- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka yeni üye varmıydı?
Saysaybitmyor vardı. Bu aralar yoğunmuş sanırım, bu hafta paylaşımda bulunabileceğini düşünüyorum.
evt cnm hm o mezundu yaa 4 kilo artısı çıkıyordu alsaydım listeye birinci olmazdık
hm paylaşım olarak da az şuan
dükan diyetini nerden bulabilrimm
selam kızlar...az kalorili bol enerjik bir hafta sonu dilerim...
bugun benim temizlik günüm...ancak fırsat bulabildim...sabah da regl oldum..şişkinliğim var, ağrım var...
Wing cim güne güzel başlamış..günün diğer kalanı da geçer inş...
akşam fırında tavuk yanında bol salata yiyeceğim...sabah kahvaltıyı geç yaptım...biraz kalori fazlaydı...akşama telafi edicem inş...
SLM KIZLAR tebrikderim 1.liğinizi devamı gelir inş. kısa süre sonra inş. döneceğim bende
kızlar bugünki menüm
Sabah:
1 bardak süt 77 kalori (saat 12 de içtim kahvaltı yapmaya vakit bulamadım dışarda olduğum için)
Öğle:
zaytinyağlı bamya 1 porsiyon 139 kalori
ızgara tavuk 1 baget 66 kalori
kepek ekmek 1 dilim 55 kalori
Ara:
1 elma 60 kalori
Akşam:
kepek ekmek 3 dilim 165 kalori
beyaz peynir 40gr 100 kalori
siyah zeytin 30gr 62 kalori
çay 2 bardak 10 kalori
Ara:
1 bardak süt (yatarken)
Toplam:: 811 kalori
Akşam kahvaltı tarzı beslendim canım bişi istemedi yine 1000 kalorinin altında ama canım bişi istemio suyuda çok içtim bugün ondan herhalde 3 bardak da yeşil çay içtim
Bence güzel :)
Kalori az filan demeyeceğim çünkü ben de arada dengelemek için 1000'in altında kalori almayı planlıyorum.
arkadaşlar biri bana durumu açıklayabilir mi? eski sayfaları okumak istemedim, tembellik zor zenaat ben de yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum. 79dan 68 e 11 kilo vermiştim. ancak geçen haftasonu yaramazlık yaptığım için 1 kiloyu geri aldım. hatta geçtiğimiz hafta boyunca onu veremedim. yani diyete devam etsem de artık vücut durdu, veremiyorum. bana bu konuda destek olabilecek kimse var mı?