Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın kızlar bitti artık bayram tatili biz devam edelim artılarımızla eksilerimzle evet kk nın yeni halini bir çok kimse beğenmiyor ama kazen mecburi diye bağırıyor alışacağız kk nın yeni halini bahane edip de yazmamazlık yapmayın emi
1lt suya 1elma ıhlamur ve ayva kabuğu kaynayacak sonra içine zerdeçal kabuk tarçın karabiber karanfil ve bi kaşık yeşil çay mate günde içilecek iştah kesmek için
Selam kıslar. Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Sabah beri internet yoktu şimdi geldi. Ne olmuş siteye yine değişmiş. Geçmişi okuyup gelcem umarım hepiniz iyisinizdir...
2 gün önce +700 gr daydım şimdi kaç bilmiyorum o yemeye iyi bile diyorum şekerpareleri badem şekerleri cipsler öyle şımardımki bu bayram haftası.. yarın başlıyorum dikkat etmeye inş.
slm kızlar:126: bugün inş. başlıyorum dikkat etmeye sabah 2 şer dilimden yapılmış 2 minik tost ve 5 tane biskrem yedim:131: öğlen ve akşam mercimek çorbası ve yoğurt meyve yemeyi planlıyorum sadece