• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

canım allah acil şifalar versin kan gurubum uyuyor ama neyazıkki ben kan veremiyorum sürekli ilaç kulandığım için bide kendime yetmiyorki kanım sürekli haplarla :(( .tez zamanda aradaıkları kanı bulurlarda kuzu hemen sağlığına kavuşur şimdi o anne babanın yerinde olmayı asla istemezdim allah tüm evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

edicim ehliyetin hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kulanmak nasip eder allah
ablası valla hemen bulalım şu tenyadan ya anam çiğ et yesek olmuyormu bağırsaklarımızda tenya falan
hemşom gelmiş görememişiz iyiz canım sen neler yapıyon kilo durumların ne alem bakayım

iyi akşamlar kızlar ölüyorum yorgunlukatan
sabahtan temizlik yaptım
öğlene misafir koştur koştur çayın yanına bişeyler hazırladım misafir gitti
yemeğe giriştim bir dünya bulaşık
offf çok yoruldum ya geçmiiş olsun ziyaratleri
akşama birileri daha gelecek onlar gelmeden anca fırsat buldum
sizlere bakayım dedim

lilicim ne yumurtası ya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ayyyyy :1shok:
edicim ehliyetin hayırlı olsun tatlım kasazız belasız kullan canım
bugün ne yedim
sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir zeytin çay
öğlen çayın yanında bir küçük kase kısır
akşam ıspanak yemeği küçük kase yanında yoğurt 1 dilim ekmekle
şimdi çay içiyorum
yatmadanda beşi biyerde çayımı içerim

kızlar 10 günde 5 kilo diyeti buldum yazıyorum

pazartesi menüm:sabah:1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 bardak meyve suy
ara:1 kivi
öğlen:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara:1 havuç
akşam:1 tabak mantarlı tavuk sote
bol yeşil salata
2 dilim ekmek
ara:1 elma
1portakal..

Sabah iki parça çikolata

Öğle bir dilim lıght ekmek yanında peynir
Öğleden sonra
Elma
Akşamüzeri keçi boynuzu
Akşam yemeği
Yarım kase şehriye çorbası
Üç kasık musakka bir kaşık makarna üç kaşık yoğurt
Bir fincan yemekten sonra kabak çekirdeği iki parça çikolata kafamçokkarıştı

iyi akşamlar kızlar ölüyorum yorgunlukatan
sabahtan temizlik yaptım
öğlene misafir koştur koştur çayın yanına bişeyler hazırladım misafir gitti
yemeğe giriştim bir dünya bulaşık
offf çok yoruldum ya geçmiiş olsun ziyaratleri
akşama birileri daha gelecek onlar gelmeden anca fırsat buldum
sizlere bakayım dedim

ne garip adetler tinkicim yaa :1no2:
annenemi bakacaksın gelene ikramdamı bulunacaksın :1no2:
hastalık ziyaretinde ikrammı olurmuş fisfisfis
bizim buralarda hasta ziyaretinde yarım saat ten fazla bulununlduğunda gelen kişiler kınanır :sm_confused:
bu arada anneciğinin elinden öp geçmiş olsun dileklerimi ilet a.s.

iyi akşamlar kızlar ben bu gün yediklerimi yazayım yeni doktordan geldim ictigim ilac zehirlemiş igne yaptılar üc gündür hastanelerdeyiz bu gün sonuc belli oldu
KAHVALTI
bir dilim k ekmegi bir yumurta biraz kaşar biraz maydanoz

ÖGLEN
bir kase yogurtlu dövme corbası bir simit
AKŞAM
aynı corbadan üc inçir üç kaysı bir fincan leblebi bu kadar
eğer yedigim şeyler coksa lütfen beni uyarın rica ediyorum yarın daha az yerim tecrübeli arkadaşlar
AK

pazartesi raporum
sabah yok
öğlen 13:00 bir domatez peynir üç zeytin az şekerli çay
arada çay ıKı KAŞIK YOĞUR ıÇıNE KONSERVE MISIR KOYDUM NANE KEKıK FALAN KARIŞTIRDIM
akşam bir simit portakal suyu
içtiğim çayın sayısını tutmadım ama 4 kupa içmişimdir heralde
spor olarakda 40 dakika tempolu yürüş yaptım

