• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Huseeel sanada kolay gelsin canım yediklerimizi yazmaya devam ediyormuyuz yoksa cuma günü liste halindemi yazalım ??

gerçi benim 1 hafta aynı olacak yazayım : Kahvaltı 1 bardak kırmızı pancar, elma ve havuç suyu 1 bardak, öğle yemeği haşlanmış sebze, akşam salata tercih ediyorum. Aralarda fındık, badem, ceviz, kuru incir, kuru kaysı şimdi kızmayın hepsini oturup yemiyorum içim kazınınca 5-6 tane kuruyemişten atıp açlığı bastırıyorum incir ve kaysıda akşam yatmadan içtiğim sirkeli sıcak su ile günde 2-3 tane ancak. çay kahve yasak o nedenle limonlu sıcak su ve yeşil çay içiyorum :) şimdilik hoşçakalın işler beni bekliyor:))

sağol özlemcim canım benin
ben tek çocuğum kardeşim yok tatlım
iyi dilkelrin için sağol allah razı olsun

asicim senin meleğin nasıl oldu
akrep senin meleğinede geçmiş olsun

dünden 5 makina çamaşır yıkadım bugünde 4 oldu
pazara gittim geldim yorulmuşum kokllarım uzadı sanki
birde geçmiş olsun ziyaretleri gelen giden oluyor
ama aklım burda yerimsenibenyerimseniben

slm arkadaşlar
pazar raporum
sabah bir buçuk dilikm k. ekmeği üstüne az çikolata az şekerli çay iki çatal peynir
öğlen çok az pilav bir kaç kaşık azda tavuklu patetez yemeği
arada un helvası az yedim (kandil helvasıydı)
akşam bir kaç kaşık yayla çorbası bir dilim k. ekmeği bir kaç kaşık pilav yini bir kaç kaşık tavuklu patetez yarım kase yoğurt ve domatez salatası

kandiliniz mübarek olsun kızlar :Saruboceq:
çitosçum günlük yazıyoruz yediklerimizi
cumayada toplu yazıyoruz fıstıkım a.s
bugünki raporum
Pazar
Çok yedim çokkk
Güne çok güzel bir kahvaltıyla başladım
Simit yağda yumurta
Tereyağ peynir zeytin
Öğleden sonra baya büyükçe çikolata
Akşam
Çorba
Tavuk sote
Pilav .salata. yoğurt kafamçokkarıştı

bu arada kadınlar gününüzde kutlu olsun kızlar bunlar hepinize a.s.
bugün migrosta kadınlar günü dolayısıyla müthiş indirim vardı
çeşit çeşit çikolata aldım ve yedim :utangac:
nivea ürünlerinde aslında tüm markalarda yarıyarıya indirim vardı
ben nivea yı tercih ettim gece gündüz kremi ve temizleyici tonik aldım kendime a.s
yakınlarında yada şehrinde migros olanlar sakın kaçırmayın bu fırsatı inanılmaz uygundu fiyatlar a.s

selam kızlar kandiliniz mubarek olsun ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah bu günlerde biraz sıkıntılıyım arkadaşlar fazla gelemdim düna kaşam ve bu sabah biraz çoştum ama sonradan toparladım
yarın ful gaz devam
kadınlar gününüzde kutlu olsun öpüyorum sizleri kocaman

iyi akşamlar kızlar
hem günlük hem haftalık rapor vericez anladım a.sa.s

o zaman cumartesiden başlıyayım
sabah 5 te kahvaltı hastanede kafamçokkarıştı 1 dilim ekmek 2 zeytin
öğlen taburcu işlemleriyle uğraştım öğlen yemek yemedim
hastaneden eve geldikten sonra
tarhana çorbası ,barbunya, pilav ve salata yaptım
akşama 1 kase içinde barbunya pilavı karıştırıp bol salatayla yedim
artı bol çay ve beşi biyerde çayı içtim

pazar
sabah 8 de kepek ekmeğiyle tost bol çay
öğlen 1 tane elma
akşamda kavurma 1 dilim kepek ekmeğiyle ve salat yedim
bol bol çay ve 1 bardak beşi biyerde çayı
bugünlük bu kadar kızlar :1hug:

özlemcim tesekkürler zencefil veriyom ben mamanın içinde ama bizim bronslarla sorunumus yok bağdemcik ve dis sorunumuz var..kandilin ve avratlar günün mübarek ossun canım:)

kubra delirdin herhal lili ablam yazmıs zatide bebeyi kendin mahvedecen ve ayrıca viks öle bilindi gibi masum bisi değil çocuklarda solunum bozukluguda yapabilerir dikkat aman bacım eger çok istiyorsan bisi yapmak ılık suyu 1 küçük fiske iyotlu tuz at iyice karıstır bunu yap ama bence bi dr ye danıs ve kullanacaksan ya marinna deniz suyu yada serimfizyolojik bunları uygula kıza canım..

tinkicim tekrardan geçmis ossun canım ... benim cadi iyilesti ama anası kartal gibi oldu kollar havada yürüyom :) kürek kemiklerim ağrıyorda:(

asuuuuuuuu geçmis ossun loş bi oda ve iyi bi uyku iyi gelir böle yap canım...

lili abla migros nedir:)))))))))))) tabi sehirli olmanın avantajları ve benim gibi siverekli olmanın sonucu:P

bu arada tinkim geçmiş olsun canıma.s.
allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler
asi aysimam içinde dua ediyorum inşallah hep gülen ışıl ışıl gözleriyle bakmaya devam edera.s.

tesekkürler canımm rabbim kimsenin kuzusunu gözündeki ısıgı söndürmesin hep ısıl ısıl olsunlar senin kuzucunda rabbim meyve tüketimi üazerine yoğunlastırsın:) bu aradaaaa aman aman kaynana disleri gedik kaynananmı geldiiiiiii kuzummmmmmm:PPP allah sabir versin:)))))))

hepinizin kandili ve dünya avratlar günü kutlu olsun ...

kızlar ben bi is yaptım avon gibi bi kozmetik olayına üye oldum sırf uzuz almak için Oriflame die avonu arastırdımda hiç hos seyler çıkmadı bende buna adım attım:)))

günaydın

Azad gözümden kaçmış olabilir ama hatırladığım kadarı ile sende başlayacaktın kozmik temizliğe başladınmı durumun nedir?

ya sorma
cumartesi annemlerdeydim ne kozmiğiymiş dediler yedirdiler pazar günü misafirim vardı yine yapamadım bugün başlicam ama bu seferde lavman yapmassan bi anlamı yok diyolar onuda yapamam neyapcamı bilmiyom...........

günaydın arkadaşlar
dün azıcık fırsat buldum bu sefer de siteye giremedim acaip yazılar çıktı hep
bu günde görüşmelerim var şu paylaşıma yazsaydım hayırlısıyla üstümden yükü kalksaydı
dün başbakanımız burdaydı çok güzel geçti
akşamda görümcem geldi şehir dışından bir ay kadar kalacak sanırım bende
beni görünce yengeee sen zayıflamışsııın dedi gözleri kocaman oldu beni de korkuttu kerata bağırınca
beni en son kurban bayramında görmüştü
bende bir havalara girdim ki sormayın epey yorgundum ama bu iyi oldu
kızım da hala bişi yemiyor okula bıraktım bakalım okulu istedi ama daha iyi gibi ani bişey çıkmaz inşallah ilaçlarını düzenli veriyorum

Back