
süt 1 bardak(yağsız) 77
toplam:1037 kalori
100 kez ip atladım ve 20dk egzersiz yaptım
Ders1 gece yatmadan önce şunu tekrarlayalım " ben abiyeler gelinlikler güzel kıyafetler krem rengi yün kazaklar elbiseler içinde çıtır mı çıtır bir kızım..
Ben abiyeler gelinlikler güzel kıyafetler krem rengi yün kazaklar elbiseler içinde çıtır mı çıtır bir kızım..
Ben abiyeler gelinlikler güzel kıyafetler krem rengi yün kazaklar elbiseler içinde çıtır mı çıtır bir kızım..
Sonrada ellerimizi açıp allahım senden isitiyoruz hazine senin bu kilo fazla geldi efendimiz sav. Dediği gibi göbekli olmaktan sana sığınırım ya rabbi diyelim beyinde bitirelim
evet tam bir diyet abidesisin:)çok iyi canım diyetisyene mi gittin
Görüşürüz canım bu hafta çok önemli sınavlarım var perşembe günü sınavım bitiyo hamama gidip gözeneklerimi açıp ohh mis gbi olucam:)perşembe yazarım.şimdilik siyah mayo giyicem hamamda:) kiloları veriim krem pembe her renkten bikini giyicem andım olsn:):)) byby
arkadaşlar 55 kilo olmuşum
bende tün tartıldım üzerimi çıkarınca bi tartılasyım dedim 54,800 diyordu işte 55 kıyafetim yoktu üstümde nasıl sevindimbabam güldü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?