- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese selam..bugun dr.kontrolum vardı...dikişlerimi aldırdı..pazartesi okula başlıyorum.şimdiden sendroma girdim sayılır...tatil malesef bitttiiii
azracım akşama akşam güldürdün beni...demek doğum masasında kebaplar....tavuklar düşündün....
dişin için geçmiş olsun canım...madem iğne vurdurdun o ara aldırverseydin yaa
ayşeceylin çok azimlisin valla..bu azimle kurtulursun kara kilolardan...
cerneacım cinsiyetini öğrenince bize de haber ver olur mu tatlım
yeni gelen arkdaşım hoş geldin sefa geldin...güzel paylaşımlar yaparız inş..
aldıramam ki bnherkese selam..bugun dr.kontrolum vardı...dikişlerimi aldırdı..pazartesi okula başlıyorum.şimdiden sendroma girdim sayılır...tatil malesef bitttiiii
azracım akşama akşam güldürdün beni...demek doğum masasında kebaplar....tavuklar düşündün....
dişin için geçmiş olsun canım...madem iğne vurdurdun o ara aldırverseydin yaa
ayşeceylin çok azimlisin valla..bu azimle kurtulursun kara kilolardan...
cerneacım cinsiyetini öğrenince bize de haber ver olur mu tatlım
yeni gelen arkdaşım hoş geldin sefa geldin...güzel paylaşımlar yaparız inş..
2 aydan önce 55 olursun ayşe senevet öyleyim vallahi şasıyorum kendime son 3 seneye kadar çok zayıftım evlilik hamilelik kg aldırdı tabiki.dogumda aldığım 20 kg yu verdim ama diyetle değil buradki arkadaşlar biliyo:kedi:hem kaçamak hep kaçamak emziriyorum diye azram arkadaşlarda göz yumuyorduopuyorumnanaktanyememe ragmen emzirme sayesinde verdim şimdi ise çöp olmak istiyorum eskisi gibi ilk defa bu 1 hafta bu kadar düzenli 1 gün kaçakla tamamladım bu haftayı 2 ay içide 55 olmayı hedefliyorumohaoldumsmiledelikafadulden
selam kızlar eğitim şenliğinden az önce döndüm..kendimle gurur duyuyorumm valla etraf karbonhidrat kaynıyordu..herkes küt küt ötürürken yemiycem dedim ve yemedim..sabahki eğitimim makarna ve şaraptı..mantar soslu makarna yapıldı sonra buram buram kokusuyla ikram edildi geri çevirdim..öğleden sonraki eğitimim kek ekmek yapımıydı..uygulamalı eğitimdi bne de ekmek için gönllü oldum ve ekmek yaptım..eğitim veren yöneticimiz muhteşem ötesi görünen sandviç ekmekleri yapıp getirmiş millet içine düştü tadına bile bakmadım..sonra kekler pişti önüme koydular amanın nasıl kokuyordu hemen yerimi değiştirdim onlar kek yerken çantamdan haşlanmış yumurtamı çıkarıp çaktırmadan yedim..akşam kokteylde yine birsürü yiyecek ben ızgara köfte , tavuk ,domates yedim ..Kendi yaptığım ekmeğin tadı naısl on bile bilmiyorum eşime getrdim yarın yicek de öyle öğrencem..
bugünkü menüm:sabah sosisli kaşarlı omlet
öğlen:tavuk,patlıcan salatası,domates
ara :1 haşlanmış yumurta
akşam karaoke vardı deli gibi dans ettim resmen ter aktı heryerimden..
çok mutluyum ama vücudum hala şiş ve kg vermemişim gözüküyor bu tartıyı saklatayım eşime yoksa bin kere üstüne çıkıp duruyorum..
akşam ızgara tavuk,köfte ,domates
evet öyle gerçekten ama kimisi de kg alıyo sütün yapısıyla mı alakalı bilmiyorum benim sütüm yaglıydı biraz..inş. mezun olurum 2 ay içinde 55 hedefim ama 52 ye kadar düşmek istiyorumohaoldumsmileemzirmek ne büyük bir nimetmiş zahmetsiz zayıflama yöntemi istedikten sonra herleyi başarabilirsin desene bayramdan sonra mezun olacaksın
egzersizle desteklersen bu şekilde kg verebilirsin tabikiBir konuda görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.
Daha önce diyet ile bir ayda 9 kg verdim. Uzun bir zamandan beri de diyet filan yapmıyorum. Daha doğrusu diyet yapamıyorum çünkü akşamında bozuyorum. Belli bir listeye bağlı kalmak bana göre değil. Buna karşılık çok iyi egzersiz yapabiliyorum. Gün içinde kmlerce yürürüm ama biliyorsunuz ki boğazı tutmayınca pek de işe yaramıyor. Şöyle bir şey düşünüyorum, günlük kendime bir kalori limi koysam, mesela 1200 kalori gibi. Bu kaloriyi aşmamak kaydıyla ne istersem yesem... Her gün de düzenli yürüyüş yapsam yine de kilo verebilir miyim? Karbonhidratlarla ilgili o kadar çok yazı okudum ki 1200 kaloriyi geçmesem bile yediğim yiyeceklerin karbonhidrat değerleri yüksekse istesem de kilo veremezmişim gibi geliyor. Bu konuda ne dersiniz? Kalori azaltma yöntemiyle kilo verenleriniz var mı?
egzersizle desteklersen bu şekilde kg verebilirsin tabiki