• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mrb kılzar utancımdan siteye dahi giremiodum acayip kilo aldım bi bana dur desin demiycem çünki hakaret modunu doldurmuş bulunmaktayım yeterince rencide edildim
cumaya kadar nekadarı gider hiç bilmioruymn

hepimiz öyleyiz asucum
tmm bitti artık toplanma vakti geldi
kredileirmzi doldurduk hmde fazlasıyla:78::78:

Güldencim hani sormuşsun ya neden kimseler yazmıyor diye..bayramdan çıktık canım ve sanırım yanlız değilim:78: ben de bayramda neler neler yedim offff....
+2000gr falan olmuştum ama neyseki o 2000gr bu sabah itibarıyle +200gr düştü ve yazmaya devam..:34:
yoksa valla asu gibi bende utançtan okuyup okuyup çıktım 2 kelime yazamadım..
cumaya kadar eksiye düşmeliyim bir de perşembe günü şu aldığım kavitasyon seansına gideceğim onun içinde biraz kilo vermiş olmak gerekiyormuş kasmam lazım yani umarım sonuç alırım..
bugün de yine netten aldığım fırsat lazer randevüm vardı malı mülkü açtık valla utana sıkıla :77:üst bacak,kolaltı ve genital bölgeyi aldırdım umarım hepsi yok olur adı üstünde istenmeyen tüy işte ne çıkarsın :90:

koşu bandı alacakmışsın sanırım güldencim benimkinin markası dynamic100 12 programlı,body fat falan var(gerçi hiç kullanmıyorum) yanında şu mekik aleti hediyesiyle geçen sene 700tl almıştık.. ben geçen yıl çok faydasını gördüm(ilk günlerin hevesimidir nedir?) şimdi fırsat bulamıyorum yada bulmak istemiyorum sanırım bi tembellik var üzerimde yaz dönüşünden beri rutin diyet+spor olayını bir tutturamadım gitti..

Banucum hoşgeldin takımıza umarım güzel paylaşımlar ve kilo vermeler olur hepimiz için..

çokocum sana da geçmiş olsun..

deryacım dediğim gibi bnde alanlardanım maalesef
toparlanacağız arrtık
zaten şu koşu bnadını alim bir 1 ay kullanacam faydasını gördüm gördüm görmedim
bitti bnm için diet miet işi
bu arada bnde genital bölge yaptrrmak istiyorum yaa
ama hm utanıyorum hm fiyat araştrıyorm

Cicek2.jpg

başta tüm öğretmenlerimizin ve takımımızın öğretmeni çokocuğumunda öğretmenler gününü kutlarım:71:
ALLAH başımızdan eksik etmesin sizleri

asucum yok öyle bayramda hepimiz aldık bende 1 kg almışım birlikte vereceğiz eger girmez yediklerini yazmazsan inan almaya devam edersin böyle oluyor çünkü
hadi kızlar kendimize gelelim 23 aralık evlilik yıldönümümüz o zamana kadar 58 olacağım hedef koydum kendime

Bu arada kimse bişiy demedi yada ben kaçırdım site neden böle olmuş. Imza topluyakta değiştirsinler geri eski haline.
Haa birde smile ekleyemiyorum ben neden acep...

gayecim mecburi değişiklik oldu
diğerinde güvenlik açığı veriyormuş sürekli saldırı alıyormuş site
alışacağız artık zmnla
eskiye dönüş yok

Back