Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın 8 .takımın güzel hatunları

mevlüt kandiliniz mübarek olsun

hasta miniklerin iyleştiklerine çok sevindim, ama benim kuzum çok grip oldu yavrum benim hafta sonu doğru dürüst hiçbirşey yediremedim

bu arada ehliyet sınavında diresiyonuda verdim bitti, cuma günü alıyorum ehliyetimi

kızlar bende karbonhidrat diyetindeyim, görmüşsünüzdür diyet yöntemleri bölümünde puan toplayarak yapılıyor bu sabahtan başladım bismillah

günaydınnn

işte size enson diyet çılgınlığı
cesareti olan yapsın kio vermek garantiii

Mide Bulandıran Zayıflama Sırrı

7 Günde 3,5 Kilo Zayıflayın

Divanın mide bırakmayan formülü
Hollywood kadınları, eski yöntemlere dönüş yapıyor şimdi yeniden. İtalyan gazeteci Alfonso Signorini'nin ülkemizde Çok Gururlu Çok Kırılgan adıyla yayınlanan ve efsane diva Maria Callas'ın yaşamını anlatan romanında küçüklüğünden beri fazla kilolarıyla başı dertte olan operacının yaptığı diyet yeniden gündemde.

tenya yumurtası yutmak.
Callas her ne kadar zor olsa da ikinci yolu seçiyor. Ve 3 ay boyunca bedeninde yaşayacak olan tenya yumurtalarını şampanyayla birlikte yutuyor. Sonuçta Callas, 1 ayda 16 kilo kaybedip yepyeni bir forma kavuşuyor.

Yeniden trend mi oldu?
Tenya yumurtası yutarak zayıf kalmayı başaran ünlüler, bu sayede her şeyi istedikleri kadar yiyebiliyor. Sırları ürkütücü, hatta dehşete düşürücü. Ama güzel olmak uğruna yapılmayacak şey yok şu dünyada belli ki! Ve bu gelenek daha böyle de gidecek gibi görünüyor.kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
biraz rahasızım bugün halsizlik var bide mide bulantısı epeydir sürüyor bugün doktora gideceğim boğazıma biraz ağrıyor
görüneyim bakalım geçmişe bakamdıma canlarım ama son sayfan anladığım kadar tenya yumurtası söz konusu valla arkadaşlar zayıflama uğruna şu an herşey yutabilirim solucanları bile yani tabi yumurta olunca çokda iğrenç olmaz herhalde!?
neyse şimdilik bana müsade akşama görüşürüz

Tartıya Aldanmayın!

7 Günde 3,5 Kilo Zayıflayın

Sadece taze meyve sebze suyu içerek 7 günde 3,5 kilo zayıflayabilirsiniz. .. Devamı>>

Tatil sonrası sakın paniğe kapılmayın. Aşağıdaki ihtimallere bir göz atın, belki de iki gün sonra fazla kilo kendiliğinden gidebilir . Tartıda gördüğünüz ilk rakama hemen aldanıp moralinizi bozmayın. Çünkü gördüğünüz fazlalık gerçek kilo olmayabilir. Aşağıdaki ihtimallere bir göz atın belki de iki gün sonra tüm fazla kilo kendiliğinden gidebilir.

Uzun yolculuklarda hareketsiz kalınca vücutta şişlikler meydana gelebilir.
Günlük rutin yaşamın dışına çıkmak bağırsak düzeninizi etkilemiş olabilir, kabızlık sorunu nedeniyle kilo fazla görünür.
Bir gün önce tuzlu bir sos veya yemek yediyseniz ertesi gün ödem oluşabilir.
Az su içtiyseniz vücudunuz su tutmuş olabilir biraz daha fazla su içerek bu durumdan kurtulabilirsiniz.
Alkollü içecekler vücutta ödeme sebep olur birkaç gün içinde bu durum düzelir.
Kadınlar için mensturasyon (âdet) döneminin yaklaşmış olması kiloda 1 -1. 5 kg artış yaratabilir.
Yukarıdaki ihtimalleri göz önünde bulundurup daha fazla su içip, bağırsaklarınızın düzene girmesini, âdet döneminizin geçmesini bekleyerek sabırlı olun.

Vücutta 1 kg yağlanma olması için fazladan 7 bin kalori almak gerekir. Sadece ufak tefek sapmalar hemen yağlandığınız anlamına gelmez.

1 gr yağ 9 kalori
1 gr protein 4 kalori
1 gr karbonhidrat 4 kalori
1 gr alkol 7 kalori enerji verir.

kızlar bizimde internette bir sorun vardı demekki heryerde öyleymiş bende güne cok güzel başladı cok az yiyerek bu hafta cok sıkacagım cok aslında bende tenya yumurtası yutmak isterim ama cok korkarım icimde öyle yaratıkların oldugunu bilmek beni ürkütüyor
CUMARTESı
KAHVALTI
2 dilim ekmek
kücük kaşar peyniri maydanoz öglen yemek yok akşam dişarda 200 gr pirzola bir kase cacık yarım dilim ekmek kadayıfı üstü kaymaklı
PAZAR
kahvaltı
bir yumurta biraz peynir
ÖGLEN YOK
AKŞAM
bir tabak kısır hafta sonu böyle gecti spor yok

duru bende düşünürüm valla :roflol:
benim kafadansın hee :1rolleyes:
ne varmış tiksinilecek bence süper de
tenya yumurtasını nerden bulucezzz :1rolleyes:

kızlar sıkımıyorum dur umarım
ama ilginç bunlar hep okuyun gerçekten ilginç CADIARZU

