Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu arada yulaf kepeği ile yaptığım galeta berbat bi şey oldu kendimi at gibi hissettim kokusunu alınca yani çöpü boyladı :26:
dün de yumurta yüzünden her yerim kaşındı kızardı kabardı alerji yaptı bende. artık yumurta yemicem bir süre
ne zorlu geldi bu dukan diyeti bana. aslında ne kolay diyet off dövcem kendimi :84:

ben ballı dukan diyeti yapıyorum haha
dur bakalım ne zaman uslanıcam

selam kızlar....dün fırsat bulup yazamadım bir türlü..paylaşımları okudum ama...

bugun de ancak gelebildim...

haftanın ilk bildirimini ben yapayım...55.4 üm azracım...sabah değişiklik olursa bildiririm...gram gram eriyorum...zor gidiyor...ama çevremdekiler artık vermemem gerektiğini söylüyor...bakalım indiğimiz yere kadar...

bu hafta sporumu bırakmadım...tartıya yansımasa da sıkılaşmaya başladığımı hissediyorum...

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..

tmm cnm tebrkler

Her gün eksiksiz liste yazmadan olmayacak bu diyet işi. Ne zaman ki yediklerimi yazmıyorum sapıtmaya başlıyorum Bundan sonra her gün mutlaka yazıcam.

Bugün ipin ucunu kaçırdım ama neler yediğimi görmek, kendimi dizginlemek için yine de yazmak istiyorum :113:

1 simit - 275 cal
1 bardak ayran - 70 cal
Yarım porsiyon mantı - 250 cal
Birkaç kaşık puding - 50 cal
Yağsız yumurta (tavada) - 100 cal
3 dilim beyaz ekmek - 195 cal
Tatlı - 400 cal
Orta şekerli kahve - 70 cal
Az biraz kıymalı börek - 250 cal

Toplam: 1660 cal :78::78::78:

Daha da kötüsü nerdeyse yediğim her şey karbonhidrat :18:

Güldencim evde kalmıyorum 2 gündür ve yarın da erkenden işim var o yüzden şimdi bildirim yapayım yarın giremem.
bugün 71 kiloydum canım..
1kg vermişsin deryacım tebrk ederim
ama ki paylaşım çok az
biraz daha artırmanı istiyorum senden

Kızlar kusura bakmayın iş seyehatindeyim ani oldu. anca fırsat buldum. kilom 64 an itibariyle. 1 hafta önce 64.5 ile başladım. Bu hafta hesap yapamıyorum kusura bakmayın. Yarın eve dönüyorum.
saysaycım -500 de ii ama ki bu hafta değil
haftaya listeye alayım seni cnm
biraz daha da paylaşım

bnnide ye wing
Merhaba Azracığım
bende varım yoğun bir haftaydı nete giremedim . Bu gün itibarı ile diyetteyim Cuma kilo bildirimi için işe gitmeden önce gireyim dedim.

Kilo:70
Boyum:1.62
tmm cnm haftaya duruma göre bakar seni de alırım listeye
günaydın kızlarrrrrrr 63.0 çıktı geçen hafta 64.1 di 1.1 kilo vermişim çok mutluyummmmmmmmm

işte bu
senden beklediğim sonuç idi
herzmn derler ya çalışan hak eder diye
sende yedikerline dikkat ettin ve sonuç 1 kilo süper
devamını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…