• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evt cnm hm o mezundu yaa 4 kilo artısı çıkıyordu alsaydım listeye birinci olmazdık
hm paylaşım olarak da az şuan

Azracım ben de o anlamda söyledim.
Henüz paylaşımı az, yoğun işlerinden dolayı.
Daha önce mesaj yazmıştı bu hafta saha müsait olabilirim diye.
Hem listeye alınması için daha 1 hafta var.
Düzenli paylaşım + 2 hafta düzenli bildirim şartına uyması gerekiyor.
Sanırım ancak bu haftadan sonra mümkün olur bu.

Bu arada günaydınlar Azracım :16:
Çok mutlu uyandım bugün :)

selam kızlar...az kalorili bol enerjik bir hafta sonu dilerim...

bugun benim temizlik günüm...ancak fırsat bulabildim...sabah da regl oldum..şişkinliğim var, ağrım var...

Wing cim güne güzel başlamış..günün diğer kalanı da geçer inş...

akşam fırında tavuk yanında bol salata yiyeceğim...sabah kahvaltıyı geç yaptım...biraz kalori fazlaydı...akşama telafi edicem inş...

selam kızlar...az kalorili bol enerjik bir hafta sonu dilerim...

bugun benim temizlik günüm...ancak fırsat bulabildim...sabah da regl oldum..şişkinliğim var, ağrım var...

Wing cim güne güzel başlamış..günün diğer kalanı da geçer inş...

akşam fırında tavuk yanında bol salata yiyeceğim...sabah kahvaltıyı geç yaptım...biraz kalori fazlaydı...akşama telafi edicem inş...

Regl dönemi, sıkıntı dönemi :97:
İnş sorunsuz geçirirsin, fazla yorma kendini sakın. :16:

Sabah 4 küçük dilim üzeri kaşarlı ekmek yedim = 350 kalori + meyve suyu = 50 kalori = 400

Arada 2 şekerli bir kahve içtim, 2 adet orta boy portakal yedim = 170

Toplam: 570 cal

1000 kaloriye kadar yolum var.

Selam eski grubum

selam gülden ciğimmm nasılsınnn...

Çok tebrik ederim seni ve takımını canımmm...

İnş. yaza kadar çıtır çıtır hatunlar olursunuzzz...

Bende aynı kilolardayım bir ara çok güsel vermiştim kız kardeşim yanımda işe başlayınca beraber yie yie yine aynı ya dönmeye başladımm o yüzden tak dedi canıma ve bizde kızkardeşimle birlikte p.tesi günü önce 1 haftalık detoks sonrada monti diyetine başlıyoruzzz....

Öpüyorum seni güselimmmm....:
72:

kızlar bugünki menüm

Sabah:
1 bardak süt 77 kalori (saat 12 de içtim kahvaltı yapmaya vakit bulamadım dışarda olduğum için:17:)

Öğle:
zaytinyağlı bamya 1 porsiyon 139 kalori
ızgara tavuk 1 baget 66 kalori
kepek ekmek 1 dilim 55 kalori

Ara:
1 elma 60 kalori

Akşam:
kepek ekmek 3 dilim 165 kalori
beyaz peynir 40gr 100 kalori
siyah zeytin 30gr 62 kalori
çay 2 bardak 10 kalori

Ara:
1 bardak süt (yatarken)

Toplam:: 811 kalori

Akşam kahvaltı tarzı beslendim :1: canım bişi istemedi yine 1000 kalorinin altında ama canım bişi istemio suyuda çok içtim bugün ondan herhalde 3 bardak da yeşil çay içtim:17:

kızlar bugünki menüm

Sabah:
1 bardak süt 77 kalori (saat 12 de içtim kahvaltı yapmaya vakit bulamadım dışarda olduğum için:17:)

Öğle:
zaytinyağlı bamya 1 porsiyon 139 kalori
ızgara tavuk 1 baget 66 kalori
kepek ekmek 1 dilim 55 kalori

Ara:
1 elma 60 kalori

Akşam:
kepek ekmek 3 dilim 165 kalori
beyaz peynir 40gr 100 kalori
siyah zeytin 30gr 62 kalori
çay 2 bardak 10 kalori

Ara:
1 bardak süt (yatarken)

Toplam:: 811 kalori

Akşam kahvaltı tarzı beslendim :1: canım bişi istemedi yine 1000 kalorinin altında ama canım bişi istemio suyuda çok içtim bugün ondan herhalde 3 bardak da yeşil çay içtim:17:

Bence güzel :)
Kalori az filan demeyeceğim çünkü ben de arada dengelemek için 1000'in altında kalori almayı planlıyorum. :61:

arkadaşlar biri bana durumu açıklayabilir mi? eski sayfaları okumak istemedim, tembellik zor zenaat :( ben de yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum. 79dan 68 e 11 kilo vermiştim. ancak geçen haftasonu yaramazlık yaptığım için 1 kiloyu geri aldım. hatta geçtiğimiz hafta boyunca onu veremedim. yani diyete devam etsem de artık vücut durdu, veremiyorum. bana bu konuda destek olabilecek kimse var mı?:5:

arkadaşlar biri bana durumu açıklayabilir mi? eski sayfaları okumak istemedim, tembellik zor zenaat :( ben de yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum. 79dan 68 e 11 kilo vermiştim. ancak geçen haftasonu yaramazlık yaptığım için 1 kiloyu geri aldım. hatta geçtiğimiz hafta boyunca onu veremedim. yani diyete devam etsem de artık vücut durdu, veremiyorum. bana bu konuda destek olabilecek kimse var mı?:5:

Vücut kilo verme karşısında direnebilir.
Hatta 2-3 hafta diyet yapmana rağmen kilo bile veremeyebilirsin.
Diyeti bırakmadan spor da ekleyerek bu sürece devam etmek lazım.
Yine de bir sonuca varamazsan doktora gitmende fayda var.
Kan testi ile herhangi bir sorun olup olmadığına baktırmalısın.

Back