Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çarşamba raporum sabah yarım elma bir saat sonra kahvaltı üç tane küçük kurabiye peynir bir kupa çay
öğlen yine kahvaltı çay çokkk bir dilim tam ekmek
arada yine çay bol limonlu ama çayların hepsi ve az şekerli
akşam biber kızartması çay bir buçuk dilim tam eklem kahvaltılık hepsinden tadımlık yine çay su içmeyi bu gün hepten unuttum bir badak içtim yanlış hatırlamıyorsam
hepinize günaydın arkadaşlar
luboş naptın sen sabah kurabiye hemde 3 tane akşam biber kızartmasıklava:
bu seferde ben oklava sallıyım dedimkaydirigubbakcemile3
enteresan bir yöntem uyguluyorsun hozlemkGünaydınlar 8. takımın cici bayanları :))
Dünün raporu Çarşamba Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, öğle haşlanmış sebze, akşam salata, aralarda 1 bardak portakal suyu 1 fincan yeşil çay, 5-6 fincan limonlu sıcak su 4-5 tane fındık, 3 tane ceviz, 2 tane kuru incir.
kordinatörlüğü sana devredecem azad :roflol:kaydirigubbakcemile5
afferin işte böyle benimde dikkatimi çekti oda :1rolleyes:
enteresan bir yöntem uyguluyorsun hozlemk
çok merak ediyorum sonucunu heee CADIARZU
kahvaltımı yazayım
kalkar kalkmaz
ılık su bı büyük bardak
1 çay şekersız 1 haşlanmış yumurta 1 kıbrıt kutusu peynır 4 zeytın
öğlen çarşıda olcam ama bı cafeye otursak bıle akdenız salata yada tavuklu salata yıyecem
özlem hadi hayırlısı bakalım umarım güzel olura.s.
azra sende süper gidiyon böyle devam et çok sürmez çift haneleri görmen
azad salla canım salla
ama bende sana sallarım
aha bunlar bilmiyor geçiyolar
peynirli patatesli nedir?
pideleri hüpletiyon demi sen bu ara dalgındım pek yazamadım ama görmedim de değil:))
Yahu neredesiniz arkadaşlar ?? neden kimse yazmıyor ?
Lilly ordamısın az önce 1 büyük yaş pasta yedim tek başıma nabercokacimcoooknaniknaniklaelaelaelaelae Ses vermezsen böyle olurkaydirigubbakcemile3
Şaka şaka az evvel bir kaç kuru üzüm attım ağzıma :))
lili için rahat olsun ölmek var dönmek yok asla kacmıyacagız sen devam et a.s.a.s.biz bu kızları bu sıkmayla ya zayıflatacaz yada kaçıracaz husel :roflol:
başka yolu yok gibi gözüküyo :roflol:
özlem hadi hayırlısı bakalım umarım güzel olura.s.
azra sende süper gidiyon böyle devam et çok sürmez çift haneleri görmen
azad salla canım salla
ama bende sana sallarım
aha bunlar bilmiyor geçiyolar
peynirli patatesli nedir?
pideleri hüpletiyon demi sen bu ara dalgındım pek yazamadım ama görmedim de değil:))
Yahu neredesiniz arkadaşlar ?? neden kimse yazmıyor ?
Lilly ordamısın az önce 1 büyük yaş pasta yedim tek başıma nabercokacimcoooknaniknaniklaelaelaelaelae Ses vermezsen böyle olurkaydirigubbakcemile3
Heytttttttt ben geldim kaçılın kenara...kız hergün sabah lavman mı yapıyonnnnnn.?