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar ben bu gün yediklerimi yazayım yeni doktordan geldim ictigim ilac zehirlemiş igne yaptılar üc gündür hastanelerdeyiz bu gün sonuc belli oldu
KAHVALTI
bir dilim k ekmegi bir yumurta biraz kaşar biraz maydanoz

ÖGLEN
bir kase yogurtlu dövme corbası bir simit
AKŞAM
aynı corbadan üc inçir üç kaysı bir fincan leblebi bu kadar
eğer yedigim şeyler coksa lütfen beni uyarın rica ediyorum yarın daha az yerim tecrübeli arkadaşlar
AK

selmacım çok değil aslındada
öğleyin bir simit fazla olmuş
onun yerine öğünlerinde bir dilim light ekmek yesen a.s
birde kepek ekmeği dediğiniz gelişigüzel fırından aldığınızmı yoksa ünlü markaların ekmeklerimi merak ettim :sm_confused:
gelişigüzel fırından alınansa onlarda kolari ayarı yok bunu göz ardı etmeyin güvenilir değiller:1no2:
ben özel olarak ümit yada unonun ekmekaydirigubbakcemile5klerini tercih ediyorum a.s

iyi akşamlar kızlar selmacım geçmiş olsun sanada
bugünkü raporum
sabah süt içtim öğlen ayran ve simit
akşam şehriye çorbası dilim ekmek
doktor girmiştimya gündüzden sinüzüt dedi başımın ağrısı mide bulantısı (geniz akıntısındanmış)antibiotik yazdı bir yığın sprey türü bir şey
akşam çikolata yapma denemelerim oldu sonuç felaket su kaçırmışım çikolata ya 1 damla bile su kaçarsa bozuluyormuş çikolata yarım kilo çikolatayı hiç ettiç kızlar:(
bu iş pek bi meşakkatliymişşşş

ben demistimdi de inanmamıstı millettt:))) yakında fare bokuda yiyecez kilo vermek için:))))))

yav tenya ile epey kilo veren var:))) benim teyze kısımda solcan vardı:))) kendi kuru diynek gibimdi ilaç kullandı 3 şerit düsürdü:))) iğrennnnnnç bisi be yaaa ama solucanlar gitti kendi diyneklikten kalslıga adım attı:))))

neyse ben bugun 502 gateway anamla uğrastım :( site hata verdi durdu :( kızlarrrrrrr kilom u yazıyommm 91,8 olmusam :) sanırım cumaya az oranda yada hiç + bildirim vermemk niyetim :)

selmacım çok değil aslındada
öğleyin bir simit fazla olmuş
onun yerine öğünlerinde bir dilim light ekmek yesen a.s
birde kepek ekmeği dediğiniz gelişigüzel fırından aldığınızmı yoksa ünlü markaların ekmeklerimi merak ettim :sm_confused:
gelişigüzel fırından alınansa onlarda kolari ayarı yok bunu göz ardı etmeyin güvenilir değiller:1no2:
ben özel olarak ümit yada unonun ekmekaydirigubbakcemile5klerini tercih ediyorum a.s

ya o simidi öylen hastanede yedim ekmekte uno nun k ekmegi

günaydın kuzular
kızlar takımımızda 1 kişilik yer var malumunuz
azrasıla gitti daha ses çıkmadı anlaşılan online olmakta sıkıntı yaşıyor
o nedenle takıma daha önceden katılma isteğini bildirmiş bir arkadaş vardı
onun da nicki azra_sila
onu davet ettim
gelirse karşılarsınız artıkın
maşallah bu hafta listeler süper
herkes ciddi şekilde dietine devam ediyor hep böyle olur dilerim
çitosum kıs zamanım olmadığında yazmıyorum pek yorum ama bu hafta güzel bak düzgün besleniyorsun bebişine de yarar böylesi

Back