Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben et diyetine daha fazla devam edemicem Günde nerdeyse 2 kilo tavuk eti yiyiyorum. Artık gına geldi Buraya kadarmış.

Yapılan süre: 3 gün
Verilen kilo:2.7

Bu sabah tartıda yine az çıktım ama bütün gün diyete devm etmeyeceğim için bu farkı saymıyorum. 1 hafta ve 2 hafta sonra da verdiğim kiloları alıp almayacağımı göreceğiz. Her hafta durumu bildiririm :80:

ama şimdi ben sizi boşol deyi boşadım ya hülle yapmak lazım gelir.
ben hemen bi başkasıynan evlenip boşanıp geliyom hülle mi yapıp tekrardan sisnen evlemnmeyi kabul ediyim.

:81::81:
tavuğu çok çok severim
ama hergün haşlama yiyebilirmiyim bilmiyorum

slm kızlar
bu sabah corn flakesle başladım güne arada bir mandalina ve şimdi brokoli haşladım 1 dilim çok tahıllı ekmekle onu yemeyi düşünüyorum akşamda sanırsam hamsi buğulama,salata
ve şimdi oğluş izin verirse 1 saat koşu bandında yürüyeceğim..
haftasonu aldığım kilo nihayet gitti şimdi cumaya kadar ne kadar eksilirim bilmiyorum ama bayram hedefi şimdilik çok uzak :78:

slm kızlar bugün hastaneye gittik oğlumun rengi bembeyaz olmuştu bi kan sayımı yaptırıyım dedim
ve sonuç enaz 59 olması gerekirken 20 çıktı değerin çok çok altında ilaç filan yazdılar
kırmızı eti ve pekmezi bok tüketsin dedi doktor tecrübeli anneler bi öneriniz varsa dyiverin sizde

anammmmmmmm haşlıyorr buldugu yerde tuttuğu yerde haşlıyor DDDD

özelliklenn tenhada yakalamaya gayret gösteriyorr. maşalah maşalahhh DDD

kızlar misafrlkteyim
asuşum çok geçmiş olsun oğluşuna üüzlme bol bol pekmez yedirmeye bak
dalak yedir diyecem ama çocuklar zo yer o da kan yapar bol bol
kız gayee o resim ney gebertrm seni
uğurlucuk hep bni güldürüon
ama bu tabbii seni haşlamayacağım anlamına gelmioo
daha çok katılım bekliom senden
derya süper gidiosuun bozmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…