ay lili abla resmen lavaboyo koşmak istiyorum Allah akıl fikir versin
yani tama bikaç kilo vermek istiyizde ogaderde diil canım
çitosum günlükde yazalımki kaçamakları yada aşırıcıları hemen engelleyelim yoksa cumaya kadar millet malı götürür
günaydın kızlar
biraz rahasızım bugün halsizlik var bide mide bulantısı epeydir sürüyor bugün doktora gideceğim boğazıma biraz ağrıyor
görüneyim bakalım geçmişe bakamdıma canlarım ama son sayfan anladığım kadar tenya yumurtası söz konusu valla arkadaşlar zayıflama uğruna şu an herşey yutabilirim solucanları bile yani tabi yumurta olunca çokda iğrenç olmaz herhalde!?
neyse şimdilik bana müsade akşama görüşürüz
hayırlı olsun cnm ehliyetin diyetinde allah utandırmasın cnm istediğin kg ya sağlıklı bir şekilde gelirsin inşallahgünaydın 8 .takımın güzel hatunları
mevlüt kandiliniz mübarek olsun
hasta miniklerin iyleştiklerine çok sevindim, ama benim kuzum çok grip oldu yavrum benim hafta sonu doğru dürüst hiçbirşey yediremedim
bu arada ehliyet sınavında diresiyonuda verdim bitti, cuma günü alıyorum ehliyetimi
kızlar bende karbonhidrat diyetindeyim, görmüşsünüzdür diyet yöntemleri bölümünde puan toplayarak yapılıyor bu sabahtan başladım bismillah
ııııııgggggggggggg iğrenç tavuk yumurtasını bileçiğ içemem nerde kaldı tenya yumurtasıgünaydınnn
işte size enson diyet çılgınlığı
cesareti olan yapsın kio vermek garantiii
Mide Bulandıran Zayıflama Sırrı

7 Günde 3,5 Kilo Zayıflayın
Divanın mide bırakmayan formülü
Hollywood kadınları, eski yöntemlere dönüş yapıyor şimdi yeniden. İtalyan gazeteci Alfonso Signorini'nin ülkemizde Çok Gururlu Çok Kırılgan adıyla yayınlanan ve efsane diva Maria Callas'ın yaşamını anlatan romanında küçüklüğünden beri fazla kilolarıyla başı dertte olan operacının yaptığı diyet yeniden gündemde.
tenya yumurtası yutmak.
Callas her ne kadar zor olsa da ikinci yolu seçiyor. Ve 3 ay boyunca bedeninde yaşayacak olan tenya yumurtalarını şampanyayla birlikte yutuyor. Sonuçta Callas, 1 ayda 16 kilo kaybedip yepyeni bir forma kavuşuyor.
Yeniden trend mi oldu?
Tenya yumurtası yutarak zayıf kalmayı başaran ünlüler, bu sayede her şeyi istedikleri kadar yiyebiliyor. Sırları ürkütücü, hatta dehşete düşürücü. Ama güzel olmak uğruna yapılmayacak şey yok şu dünyada belli ki! Ve bu gelenek daha böyle de gidecek gibi görünüyor.kaydirigubbakcemile3
duru bende düşünürüm valla :roflol:
benim kafadansın hee :1rolleyes:
ne varmış tiksinilecek bence süper de
tenya yumurtasını nerden bulucezzz :1rolleyes:
Günaydın kızlarrrrrrr..
Hözlemk nasıl gidiyor anacım kozmik beden şeysiiiiiiiiiii...?
Günaydın kızlarrrrrrr..
Tinkicim geçmiş olsun ,allah daha büyük dert vermesin..
Asi kızın nasıl oldu canım?daha iyidir inşallah..
Akrep kzın kaç yaşında bilmiyorum ama serum fizyolojik ya da okyanus suyu kullanabilirsin..eğer 2 yasından büyükse kullanabileceğin farklı damlalar da var tabii.
Lilly tenya yumurtası kapsülü japonya da varmış diye duymuştum..bi araştırsak mı ne?CADIARZU-tatlicadiarzu-
Hözlemk nasıl gidiyor anacım kozmik beden şeysiiiiiiiiiii...?
hayırlı olsun cnm ehliyetin diyetinde allah utandırmasın cnm istediğin kg ya sağlıklı bir şekilde gelirsin inşallah
ııııııgggggggggggg iğrenç tavuk yumurtasını bileçiğ içemem nerde kaldı tenya yumurtası
yapmayın be ciddi ciddi içermisiniz ay vallahi tavuk yumurtasını içtiğimi hayal ediyorum midem ağzıma geldiiii:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?