• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar akşam koçişim geldi.bölük k. izinde onun yerine vekalet ettiği için 1 hafta akşamları eve gelecek:24::81:
wingcim az yağlı sote yap cnm tavuk özellikle baharatlı sarımsaklı satesi süper oluyo minicik minicik minicik doğrarsan hele tadından yenmez.:39:

günaydın kızlar bugün pc yi kardeşim iş yerine götrcek olmaıyacağım yani
sabah sancıylka uyandım reg oldum sonunda şükür
ve wing süper avatar hareketsizde sevrm bn onu
sen izlemişmiydin filmlerini

Sonunda regl problemi çözülmüş, senin adına çok sevindim :)

Ben filmlerini izlemedim ama merak ediyorum. Ben gündemi biraz geriden takip ediyorum :90:

günaydın kızlar akşam koçişim geldi.bölük k. izinde onun yerine vekalet ettiği için 1 hafta akşamları eve gelecek:24::81:
wingcim az yağlı sote yap cnm tavuk özellikle baharatlı sarımsaklı satesi süper oluyo minicik minicik minicik doğrarsan hele tadından yenmez.:39:
Sote yaparken yağ koymuyoruz değil mi Ceylincim? :26:

Benim de kendime gelmem lazım :89:

Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85:

Günaydın kızlar :)

Benim canım bu aralar hiç diyet yapmak istemiyor. Rehavetin etkisiyle yemenin ölçüsünü kaçırdım biraz :26: Hele şunu kısıtla, bunu kısıtla diyet hiç yapamam gibime geliyor :2: O yüzden kalori kısıtlaması yapıyorum şu an için. Günde 1000- 1200 kalori alıcam, istediğimi yicem :90:

günaydın kızlar
wingcim çoz az yağ koy canım
azracım süper olur koşu bandı al vallaha
alacam walla taktım kafaya:kkk:
günaydın kızlarrrr
gülden benim gibi yapma ama biblo niyetine bi köşede duruyo arada bi tozunu alıyorum
var ve kullnamıyorsun öldürürüm kız seni elindeki nimetin değerini bil :4:
bid gülden sen bi ara bi yerde spora yazılmıştın oranın ismi neydi ankarada 1 ay kalırsam bende yazılıcam bi yere araştırıyorumda

Günaydın kızlar :)

Benim canım bu aralar hiç diyet yapmak istemiyor. Rehavetin etkisiyle yemenin ölçüsünü kaçırdım biraz :26: Hele şunu kısıtla, bunu kısıtla diyet hiç yapamam gibime geliyor :2: O yüzden kalori kısıtlaması yapıyorum şu an için. Günde 1000- 1200 kalori alıcam, istediğimi yicem :90:
wing bak ne güzel verip kutluyorsun kilolarından lütfen dikkat et:15:iradeli ol
bi başladımı devamı geliyor:18:

eski bir 8.grup üyesi olarak hepinize günaydınlar.....ve iyi bayramlar diliyorum....
:53: dağçlileği ne yapıyrosun bak bn halen burdayım :33: gideceiğim de yok
sen ne yaptın seni mezun etmiştik sabitmiisin halen koruyabildinmi kilonu:46:
Aramıza tekrar hoşgeldin :71:
eski mezunlarmızdan:32:
nightcım aman gevşeme çok güzel gidiodun dahada muhteşem görüneceğin günleri hayal et canım
kızlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım bayramınız mübarek olsun a.s.

saol canımcıım .çok yeme etcik taaammı:24::23:

bid gülden sen bi ara bi yerde spora yazılmıştın oranın ismi neydi ankarada 1 ay kalırsam bende yazılıcam bi yere araştırıyorumda

b-fit cnm gittiğim yer tavsiye ederim
b-fit - Ana Sayfa

30 dak ama bittiğinde resmn sıksalar suyun çıkar 3 tur diyorlar amaaan bu da ne diyorsun basit gibi duruyor ama öyle değil

Back