• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aman allahım sen naptın öyle kuzum oyyy oyyoyyyy
evet 2 tanesiniz o da azrasıla nickli
kilo işinde sen daha ilerisin:((
kız daha genceciksin anam o kilolar ne öyle artık kaçsanda bırakmam yakanı:oklava:
bu arada ilk sorum şu
hep kilolumuydun?
sonradanmı aldın?
doktora gittinmi?
belirli bir sebebi varmı kiloların?

slm önece salı raporumu vereyim
sabah yarım elma
öğlen avuç içi kadar ekmek içine domatez peynir koydum yedim bir kupada çay
arada bir tane bisküvi
akşam bir dilim tam ekmek zeytin peynir ve biber kızartması bir lokma ekmeğede çilotata sürüp göz hakkı yedim+çay bilmiyorum kaç bardak içtiğimi suyun sayısınıda bilmiyorum ama az içtim malesef

ablacım ya
büyük mutfak önemli benimki büyük ama dahada büyürmü diye düşünmüyor değilim
kadının ömrü mutfakta geçiyor .köşe takımını alırken bende çok özenerekalmıştım evimi alırken ilk önce mutfağına bakmıştım allah herkeze gönlüne göre versin allah
amin inşallah durucum mutfağım küçük değil ama gercekten mutfak ne kadar büyük olursa okadar kullanışlı oluyor mevlam hepimizin gönlünün muradını nasip etsin cnm
Arkadaşlar şu sıra sıkı diyetteyim diyet bittikten sonra bir müddet sadece çorba içmeyi düşünüyorum midem yemeğe alışsın diye bu süre bittikten sonra karbonhidrat diyetini uygulayacam oda 2 hafta sürüyor.
allah muaffak etsin cnm inşallah sabrının karşılığını fazlasıyla alırsın
evet canım bende öyle düşünüyorum o yüzden ısrar edemiyorum..birde problem boğazda olunca yutkunmada zorluk çekiyor sanırım
allahım tez vakitte geçmişlerden eylesin canım bennim ya
yok ozlemim ben bu işi kıvıramam lavman seti almadım o yüzden yapamıyorum onuda yapmazsan biişe yaramaz diyolar ben yinede sebze sularını içiyorum yanlız çok acıkıyorum acıktıkca dereotu yiyorum yakında meelicem

seninki nasıl gidiyor
:)))))) kız sen bir haftada melersen otoburlae veceteryanlar ne edecek:)))))
Selam şekerler..şimdi dişçiden geldim..az daha gitmesem ağzımda diş kalmayacakmış..hangi dişe elini atsa kanal tedavisi gerkiyor..1 aydır onla uğraşıyorum bir tane de çektirdim..4 saat oldu ağzım hala uyuşuk neden bu kadar uzun sürdü yavv?
geçmiş olsun cnm
merhaba 8.takımın çıtırlarıa.s.
bn aranızda yenıyım ve ınşallah kalıcıda olcam:1hug:
çok ıstıyoruum
kendimden de bahsedeyim adım gülden
23 yaşındayım 4 yaşında kızım var
hamilelikten sonra aşırı klıo aldım
100 ün altını hiiç göremedım maalesef:delphin:
ve çok bunalımlı günler geçirdimsenağlama
ama şimdi rahatım mutluyum:teytey:
sizin gibi güzel insanların desteğiylede inşallah istedığım kıloya düşeceğeım:dance:
şımdı boyum 1.78 kılom 119 şuan:utangac:
ama bundan 1 ay önce 123 dümdelikafadulden
yanı çoook vermem lazım çoookkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnm mevlam istediğin kg ya sağlıklı birşekilde gelmeyi nasip etsin cnm
ben lubabe luboş derler kısaca ismim asuman 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim 95 kg dan 73 düştüm laf aramızda bu 8. takım adamı eritiyor arkadaşım başındayken uyarayım nazi kampı gibi kaptanlarımız :)))) şaka tabiki 8. takımda çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar var hoş geldin cnm aramıza
a.s.a.s.

Son düzenleme:
luboş kıs aklıma gelmişken ablan nasılmış
konuşimuyonmu hala

huselim konuşuyorum ama sesini nedense hiç beyenmiyorum bir şey yok sana öyle geliyor diyo ama inanmıyorum nedense aklım hep onda cnm ya mevlam güldürsün inşallah yüzünü bundan sonra cnm o mutsuzken mutlu olamıyorum görene kadarda içim hiç rahat olmucak ah şu uzaklık olmasaydıııııı:1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

gitmek istemiyordu neden gitti anlamadım mevlam ağzını dilini bağlamış demekki annam o akşam ablan hiç konuşmadı kızım gitme diyemezdim gitmicem deseydi ozaman kimse alamazdı diyor ama o konuşmayınca bana laf söylemek yakışmaz dedi anlıcan ablamın suskunluğu hepimizin ağzını dilini bağlıyor cnm

huselim konuşuyorum ama sesini nedense hiç beyenmiyorum bir şey yok sana öyle geliyor diyo ama inanmıyorum nedense aklım hep onda cnm ya mevlam güldürsün inşallah yüzünü bundan sonra cnm o mutsuzken mutlu olamıyorum görene kadarda içim hiç rahat olmucak ah şu uzaklık olmasaydıııııı:1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bence de haklısın şeker..
bişeylerin düzelmesi için gereken zaman geçmemişti çünkü..
çok erken döndü..
ve bir insan 7 sinde nasılsa 70 inde de aynıdır..ben o adamın düzeleceğini sanmıyorum..
allah ablana ve ablan gibi zorda olanlara yardımını esirgemesin şeker

hoş geldin canımmm Şeniz

devam ediyomusun hala nasılsın verdinmi biraz :sm_confused:

hoşbulduk lilly abla kilo verme işim iyi değil pek 68 deyim girer girmez ilk işim akrep e bakmak oldu hatun 60 kilo olmuş valla tebrikler akrepcim...

günlerdir boyun agrısı cekiyorum iş çok kötü ya ağlamak istiyorum... sizde ne var ne yok ? sizin durumlar iyi sanırım...

bence de haklısın şeker..
bişeylerin düzelmesi için gereken zaman geçmemişti çünkü..
çok erken döndü..
ve bir insan 7 sinde nasılsa 70 inde de aynıdır..ben o adamın düzeleceğini sanmıyorum..
allah ablana ve ablan gibi zorda olanlara yardımını esirgemesin şeker

ecmain inşallah cnm mevlam sabırlı kullarını utlu etsin inşallah ben dini bilgi ve yaşantı olarak ablamdan daha bi yaşamaya calışan biriyimdir dinen incelerim herşeyi ama sabır yönünde ablamın sabrettiklerine sabredemezdim heralde allahım yardımcısı olsun her nerede varsa:Saruboceq::Saruboceq:

hoş geldin canımmm Şeniz

devam ediyomusun hala nasılsın verdinmi biraz :sm_confused:

hoşbulduk lilly abla kilo verme işim iyi değil pek 68 deyim girer girmez ilk işim akrep e bakmak oldu hatun 60 kilo olmuş valla tebrikler akrepcim...

günlerdir boyun agrısı cekiyorum iş çok kötü ya ağlamak istiyorum... sizde ne var ne yok ? sizin durumlar iyi sanırım...

geçmiş olsun cnm allah şifa versin

[

teşekkür ederim şeker

Back