• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tünaydınnnn...
gece sabaha kadar oğluşla uğraştım sürekli çıkardı sabahı sabah ettik ama neyseki şimdi iyi akşam balık yapmıştım sanırım o dokundu..her yer battı offf her yer balık kokuyor o kadar temizledim hala koku var yaa...

Kızlar şehirfırsatında limango indirim çeki var 3tl ya 30tllik limango indirimi satın alıyorsun çok da güzel ürünler oluyor hatta dün akşam bi saat aldım ordan resmini eklerim çok kararsız kaldım ama kampanyanın bitmesine 1 saat kalmıştı aldım hem de 10 taksitle 39 tl ya..(100tl dan düşmüş)
takip edin güzel indirimler oluyor..

günaydın kıslar hastaneden geldim
umarım hepiniz iyisinizdir.
kıslar bi konu hakkında ciddi anlamda fikirlerini almak istiyorum.
şimdi biz biliyosunuz kiradayız ve eşimle ikimizin maaşlartıda yüksek değil. yani anca geçiniyoz.
babam devlet memuru ve ona lojman çıktı. babam beraber gidelim 5 sene otur o zaman zarfındada kredi ile iyi kötü ufak tefek bi ev al kiraya vereceğin parayla diyor.
ben 500 kira veriyom lojman 130 tl.
ama ev yapısız iyi değil ama idare edilir mi adam akıllı bi elden geçerse dediğim gibi idare edilir sadece.
1)daha gencim evden yana yüzüm hiç gülmeedi boşver adam gibi bi ev buluyum oturayım diyom
2)dişimi biraz sıkayım anıl iyice büyümeden bişiyler sahibi olalım diyorum çünkü ne yaparsak kendimiz yaparız destek olacak kimsemiz yok.
siz olsanız ne yapardınız...

slm kızlar bugün hastaneye gittik oğlumun rengi bembeyaz olmuştu bi kan sayımı yaptırıyım dedim
ve sonuç enaz 59 olması gerekirken 20 çıktı değerin çok çok altında ilaç filan yazdılar
kırmızı eti ve pekmezi bok tüketsin dedi doktor tecrübeli anneler bi öneriniz varsa dyiverin sizde
canım çook geçmiş olsun. ben yıllarca kansızlıkla savaştım. ilk tedaviye başladığımda doktorlar aile faciasımı geçirdin bu ne hal deyip beni hocalarla incelemeye alıp akdeniz anemisi olabilir çok vahimsin demişlerdi(hatta bir haftalık incelemeden sonra akdeniz anemisi ise 20 yaşını göremezsin demişti) ama demir eksikliği kansızlık çıktı. boool bol pekmez yeşillik dalak kırmızı et yedir.
araştırıp dönecem sana bu konuyu. ilaçlarını asla ihmal etme. önemsenmesede kansızlık ciddi bi durum. bide için rahat etsin diye kansızlık demir eksikliğinden mi değilmi diye de araştır.
bağsuru mayasırı varmı kontrol et.
çünkü benim tedavim bitiyor aradan zaman geçinde sil baştan başlıyordu.
doktor vicutta kaçak var demişti mayasır bağsur olabilirsin demişti.
çoook geçmiş olsun paşamıza...
Tünaydınnnn...
gece sabaha kadar oğluşla uğraştım sürekli çıkardı sabahı sabah ettik ama neyseki şimdi iyi akşam balık yapmıştım sanırım o dokundu..her yer battı offf her yer balık kokuyor o kadar temizledim hala koku var yaa...

Kızlar şehirfırsatında limango indirim çeki var 3tl ya 30tllik limango indirimi satın alıyorsun çok da güzel ürünler oluyor hatta dün akşam bi saat aldım ordan resmini eklerim çok kararsız kaldım ama kampanyanın bitmesine 1 saat kalmıştı aldım hem de 10 taksitle 39 tl ya..(100tl dan düşmüş)

bende takip ediyom orayı canım...

Tünaydınnnn...

cnm geçmiş olsun oğluşuna
günaydın kıslar hastaneden geldim
umarım hepiniz iyisinizdir.
kıslar bi konu hakkında ciddi anlamda fikirlerini almak istiyorum.
şimdi biz biliyosunuz kiradayız ve eşimle ikimizin maaşlartıda yüksek değil. yani anca geçiniyoz.
babam devlet memuru ve ona lojman çıktı. babam beraber gidelim 5 sene otur o zaman zarfındada kredi ile iyi kötü ufak tefek bi ev al kiraya vereceğin parayla diyor.
ben 500 kira veriyom lojman 130 tl.
ama ev yapısız iyi değil ama idare edilir mi adam akıllı bi elden geçerse dediğim gibi idare edilir sadece.
1)daha gencim evden yana yüzüm hiç gülmeedi boşver adam gibi bi ev buluyum oturayım diyom
2)dişimi biraz sıkayım anıl iyice büyümeden bişiyler sahibi olalım diyorum çünkü ne yaparsak kendimiz yaparız destek olacak kimsemiz yok.
siz olsanız ne yapardınız...

gayecim tabii sen ve eşin bilir ama
büyüklerimzn güzel bir sözü vardır
cefa çekmeyen sefa sürmez
evt öncesi biraz sıkıntılı duruyor ama emin ol çocuk büyüdükçe masrafı felaket artıyor hele okula başlasa ozmn gör masrafı
onun için şimdi ne yaparsan yap birikim yap
yine de siz bilirsinz tabii
bnce ve bizce kojmana git diyoruz

tatlım haftanın 5 günü uygulanıyo ve 2 gün ara veriliyo 5 günün her gününde tek tip besleniyorsun 1. gün patates günü o gün sadece patates yiyorsun 2. gün sebze günü ve sabah tabağında hangi sebzeler varsa aksama kadar o sebzeleri yiyorsun 3. gün et günü yine aynı kural gecerli sabah hangileri ile baslarsan onlarla devam 4. gün meyve günü muz haric hangi meyve ile baslarsan aksamı o sekilde kapatıyorsun 5. gün yumurta günü biz bu güne yoğurt ve sütte ekledik(lihyt) bu sekilde diyetin özeti ...
zaten formdada mevcut incilidenizin eklediği bi diyet 5 günde 5 kilo diyeti diye gecio ben veriyorum umarım sizlerde verebilirsiniz..

kızlar bu 4.takımdan meyvenull arkadaşmzn 5 günlük diyeti
bayramdan sonra yapacam
1 haftada 6 kilo vermiş bu arkadaşmz

Back