Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burdayım güldencim..(CIA ajanı gibisin valla :))
şimdi oğluşla dışarı çıkıcaz inşallah pusette otururda 1 saat yürürüm..zaten dün gece siftah yaptım koşu bandına çıktım ama sadece 45dk oğluş uyandı ve in diye tutturdu..
ama bugün çok pis paşladım diyete çünküüüüü 1 haftadır misafirim bitmedi ve sonuç evde doğru dürüst yemek pişmediği için hep pasta börek hemen kilo aldım acilen vermem lazım bakalım cumaya kadar kaç olucam? bu hafta verirsem kavitasyonada randevü alcam onda da diyet ve spor yaparken gitmek gerekiyormuş ki yağlar vücuttan atılsın..
şimdi yürüyüp gelelim yazarım yine..
d.günü çocuğuna öpücüklerrrrr benden...

Son düzenleme:

eferim kız
hiç bn senii bu kadar istekli görmemeiştim hadi bakalım:92::81::81::81:
bende bi çay içiyim bariii. isteyenler barnak kaldırsın

bnde içeirm:80::80:

Et diyeti yapıyorum. İlk 2 günde 2.1 kg gitti. Büyük ihtimalle hepsi suydu. 5 günlük süreçte hep sudan gideceği ve biraz da yağ atılacağı söyleniyor zaten. Bugün -600 gr daha gitti. Çok mutluyum

Canım tatlı çekmiyor, karnım da tok ama vücuttaki karbonhiddrat seviyesi azalınca mutluluk hissi de azalıyor demişlerdi doğruymuş. Olsun yine de sabredicem. Son 2 günüm. Ya olacak ya olacak :90:

ben geldımmm azracımmm doğumm gunun kutlu olsunnn canımmm arkadaşimm benımm gülen yuzunn hiç solmasınnn hep mutlu ol tatlımm :79:
saol ablam çok teşekkür ederim
Azraaa, doğum günün kutlu olsun canım. Nice nice yıllara inşallah
wingcim canım bnm teş. ederim
süpersin
seni yakın zamanda mezun ederiz:81:

evet azracım kocacım evde
doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu sağlıklı yıllara...
saol canısı teşekkürler
ilahi gayemm kııııı sen ne hoş kızsın gül gül öldüm
hepimizi boşadın ayyy :76:
karısız kalda gör gününü :86:

seni elime geçirmeyim kader kod adlı uğurlucuk
nerdesin bakem sen
100 kilo olmuşmuşmuş da
sen buraya uğrama 1000 de olursun:2::2::2:

gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın ablam nasılsın
menü bıraktınmı

günaydın kardeş takımcım,az kalorili,bol hareketli güzel bi gün olsun hepiniz için
kardeş takımımın dünya güzeli çook öptüm biz ii sen nasılsın
arkadaşlar kardeşler bende zayıflama takımınıza girmek istiyorum şartlarınız neler mahsuru yoksa bende zayıflamak istiyorum hepinizi öpüyorum

hoşgeldiniz
kendinizi tanıtın önce
ismnz nedir kaç kilosunz kaç olmak istiyorsunz

ablam hayırdır
kız mı everiyon oğlanmı diyecem ama arkada çocuk kalmadı onu biliyorum
ii çarşılar ii gezmeler

Son düzenleme:
günaydın kardeş takımcım,az kalorili,bol hareketli güzel bi gün olsun hepiniz için

güüüüüüüüüüünaydıııııııııııın
gayee gel de evlenek hadi tekrRDAN

günaydın kıslar. geçmişi okuyup döneceğim.

gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrr

Günaydınlarrr :92::81: Herkese bol bol kiloların gideceği bir gün diliyorum

Çok devamsızlık yapıyorsun :90: Bir an önce gel ve kaldığın yerden devam et. Benim bir ayağım hep burada. Yazdıkça, paylaştıkça motive oluyorum :)

arkadaşlar kardeşler bende zayıflama takımınıza girmek istiyorum şartlarınız neler mahsuru yoksa bende zayıflamak istiyorum hepinizi öpüyorum

Aramıza hoşgeldin İlk geldiğim gün ben de böyle bir mesajla şartları sormuştum :90: Canım önce kendini tanıt, şimdiki kilonu ve hedef kilonu söyle. 1-2 hafta kadar deneme süren olacak sonra da asil kadroya gireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…