En obezler Çanakkale'de..
Türkiye'de görülen obezite oranı kadınlarda erkeklerin iki katı. 100 kadından 40'ı obezken, erkeklerde 100 kişiden sadece 20'si obez. Bunun sebebi ise kadınların doğumdan ve menopozdan sonra kilo alması ve vücutlarında yağlanmanın artması olarak gösteriliyor. İllere göre obezite oranı en yüksek şehir Çanakkale... Bunun sebebini Çanakkalelilerin yeme alışkanlıkları oluşturuyor. Ekmeği zeytinyağına batırıp yiyenler, zeytinyağının faydalı olduğunu ve sınırsız tüketilebileceğini sanıyorlar. Oysa uzmanlar, zeytinyağının iyi kolesterolü yükseltme ve kötü kolesterolü düşürmede etkili olduğunu belirtiyor. En zayıf kişiler ise Van'da bulunuyor. Bunun nedeni de kişi başına düşen gelirin az olması ve sağlıksız beslenme alışkanlıkları olarak açıklanıyor. Bel çevresi oranına bakıldığında, Antalyalılar en geniş bel çevresine sahip kişiler olarak dikkat çekiyor.

en çok zayıflatan besinler yaptıkları etkiler şöyle... :1rolleyes:

Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu.

Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi: (Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma: Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz: Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf: Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor.

bugün ansiklobedi oldum size :roflol:

bakın bu altta saydıklarımı ben yapıyorum
hatta buzdolabı kapağına
yazıyorum
şimdi değil ama daha önce yapmıştım
odaların kapılarına küçük notlar düşüyorum sele bantla yapıştırıyorum
en güzel resmin buzdolabının kapağında asılı mesela mıknatısla :roflol:

. Aklınızdaki ağırlıklardan kurtulun.

Ağırlıkları değiştirmek için gerçekten yapacak birşeyiniz yok mu? Kendi kendinize olmanız gereken kilonun çok üzerinde olduğunuzu söyleyin. Araştırmalar insanın inandığı şeyi tekrarlamasının motivasyon için çok önemli olduğunu belirtiyor. Yani kilolu olmanın kaderiniz olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle öyle olacak.

Vücudunuzla ilgili aşağıdaki düşünceler defalarca aklınızdan geçebilir. Bunları aklınızdan çıkarın ve tam tersini düşünmeye ve en az 10 kez söylemeye başlayın.

1 Kolayca zayıflayamam
2 Metabolizmam yavaş
3 Kilo vermek için çok çalışmam gerek
4 Benim için kilo vermek imkansız
5 Bu benim doğal halim

Belirtilenlerden en çok hangisi sizi anlatıyor? Unutmayın, bu tür negatif düşünceler sizi zayıflatmaz.

Günaydın kızlarrrrrrr..

Tinkicim geçmiş olsun ,allah daha büyük dert vermesin..

Asi kızın nasıl oldu canım?daha iyidir inşallah..

Akrep kzın kaç yaşında bilmiyorum ama serum fizyolojik ya da okyanus suyu kullanabilirsin..eğer 2 yasından büyükse kullanabileceğin farklı damlalar da var tabii.

Lilly tenya yumurtası kapsülü japonya da varmış diye duymuştum..bi araştırsak mı ne?CADIARZU-tatlicadiarzu-

Hözlemk nasıl gidiyor anacım kozmik beden şeysiiiiiiiiiii...?

hayırlı olsun cnm ehliyetin diyetinde allah utandırmasın cnm istediğin kg ya sağlıklı bir şekilde gelirsin inşallah
ııııııgggggggggggg iğrenç tavuk yumurtasını bileçiğ içemem nerde kaldı tenya yumurtası
duru bende düşünürüm valla :roflol:
benim kafadansın hee :1rolleyes:
ne varmış tiksinilecek bence süper de
tenya yumurtasını nerden bulucezzz :1rolleyes:

yapmayın be ciddi ciddi içermisiniz ay vallahi tavuk yumurtasını içtiğimi hayal ediyorum midem ağzıma geldiiii:1closedeyes:

Günaydın kızlarrrrrrr..

Hözlemk nasıl gidiyor anacım kozmik beden şeysiiiiiiiiiii...?

nasıl gitsin Çitosum idare etmeye çalışıyorum ama uykusuzluk ve yoğun iş temposu beni bitirdi bu gün-tatlicadiarzu- Diyet fena gitmiyor İnşallah işe yarar :) 8.gün dökülen taşlardan bahsediyorlar böyle birşey olursa sizlerle fotosunu paylaşırım-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

gelelim dünün raporuna kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu+1 kaşık zeytinyağı, öğle haşlanmış sebze, akşam salata. 2-3 kuru incir, 4-5 tane badem, 4-5 tane fındık, gün içinde bol bol sıcak limonlu su ve 1 fincan yeşil çayyerimseniben

EDİ ehliyetin hayırlı olsun canım nasıl ıslatıyoruz yerimseniben

valla çitos banada çok mantıklı geldi CADIARZU

özellikle verecek kilosu çok olanlarda müthiş bişey

kendim için düşündümde anacım iki ayda 16 kilo çok çok
zaten hedefime az kaldı a.s

ben benim kıza düşündüm doğrusu CADIARZU

bi araştırsana şunu bu işi yaparsan sen yaparsın fisfisfis
hele bide kapsül halindeyse süper olur süper hihoyyyt

sen yapma kız :1rolleyes:

yapanada mani olma kaydirigubbakcemile3

yapsan zaten geberirsin sen 16 kilodan bahsediliyo baksana :1rolleyes:
bu tam benim kız için verse 16 kilo varya cillop gibi olur CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…