• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende 2009 haziran annesiyim dogumdan 3 sonra 15 kg verdim sonrasında da 5 kg verdim toplamda 20 kg verdim bende
55 olmak istiyorum bende inş. hedefimize ulaşırız bunun için takımdan uzak kalmamak bol paylaşımda bulunmak gerekiyor motivasyon çok önemli

sende süper vermişsin katılıyorum ben önceden uzaktan takip ediyordum ama hayatımda bir renk olması içinde buraya katılmasya kara verdim şuanda kaç kilosun
bende 2009 haziran annesiyim dogumdan 3 sonra 15 kg verdim sonrasında da 5 kg verdim toplamda 20 kg verdim bende
55 olmak istiyorum bende inş. hedefimize ulaşırız bunun için takımdan uzak kalmamak bol paylaşımda bulunmak gerekiyor motivasyon çok önemli

mrb kızlar bugün evden 8:30 da çıktım çıkış o çıkış önce günüm vardı sonra banka işlerim sonra koşu bandı sordum tam alıyordum netten araştrım da bir dedim
öğretmne hediye aldım
yarında işim var ama ondan sonra full burdayım
yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş
şuan ki sitenn hali çok ii
ama ayşe den başka neden kimse yazmıyor onu anlamış değilm
birde bzm kaderrr kod adlı uğurlucuk vardı ne oldu ona

ben1.63 boy 65.5 kiloyum çalışıyorum bir kızım var 2009 ekim ayında doğum yaptım
mart itibari ile diyet yaparak 20 kilo verdim şu an 65.5 um hamile kalmadan önce 62.5 tum ama ben 56 olmak istiyorum

demek 20 kilo verdin süper yaa
peki nasıl diet spor mu
yada başka şekilde mi

Güldencim hani sormuşsun ya neden kimseler yazmıyor diye..bayramdan çıktık canım ve sanırım yanlız değilim:78: ben de bayramda neler neler yedim offff....
+2000gr falan olmuştum ama neyseki o 2000gr bu sabah itibarıyle +200gr düştü ve yazmaya devam..:34:
yoksa valla asu gibi bende utançtan okuyup okuyup çıktım 2 kelime yazamadım..
cumaya kadar eksiye düşmeliyim bir de perşembe günü şu aldığım kavitasyon seansına gideceğim onun içinde biraz kilo vermiş olmak gerekiyormuş kasmam lazım yani umarım sonuç alırım..
bugün de yine netten aldığım fırsat lazer randevüm vardı malı mülkü açtık valla utana sıkıla :77:üst bacak,kolaltı ve genital bölgeyi aldırdım umarım hepsi yok olur adı üstünde istenmeyen tüy işte ne çıkarsın :90:

koşu bandı alacakmışsın sanırım güldencim benimkinin markası dynamic100 12 programlı,body fat falan var(gerçi hiç kullanmıyorum) yanında şu mekik aleti hediyesiyle geçen sene 700tl almıştık.. ben geçen yıl çok faydasını gördüm(ilk günlerin hevesimidir nedir?) şimdi fırsat bulamıyorum yada bulmak istemiyorum sanırım bi tembellik var üzerimde yaz dönüşünden beri rutin diyet+spor olayını bir tutturamadım gitti..

Banucum hoşgeldin takımıza umarım güzel paylaşımlar ve kilo vermeler olur hepimiz için..

çokocum sana da geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Back